Varatrix írta:Identitásról beszélnek, amikor ők képviselik a legújabb Brendet a "labdarúgás hippsztereit," miszerint: nem egy "divatos" csapatnak szurkolnak. A klubod sikertelensége a te szurkolásod mértékegysége.
Elképesztően egyedi és renegát dolog Arsenal szurkolónak lenni....

Ehhez az egészhez annyit fűznék hozzá, - nem feltétlen neked címezve, de a te írásod alapján jutott eszembe -, hogy én kisgyerekként szerettem bele a klubba. Akkoriban nem érdekelt, és nem is tudhattam róla (főleg ilyen fejlett internetes hírforrások híján), hogy fizetett-e adót az akkori sztár, volt-e buliban előtte este, ki volt a topcsapatok mezének elején, ha volt. Én a játékstílusba szerettem bele, és kitartottam az évek alatt, ha volt eredmény, ha nem, úgyhogy az eredménytelenséget nem lehet felróni szerintem egy csapat szurkolójának sem, hiszen arról nem ők tehetnek. Ez egy kissé olyan, mint a szerelem, miután kiválasztod a csapatod (csapataid), utána jobban megismered, ha még mindig kitartasz, akkor akarva akaratlanul megismered, megtudod a kevésbé szimpatikus oldalukat is, hiszen semmi sem tökéletes, de a hosszútávú szerelemhez rengeteg kompromisszum, és a hibák elfogadása hozzátartozik.
Az meg, hogy kiről mennyi piszok derül ki, az egy dolog, nem magunkat mentve, inkább elismerve, hiszen minél sikeresebbek lettünk, annál többet foglalkoztam velünk. Ettől függetlenül a mai napig vannak olyan dolgok, amik nem szimpatikusak, mégis ki fogok tartani évek múlva is, eredménytől függetlenül, hiszen, mint itt sokakat, engem is megfertőzött ez a szemét, bundázó, adócsaló stb. stb. klub!