Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt en is eszrevettem, az eleg latvanyos volt.roby122 írta:Ott Vidal is elég fogalmatlan volt. Mármint a gólnál.
Majd ha egyszer fantasyt játszol rájössz hogy miket él át az ember Vasárnap estnéként.palesz77 írta:Tobbet ne kapcsolj el..Bob_Marley írta:Épp elkapcsoltam.De komolyan mondom, 3 percet hagytam ki gólt kaptunk, nem is láttam.
Majd ha megnezted akkor legyszi ird le te ezt hogy lattad.
Busi kiugratasa igen szep volt amugy, 5 cm-en mulott..
Tobbet ne kapcsolj el..Bob_Marley írta:Épp elkapcsoltam.De komolyan mondom, 3 percet hagytam ki gólt kaptunk, nem is láttam.
Épp elkapcsoltam.palesz77 írta:Bob, te ertesz a vedekezeshez, Matyi itt normalisan helyezkedett? Tok legures terbe mozgott vegig, nekem legalabbis ugytunt. Raadasul lesre allitast megint nem erezte.
Fejben már a Monacoban helyezkedett.palesz77 írta:Bob, te ertesz a vedekezeshez, Matyi itt normalisan helyezkedett? Tok legures terbe mozgott vegig, nekem legalabbis ugytunt. Raadasul lesre allitast megint nem erezte.
Na egy 10 milláért mehet és azt pluszba rálehetne fordítani Marquinhosra.geridoss írta:Jól hallottam, azt mondta, hogy Mathieu elégedetlen es a következő idényt a Monacoban kezdi?
Olvastam én is ezt több helyen, de tuti csak akkor távozik, hogy ha igazolunk is KH-t.geridoss írta:Jól hallottam, azt mondta, hogy Mathieu elégedetlen es a következő idényt a Monacoban kezdi?