Hát. Az ilyen meccs jó arra h ki legyenek próbálva a fiatalok. Sajnos akikről eddig is tudtuk h nem biztos h van helyük, azok továbbra is ugyanezt bizonyítják.
Sandro, Munir - erőtlen. Volt egy biztató meccsük a kupában, de most, amikor a nagyok közt is bizonyítani kéne, akkor konkrétan semmit se mutattak. Munir tudom h idegen poszton játszott, de ha nem olvasom el a felállást a meccs elején, észre se veszem ha pályán van. Sandro pedig. Ez nem az ő szintje. Amíg egy sokadosztályú csapat ellen gyors, erős és technikás, addig egy valóban jó csapat ellen rendszerint erősebb és gyorsabb volt a védője és a technikája is kevésnek bizonyult.
Adriano - kiégett
Gumbau
Bartra - sose lesz kezdő. Egy olyan meccsen ahol semmi idegeskedni valója nem volt, ahol akár bepiálva is játszhatott volna, nos, még egy ilyen meccsen is volt 2-3 olyan hibája, ami rendes esetben gólt eredményez. Ott van kontrasztnak Vermaelen, aki jobban lesz*ta a meccset(keveset futott magához képest), mégis sokkal biztosabb pont volt a védelemben.
Kaptoum nem tűnik nekem tehetségtelennek, de nagyon görcsös, róla még nem mondanék le. Mindig próbál gyorsan megindulni, nagyon bizonyítani akar, de nem méri fel jól, hogy mikor lehet és mikor nem. Vannak mozdulatai, amikről süt a tehetség, aztán meg hosszan szökteti magát. Szerintem még egy ideig nem kéne a felhozatallal foglalkoznia, éretlen ő még ehhez. 1-2 év múlva sokkal inkább.
Pozitívumok:
Messi játszott, igazából nem is volt rossz, főleg úgy h kb Rakitic volt az egyetlen, akivel összejátszhatott.
Rakitic továbbra se felejtette el milyen az, amikor szabadabb szerepkörben játszhat.
Samper: érdemes lenne felhozni. A teljesítménye nem kiemelkedő, de nyugodt lélekkel raknám be akár védekező akár osztogató kp posztra h másokat lehessen pihentetni.
Ter Stegen: összeszedte magát.
Igazából az ilyen meccsek jók arra h következtetéseket vonjunk le. Samper túl jó a harmadosztályhoz, vagy fel kell hozni, vagy kölcsön kell adni. Munir, Sandro...Tényleg kéne télen egy igazolás. Bárki legyen is az, jobban járunk vele. Amit ők nyújtanak azt egy reaktivált Larsson is megtenné. Kaptoumot sokan temetik, de korai az még. 19 éves és olyan poszton játszik, ahol kell a rutin. SR ugye a jó példa. Hamarabb tudom a jövőben elképzelni egy középcsapat kezdőjében vagy padján, de van egy olyan érzésem h ha összeállnak a fejében a dolgok, még mutathat szépeket.