Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.22. 11:57:25

mivel mascheranot soha nem fogja LE kitenni a kezdőből, ezért marquinhos csak egy álom, semmi több. a 3 csere bekkből 1 szerintem nyáron elmegy, hogy felszabaduljon egy kis pénz és ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.22. 11:37:49

csababarca írta:Középhátvédet nagyon nehéz, főleg kezdő szintűt, alig jut eszembe valaki,aki jó lehetne, talán csak Hummels és Marquinhos ilyen, de bennük is van kockázat bőven. (Varane ilyen még, meg Zouma,de rájuk nincs esély)

Még egy évet lehet ezzel várni, 4-5 emberünk van hátra, le kell hozniuk. Bár Bartra szerintem távozik a nyáron, de úgy is elegen vagyunk. De én inkább Matyit küldeném el, de ő szerelme LE-nek, meg két poszton is hoz egy közepest, szóval valahol érthető.

Régen mindig igazolási lázban égtem, de most egyáltalán nem látom,hogy bárhova is kéne ember. Majd 2017 nyarán Iniesta helyett ha úgy van, meg akkor már Masch helyett egy kezdő középhátvéd (akkor is nehéz lesz),és kb ennyi.
Meg közhelypuffogtatásnak egy padot tűrő középcsatár...(nincs ilyen, aki a szintet is megüti)
A mai piaci helyzetben egyáltalán nehéz igazolni!
3-4 játékosra korlátozódik a szám ami a középső védő posztot illeti. A fórum nagyrésze egyetért abban hogy Marquinhos lenne a legmegfelelőbb igazolás! Én is így gondolom!
Elhozni pedig csak úgy van esély, ha mondjuk ő is úgy gondolja, hogy nem pazarol több időt a pályafutásából Párizsban!
Egy Barcelonának van olyan respectje a játékosok körében, hogy azt mondja a kiszemelt játékos, hogy "basszus a világ legjobb csapata keresett meg, és a kezdő 11be szeretnének!"
nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez ne legyen vonzó!

Csere csatárnak meg mondjuk valaki itt említette Tévezt! Szerintem sem sem rossz alternatíva!
melós, már a padot is viseli, és tehetségnek sincs híján! Ettől több pedig nem is kell.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Tromort77

2016.02.22. 11:30:35

Barcelona are no longer interested in Celta winger Nolito (29). Not willing to pay 18M buyout this summer, looking for younger forward. [md]

Azt olvastam, hogy figyeljük Berardi-t. Olaszosok, mi a véleményetek róla?

A CB-s kérdéshez pedig szerintem Bartra mindenképp el fog menni. Mindkét félnek jobb lesz így. Utána pedig az nem lehet, hogy marad 2 középső védő, egy sérülékeny Vermaelen és egy két poszton használt Mathieu. Akkor vagy kell egy LB aki képes középen is játszani(kétlem, hogy találnánk megfelelőt) vagy jöjjön egy fiatal CB aki megkaphatná Bartra perceit.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.22. 09:34:57

Ottamendit nekünk kellett volna elhozni és akkor nem lenne gond. :D

Egyébként szerintem sem égető ez a "probléma", Maschernaoban még van kakaó és Matyiék beugrónak tökéletesek. Laporte egyébként szerintem sem rossz megoldás, de amennyit kérnek érte annyiért már akkor inkább húzzunk ki még egy évet.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.22. 09:20:14

Középhátvédet nagyon nehéz, főleg kezdő szintűt, alig jut eszembe valaki,aki jó lehetne, talán csak Hummels és Marquinhos ilyen, de bennük is van kockázat bőven. (Varane ilyen még, meg Zouma,de rájuk nincs esély)

Még egy évet lehet ezzel várni, 4-5 emberünk van hátra, le kell hozniuk. Bár Bartra szerintem távozik a nyáron, de úgy is elegen vagyunk. De én inkább Matyit küldeném el, de ő szerelme LE-nek, meg két poszton is hoz egy közepest, szóval valahol érthető.

