palesz77 írta:barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Jó a szó!

De én 99%-ig biztos vagyok benne - sajnos -, hogy Laporte jön, remélhetőleg szintet tud nálunk lépni, és tényleg klasszissá válik. Vannak kétségeim..
Laporte-tal nekem az a gondom, hogy elég zsákbamacska. Lehozott egy kivételes 1-1,5 szezont, mindenki felfigyelt rá, de az utóbbi egy évben inkább lefelé tendál. Itt a nagy kérdés, hogy ha idejönne, melyik irányba indulna. Ha tudná hozni azt a szintet, amikor 36 millióért meg akartuk venni és fejlődő ágban lenne, akkor szó nélkül aláírnám, de van egy olyan érzésem (bár még erről korai biztosabban beszélni), hogy ő is egy hirtelen nagyot robbant, de utána átlagos szinten reked. Persze lehet, hogy téves felvetés, viszont ha a kezdőbe akarunk igazolni, akkor kicsit félnék egy ilyen megoldástól.
Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni. Nem abból kell kiindulni, hogy hány meccsen játszott, mert gyanítom Piqué sem lenne kezdő egy Thiago Silva-DL páros mellett.
Támadócserével kapcsolatban talán nem centerposztra lenne a legszerencsésebb. Ha Suarez kiesik, akkor Messi behúzódik és játszik a "korábbi" posztján, de ott van Munir is. inkább szélső poszton vagyunk gyérebbek. Persze Arda el tud játszani, meg Munir is (mondjuk neki a bal szél már tényleg nagyon idegen), de egyiküknek sem az igazi posztja. A törököt igazán még nem láttuk érdemben ott játszani, de elég rizikós.
Szerintem 3 igazolást össze lehet hozni nyáron kb. 70 millióból, ami a 60+eladásokból simán összejöhet. Ezzel pedig tökéletes lenne a keret.
Bh cserében el tudnám képzelni Gayát. Nagyon jó kis játékos, bár lehet, hogy kicsit luxus lenne. Kellenének neki a játékpercek, mert még fiatal, de Alba mögött nem hiszem hogy eleget kapna.