Castiel írta:Robert Fernandezék ellátogattak a francia rangadóra, a Psg-Lyon meccsre,hogy megnézzék Umtiti játékát, mert állítólag ő is jelölt lehet a középső védő posztra!A newcastle, és a madrid is figyeli a kameruni szármázású 22 éves védőt, aki akár szélen is bevethető! Kivásárlási ára kb 15 millió euró lehet! (sport.es)
Adriano pedig meggondolta magát a Sport.es szerint, és marad még Barcelonában!
Én személy szerint nem sokat hallottam a srácról. Össz-vissz két Lyon meccset láttam, de azokon azokon nem játszott vagy csak nem figyeltem eléggé. Inkább Bob-ot kellene megkérdezni, ő néz francia meccseket.
Érdemes szétnézni a franciák között, mert lehet köztük jó játékosokat találni, de nem hiszem, hogy egy elég noname játékos lenne a megoldás a kezdő kh pozícóra. Bár egyre inkább az az érzésem, hogy nem oda akarnak igazolni, amit nem tartok túl jó ötletnek. Talán LE még komolyan bízik Masch kezdőtagságában. Matyi szerintem, ha tényleg marad negyedik számú kh-ként számolna vele Lucho, ha valakit hozni akar. Viszont én simán el tudom képzelni, hogy dobbantani fog. Idén már 33 éves lesz, ha valahol még kezdő akar lenni, szerintem ez az utolsó lehetősége, hogy valahol még 2-3 évet lehozhasson. Nem egy Puyol vagy Maldini szintű játékos, aki még 33-34 évesen is magas szinten teljesíthessen.
Inigo Martinezt én is jó kis játékosnak tartottam, aki idővel klasszissá nőheti ki magát, de idén nem nagyon láttam játszani és már túl van a tehetség kategórián, ami az életkorát illeti és nem robbantott nagyot. Ha valaki esetleg több infoval rendelkezne szívesen olvasnám.