Tökéletes eredményt értünk el. Az Arsenal játéka meglepett, azt hittem, hogy majd lesznek olyan periódusok amikor majd megpróbálnak minket nyomás alá helyezni, nem pedig végig kontrákkal operálni. Ezt a buszos taktikát csak egy félidőig bírták, másodikban már úgy éreztem, hogy meg van a kontroll.
Rajtunk a fásultságot éreztem, azt hiszem ez most jobb szó mint a fáradtság, ennek következtében, az első félidőben nagyon a Pep féle csapatra emlékeztettek a fiúk. Sokáig ötlettelenül játszottuk a betömörült védelem ellen, persze nem is az odavágó első félidejében, idegenben kell eldönteni egy párharcot. Második félidőben már sokkal jobban ment a támadójáték, az Arsenal meg Piqué meg Alba hibáit tudta volna csak kamatoztatni. De Stegen ott volt.
Messi döntött most megint. 2-ből 2-őt bevert ahogy kell, meg a 11-est is ő harcolta ki, oda kellett azért robbanni, hogy Flamini mire észbe kapott már ki is rúgta a lábát. Fásult volt ő is, de higgadt volt nagyon. Suárez meg Neymar 3-3 tiszta ziccert rontott, ami meg is bosszulhatta volna magát. De akárhogy is egy BL odavágón idegenben, ahol van legfeljebb 8 tiszta ziccerünk és abból 2-t verünk be és nyerünk 0-2-re nincs okunk panaszra.
Én azért vártam volna a cseréket, 1-2 friss láb elkélt volna. De majd a Sevilla ellen lesz akkor rotáció.
Érdekes, hogy a BL-döntő óta, először állt össze a "gála" kezdő.
Busi meg az első félidőben kapott egy rúgást és fájdalommal játszotta végig a meccset. Volt azért két forintos labdája amiből ajtó ablak ziccer alakult ki.
Piqué meg gondolom direkt szedte össze a sárgát.