palesz77 írta: egy ilyen franciából "kukázós" igazolásnak én is örülnék
- Marquinhos is onnan jönne végülis
-, legutóbb még 07/08-ban igazoltunk onnan emlékeim szerint 2 játékost, egészen beváltak..

[/url]

Nekem csak egy gondom van ezzel. Kezdőnek szerintem kevés lenne és személy szerint azt tartom a legfőbb prioritásnak. Az persze rendben van, hogy még nem ismerjük meg fiatal stb., de rábízni a kezdőtagságot... Nem lesz mindenkiből Makalele, Touré, Matuidi, Abidal stb., akiket fillérekért hoznak francia kisebb csapatokból. Valamit biztos látnak benne, de ez hatalmas kockázat. Persze arra is lehet építeni, hogy Masch jövőre is stabil kezdő és lehet vele rotálni, de arra a posztra, ahová mindenképpen ember kellene jelenleg zsákbamacska, főleg, hogy ilyen fiatal és relatíve rutintalan. Egy Lyonban sem alapember, ahol pedig nincs akkora konkurencia. Lehet felhozni Marquinhost, hogy ő sem stabil kezdő, de azért láttuk már játszani, tudjuk mire képes és sanszosnak tartom, hogy Piqué sem lenne más helyzetben egy nagyon összeszokott Luiz-Silva duó mögött, akik ráadásul egyenként is magas színvonalat képviselnek. (szerencsétlenségére a válogatottban is ők vannak előtte) Arról nem is beszélve, hogy a kiöregedéssel sem nagyon számolhat, így nem biztos, hogy mozdíthatatlan. Az egyetlen tényező a maradására az lehet, ha Aurier-t tényleg kaszálják és jobbhátvédként játszhat. Ami nekünk sem lenne rossz, ha Alves dobbantana.
De ezt már átrágtuk, úgyhogy abbahagyom. Csupán azért hoztam fel a brazilt, mert akikkel szóba hoztak minket, vele számolnánk itt leginkább.
Masch-kal nekem annyi a gondom, hogy elég ingatag teljesítményt nyújt. Hol hiba nélkül játszik, hol hatalmas malőrjei vannak és sanszos, hogy ez idővel fokozódni fog (bár nem látok a jövőbe, de a tendencia ezt mutatja, illetve fiatalabb se lesz)
Tökéletes harmadik számú kh lenne, aki vkp-ként is be tud szállni és rotálás szempontjából is ideális. Mögötte pedig a Matyi/Verma/Bartra trióból az egyik maradhatna. Szerintem utóbbi mehetne kölcsönbe, az előbbi kettőből pedig valaki végleg.
Jelenleg számban megvagyunk, de minőségben nem. Másrészt, ha hozunk egy cserét az nem negyedik számú lesz és Matyi minden bizonnyal inkább a bh-beugró szerepét venné át, ami katasztrófa.
Bocs, ha kicsit FM lett, csak elgondolkodtam.

Mindent összevetve csak arra akartam célozni, hogy nem látom értelmét cserembert venni.