masi még beférpalesz77 írta:szóval nincs sok jelölt..

masi még beférpalesz77 írta:szóval nincs sok jelölt..
Jövő héten írhatok ki, de igazából ahogy olvastam a híreket Laporte és Marquinhos a fő jelöltek - a hírek szerint -, és Stonest említik meg még néha, aztán ennyi. Hummels csak fórum kívánság tudtommal, szóval nincs sok jelölt..Tromort77 írta:Megkérném Palesz urat, ha a mostani szavazás lecseng, legyen szíves kitenni egy középső védős kérdést konkrét nevekkel. Mint például Laporte, Marquinhos, Hummels(?) meg nem tudom ki van még szóban.
Én például egyáltalán nem vagyok meggyőződve Marquinhos felől, Laporte felől meg főleg nem.
Pont ez lenne a lényege, hogy ne padra, hanem a kezdőbe igazoljunk. Bartra mehetne kölcsönbe és a Verrma-Matyi-Masch trióból egyet pedig eladni. Nyilván nem az utóbbit, sanszos, hogy a belga lenne az. Ezzel lenne Piqué mellé egy stabil védő, cserének meg Masch és Matyi. Ezzel így tökéletesen meglennénk. Lehetne érdemben rotálni és sérülés esetén sem lenne a leggyengébb csapatrészünk.Varatrix írta:Középhátvéd felesleges, Bartra megy Matyiő is csak ritkán játszik, érzésem szerint nem a teljesítményük miatt. A legtöbb csapatba ahonnan tudnánk padra igazolni, maximum hasonló kaliberű ha nem rosszabb játékosokat tudnánk csak szerződtetni. Hummelsekkel meg a Boatengekkel meg felesleges fantáziálni, mert akkor vezéráldozat kell, padozni nem fognak.
A mai piaci helyzetben egyáltalán nehéz igazolni!csababarca írta:Középhátvédet nagyon nehéz, főleg kezdő szintűt, alig jut eszembe valaki,aki jó lehetne, talán csak Hummels és Marquinhos ilyen, de bennük is van kockázat bőven. (Varane ilyen még, meg Zouma,de rájuk nincs esély)
Még egy évet lehet ezzel várni, 4-5 emberünk van hátra, le kell hozniuk. Bár Bartra szerintem távozik a nyáron, de úgy is elegen vagyunk. De én inkább Matyit küldeném el, de ő szerelme LE-nek, meg két poszton is hoz egy közepest, szóval valahol érthető.
Régen mindig igazolási lázban égtem, de most egyáltalán nem látom,hogy bárhova is kéne ember. Majd 2017 nyarán Iniesta helyett ha úgy van, meg akkor már Masch helyett egy kezdő középhátvéd (akkor is nehéz lesz),és kb ennyi.
Meg közhelypuffogtatásnak egy padot tűrő középcsatár...(nincs ilyen, aki a szintet is megüti)
A kollégák már leírták előttem, cseréink vannak, stabil kezdőnk nincs. Mármint abban az esetben, ha Mascheranot nem védőként játszatják. Bár évek óta az, a teljesítménye viszont nagyon kiegyensúlyozatlan. És hát na, ő sem lesz fiatalabb, ki tudja, egy hét múlva megrúgják, aztán ki-be fog járni a kórházból meg vissza.... Egy másik igazolás nyilván nem 100% garancia, de aki eleve védő volt életében és megvan vagy 26-27 éves - elég tapasztalt, na olyan emberre van szükségünk.Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.
Alba mögé kellene valaki, aki nem Adriano.
Olyan, aki csak a létszámot növeli, nem is kell. Egy fiatal klasszis, aki meghatározza a védelmet - annál inkább.Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.
Óvatosan a családi kasszával mert sokat buknál.Nolíto már két hónapja nem játszik sérülés miat.Szerintem csak tavaszra lett volna opció Nolíto,nyáron már nem hozzuk el.Nero. írta:Bármibe lefogadom, hogy nyáron Noliton kívül senkit nem fogunk igazolni, max. Alba mögé valami Vidal-szintű játékost, de nem nagyon jut eszembe senki meg talán nincs is a piacon.
Dortmund Twitter oldala elég jól reagált..Castiel írta:Ennyiért megérte volna! Még úgyis hogy ő is gyakran sérült!
Pique, Masch, Matyi ok. Nyilván majd eljön az idő, amikor a kisfőnök már nem lesz elég, de jelenleg én még Matyit is dicsérném, ha nem Adriano utánzatként veszi Figyelembe LE, hanem kh- ként. Verma szintén jó lehetne, ha nem kéthavonta játszana meccseket a sérülékenysége okán. A Bartrát adom teljesen és félek, hogy már későn fog elmenni. Kár érte, én többet láttam benne úgy 2 éve, mint amit befut. Továbbra is Alba alternatívát hiányolok, mert Adriano már sajnos nem az komoly ellenféllel szemben.Capon írta: Szerintem szükség van rá.
Piqué oké, de ő az egyetlen.
Mas se az igazi (ezzel még lehet vitatkozni), ahogy Matyő sem.
Varma azt se tudom mikor sérült és mikor nem.
Bartra meg szerintem elmegy a nyáron ha még akar az életben focizni. Ja jól emlékszem őt már tavaly is marasztalni kellett LE-nek.
Mascherano öregszik, Mathieu amellett , hogy ugyancsak öregszik soha se volt kezdő szint Vermaelenre nem lehet építeni a sérülékenysége miatt Bartraval pedig nem igazán számol Lucho. Így maradt egy szem középső védőnk. Szerintem se annyira gázos a helyzet viszont ha már Bartrat nem akarja Lucho beépíteni a csapatba akkor Piqué mellé lassan kéne egy klasszis kh.Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.
Szerintem szükség van rá.Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.
Sok előző klubjában problémás játékos volt már itt, de nem lett velük semmi baj. Nem emiatt kellene aggódni (Alvessel úgyis távozna egy "beszólogatós játékosnoname írta:A vezetőség saját szakállra biztos nem fogja megpróbálni az igazolást, mert problémás játékos. Max akkor tudom elképzelni, ha maga LE mondja h neki kell a játékos és kész.
Amúgy nekem nincs különösebb bajom a problémás játékosokkal. Megfelelő környezetben másképp viselkednek. Még az a paraszt Ibra is kussoban ült, amikor itt volt.
miért ne működhetne. abszolút topjátékos. simán van benne ráció, ez messze nem fifázásnoname írta:Az ilyesmi lehet fifába működne, itt nem. Alves ingyen fog távozni nyáron, miközben Aurier nyáron kölcsön lesz adva valakinek h szabaduljon tőle a PSG. Az a valaki pedig egy erős közepes csapat lesz, nem a Barca.