csababarca írta:Középhátvédet nagyon nehéz, főleg kezdő szintűt, alig jut eszembe valaki,aki jó lehetne, talán csak Hummels és Marquinhos ilyen, de bennük is van kockázat bőven. (Varane ilyen még, meg Zouma,de rájuk nincs esély)
Még egy évet lehet ezzel várni, 4-5 emberünk van hátra, le kell hozniuk. Bár Bartra szerintem távozik a nyáron, de úgy is elegen vagyunk. De én inkább Matyit küldeném el, de ő szerelme LE-nek, meg két poszton is hoz egy közepest, szóval valahol érthető.
Régen mindig igazolási lázban égtem, de most egyáltalán nem látom,hogy bárhova is kéne ember. Majd 2017 nyarán Iniesta helyett ha úgy van, meg akkor már Masch helyett egy kezdő középhátvéd (akkor is nehéz lesz),és kb ennyi.
Meg közhelypuffogtatásnak egy padot tűrő középcsatár...(nincs ilyen, aki a szintet is megüti)
A mai piaci helyzetben egyáltalán nehéz igazolni!
3-4 játékosra korlátozódik a szám ami a középső védő posztot illeti. A fórum nagyrésze egyetért abban hogy Marquinhos lenne a legmegfelelőbb igazolás! Én is így gondolom!
Elhozni pedig csak úgy van esély, ha mondjuk ő is úgy gondolja, hogy nem pazarol több időt a pályafutásából Párizsban!
Egy Barcelonának van olyan respectje a játékosok körében, hogy azt mondja a kiszemelt játékos, hogy "basszus a világ legjobb csapata keresett meg, és a kezdő 11be szeretnének!"
nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez ne legyen vonzó!
Csere csatárnak meg mondjuk valaki itt említette Tévezt! Szerintem sem sem rossz alternatíva!
melós, már a padot is viseli, és tehetségnek sincs híján! Ettől több pedig nem is kell.