Régen mindig igazolási lázban égtem, de most egyáltalán nem látom,hogy bárhova is kéne ember. Majd 2017 nyarán Iniesta helyett ha úgy van, meg akkor már Masch helyett egy kezdő középhátvéd (akkor is nehéz lesz),és kb ennyi.
Meg közhelypuffogtatásnak egy padot tűrő középcsatár...(nincs ilyen, aki a szintet is megüti)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2016.02.22. 09:06:57

Középhátvéd felesleges, Bartra megy Matyiő is csak ritkán játszik, érzésem szerint nem a teljesítményük miatt. A legtöbb csapatba ahonnan tudnánk padra igazolni, maximum hasonló kaliberű ha nem rosszabb játékosokat tudnánk csak szerződtetni. Hummelsekkel meg a Boatengekkel meg felesleges fantáziálni, mert akkor vezéráldozat kell, padozni nem fognak.

Balhátvédnél is ugyanaz a probléma a Barca edzői nem a rotációról híresek, kuka játékost meg minek hozzunk. Nálam jelenleg amúgy Gaya és Bernat akik ütnék ezt a szintet és alkalmazkodnának a játékrendszerünkbe, de az ő leigazolásukkal is csak akkor van értelme ha Alba néha padozna.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Rinku
Director del Fútbol

2016.02.22. 08:31:55

Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.:-D
Alba mögé kellene valaki, aki nem Adriano.
A kollégák már leírták előttem, cseréink vannak, stabil kezdőnk nincs. Mármint abban az esetben, ha Mascheranot nem védőként játszatják. Bár évek óta az, a teljesítménye viszont nagyon kiegyensúlyozatlan. És hát na, ő sem lesz fiatalabb, ki tudja, egy hét múlva megrúgják, aztán ki-be fog járni a kórházból meg vissza.... Egy másik igazolás nyilván nem 100% garancia, de aki eleve védő volt életében és megvan vagy 26-27 éves - elég tapasztalt, na olyan emberre van szükségünk.

Vermaelen, Mathieu, Bartra, ezek a fiúk mind cserék. Hármójuk közül valakit nyáron el kell adni és venni a helyére egy középhátvédet. Egy csere támadó még és készen is vagyunk. A keret szuper, sehol nem kell változtatni, csak még egy kicsit csiszolni a szobron. :) Támadó sem feltétlen kell majd, Turant kicsit gyatyába rázni, Rafinha úgyis jön vissza és remélem rendben lesz a srác.
Football, bloody hell. /SAF/
Samper
Director del Fútbol

2016.02.22. 06:39:26

Normandia írta:Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.:-D
Olyan, aki csak a létszámot növeli, nem is kell. Egy fiatal klasszis, aki meghatározza a védelmet - annál inkább.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.20. 06:28:09

Nero. írta:Bármibe lefogadom, hogy nyáron Noliton kívül senkit nem fogunk igazolni, max. Alba mögé valami Vidal-szintű játékost, de nem nagyon jut eszembe senki meg talán nincs is a piacon.
Óvatosan a családi kasszával mert sokat buknál.Nolíto már két hónapja nem játszik sérülés miat.Szerintem csak tavaszra lett volna opció Nolíto,nyáron már nem hozzuk el.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.20. 02:27:10

Bármibe lefogadom, hogy nyáron Noliton kívül senkit nem fogunk igazolni, max. Alba mögé valami Vidal-szintű játékost, de nem nagyon jut eszembe senki meg talán nincs is a piacon.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.19. 21:26:16

Castiel írta:Ennyiért megérte volna! Még úgyis hogy ő is gyakran sérült!
Dortmund Twitter oldala elég jól reagált.. :lol:

Amúgy most felesleges lenne - még Verratti is, szóval tényleg komolyan gondolom :D -, ő meg idén tuti távozik, szóval róla mindenképp lemaradnánk. Remélem tényleg Citybe megy, Pep kezei alatt megnézném őt is, illene a filozófiájába. A sérüléseiről meg annyit, hogy volt neki 1 nagy, de azóta se semmi komoly, előtte se - 1-2 meccs csak. Szóval sérülékenynek semmiképp se mondanám.
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.19. 20:54:35

"Spanyol sajtóértesülések szerint Ilkay Gündogan, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund középpályása néhány nappal ezelőtt arról tájékoztatta az iránta élénken érdeklődő Barcelonát, hogy Angliában, a Manchester Cityben folytatja a pályafutását.

A Barcelona hosszú ideje figyelemmel kísérte a német válogatott játékost, akivel tavaly nyáron állítólag meg is állapodott a klubváltás feltételeiben, de Luis Enrique vezetőedző végül Arda Turan szerződtetése mellett tette le a voksát.
A katalánok ettől függetlenül azóta sem mondtak le Gündogan megvásárlásáról, ám a legfrissebb hírek szerint most már kénytelenek lesznek. A spanyol Sport ugyanis úgy tudja, a 25 esztendős középpályás néhány nappal ezelőtt arról tájékoztatta a Barcelona vezetőségét, hogy a következő szezont már a Manchester City játékosaként tölti.
A középpályás piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli, de mivel 2017 nyarán lejár a szerződése a Dortmundnál, a Manchester City akár olcsóbban is megszerezheti."

Ennyiért megérte volna! Még úgyis hogy ő is gyakran sérült!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.19. 18:51:40

Capon írta: Szerintem szükség van rá.
Piqué oké, de ő az egyetlen.
Mas se az igazi (ezzel még lehet vitatkozni), ahogy Matyő sem.
Varma azt se tudom mikor sérült és mikor nem.
Bartra meg szerintem elmegy a nyáron ha még akar az életben focizni. Ja jól emlékszem őt már tavaly is marasztalni kellett LE-nek.
Pique, Masch, Matyi ok. Nyilván majd eljön az idő, amikor a kisfőnök már nem lesz elég, de jelenleg én még Matyit is dicsérném, ha nem Adriano utánzatként veszi Figyelembe LE, hanem kh- ként. Verma szintén jó lehetne, ha nem kéthavonta játszana meccseket a sérülékenysége okán. A Bartrát adom teljesen és félek, hogy már későn fog elmenni. Kár érte, én többet láttam benne úgy 2 éve, mint amit befut. Továbbra is Alba alternatívát hiányolok, mert Adriano már sajnos nem az komoly ellenféllel szemben.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.19. 18:42:47

Mascherano öregszik, Mathieu amellett , hogy ugyancsak öregszik soha se volt kezdő szint Vermaelenre nem lehet építeni a sérülékenysége miatt Bartraval pedig nem igazán számol Lucho. Így maradt egy szem középső védőnk. Szerintem se annyira gázos a helyzet viszont ha már Bartrat nem akarja Lucho beépíteni a csapatba akkor Piqué mellé lassan kéne egy klasszis kh.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Capon
Llegenda del Barça

2016.02.19. 18:42:02

Szerintem szükség van rá.
Piqué oké, de ő az egyetlen.
Mas se az igazi (ezzel még lehet vitatkozni), ahogy Matyő sem.
Varma azt se tudom mikor sérült és mikor nem.
Bartra meg szerintem elmegy a nyáron ha még akar az életben focizni. Ja jól emlékszem őt már tavaly is marasztalni kellett LE-nek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2016.02.19. 18:43:07-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.19. 18:27:31

Én Továbbra sem értem minek nekünk középhátvéd 28.-nak, de valaki biztosan el fogja magyarázni.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.17. 15:30:14

noname írta:A vezetőség saját szakállra biztos nem fogja megpróbálni az igazolást, mert problémás játékos. Max akkor tudom elképzelni, ha maga LE mondja h neki kell a játékos és kész.
Amúgy nekem nincs különösebb bajom a problémás játékosokkal. Megfelelő környezetben másképp viselkednek. Még az a paraszt Ibra is kussoban ült, amikor itt volt.
Sok előző klubjában problémás játékos volt már itt, de nem lett velük semmi baj. Nem emiatt kellene aggódni (Alvessel úgyis távozna egy "beszólogatós játékos :D). Aurier egy top 5-ös jh szerintem, nem hiszem, hogy olyan sokba fájna, ha a PSG lemondana róla. Nálunk meg hosszú időre meg lenne oldva a jobb oldal egy minőségi játékossal. Én nagyon örülnék neki, de nem hiszem, hogy rárepülnénk, Lucho hozott egy jh-t Vidal személyében, nem tartom valószínűnek, hogy csak azért hozatna egy újat, mert "felszabadult" egy másik, főleg ha azért mert problémák voltak a személyiségével.

Ellenben SR-t meg lehetne hosszabb távon tartani ott, van elég játékos kp-ra és hiába teljesít jól Robi, abban én is egyet értek Palesz-szal, hogy nem olyan szint aki a Barca kp-ján a kezdőtagságot "birtokolja". De ez nem zárja ki azt sem, hogy olykor feljebb lépjen.
Forca Barca!!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2016.02.17. 15:17:31

3-4 napja én is olvastam ezt a hírt, rögtön eszembe jutott, hogy jó lenne nekünk ide.
Én nem látom problémás játékosnak, mondott egy meggondolatlan dolgot az edzőről, nyilván nem agysebész a pali, de tényleg topjátékos. Mellesleg igazat adok neki Blanc bírálatában, csak egy játékosnak nem ez a dolga, pláne nem ebben a formában. Ennyiért kétlem, hogy kivágnák, már bocsánatot is kért mindenkitől 1-2 napja,kicsit jegelik maximum.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.17. 15:10:47

A vezetőség saját szakállra biztos nem fogja megpróbálni az igazolást, mert problémás játékos. Max akkor tudom elképzelni, ha maga LE mondja h neki kell a játékos és kész.
Amúgy nekem nincs különösebb bajom a problémás játékosokkal. Megfelelő környezetben másképp viselkednek. Még az a paraszt Ibra is kussoban ült, amikor itt volt.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.17. 15:02:33

noname írta:Az ilyesmi lehet fifába működne, itt nem. Alves ingyen fog távozni nyáron, miközben Aurier nyáron kölcsön lesz adva valakinek h szabaduljon tőle a PSG. Az a valaki pedig egy erős közepes csapat lesz, nem a Barca.
miért ne működhetne. abszolút topjátékos. simán van benne ráció, ez messze nem fifázás
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.17. 14:43:58

Az ilyesmi lehet fifába működne, itt nem. Alves ingyen fog távozni nyáron, miközben Aurier nyáron kölcsön lesz adva valakinek h szabaduljon tőle a PSG. Az a valaki pedig egy erős közepes csapat lesz, nem a Barca.
A Fifa egy szégyen
mvik
Jugador d'estrella

2016.02.17. 14:26:16

üdv. most olvasom nso-n h kirakja a PSG Aurier-t a keretéből és nyáron el akarják adni a meggondolatlan nyilatkozata miatt, rá kéne repülni a vezetőségnek, Alvest el kínába Aurier-t meg hozni és akkor lenne egy bitang jó jobbszárnyunk :lol:
mvik
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.16. 20:27:39

Bob_Marley írta:Lehet többet tesz hozzá Alves, mert sokat fut, játszik elől, de az a labdabiztonság, olvasási készség az nincs meg benne s nem is volt, ami pl egy középpályán nagyon jól jön. Hiába támadószelleműek a szélső hátvédek az agyakat belülre rakják.
Mondjuk ez nézőpont kérdése, Robi ügyes tényleg, és jó képességű, de szerintem annyira nem jó, hogy hosszútávon meg tudjon ragadni kezdőként a középpályánkon - ellenben jobbhátvéd poszton.. 8) Alves meg amilyen kombinációkat letolt jobb napjain Messivel és Xaviékkal, annál jobbakat Robi se tud - meg konkrétan senki, ezeket az egyérintős passzokat mindig is nagyon érezte. SR ráadásul el is mondta, hogy nagyon szereti ha van területe futni, az egyik legjobb labdaszerző a csapatban.. A jobbhátvédtől meg nálunk ilyen passzokat is el lehet várni, szerintem bőven megfelelne ott is - meg konkrétan ott volt eddig nálunk a legjobb -, akkora hatással nincs a passzjátéka a támadásainkra, hogy az rossz hatással legyen a játékára, ha jobboldalra "száműzzük". Szerintem legalábbis.
Capon
Llegenda del Barça

2016.02.16. 20:15:22

Szavazásnál a teljes hátvédsorra nyomtam 1-1et mivel nyáron 3 távozó lesz valószínűleg Alves, Adriano és Bartra személyében és a Verma, Mas, Matyő, Alba névsor nem túl veretes és nem is biztos, hogy mindet meg akarják tartani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.16. 20:14:07

Lehet többet tesz hozzá Alves, mert sokat fut, játszik elől,d e az a labdabiztonság, olvasási készség az nincs meg benne s nem is volt, ami pl egy középpályán nagyon jól jön. Hiába támadószelleműek a szélső hátvédek az agyakat belülre rakják.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése