palesz, semmit, nem nézek rennes meccseket

Azt hittem már kufizettük az Arsenal stadionját.Castiel írta: Akkor mi meg hozzuk el Bellerínt.
Bob_Marley írta:Azért igazoltunk mi Franciaországból Christanvalt is és hát nem vált be.![]()
De ettől függetlenül a franciák most ömlesztik ki magukból a jobbnál jobb játékosokat és vannak a Ligue1-ben csiszolatlan gyémántok. Nem mondom hogy feltétlenül Umtiti, mert Lyon meccset nem nézek, összefoglalókban meg nem ő a főszereplő, de Tolisso, Rabiot, Batshuayi mind nagyon ígéretes emberek. Vagy éppen Lacazette, akinek gyengébb szezonja van, de megmutatta már mit tud, vagy írhatnám Fekirt aki speciel most sérült.És ők nem igazán hátvédek, de ha hátvéd akkor ott van Mendy, ideális lehetne Alba cseréjének. Vagy Sidibe a Lilleben, Fabinho Moncaoban, Pereira Caenben. Vagy ha már szélső akkor a jó öreg Ben Arfat szerintem sokan ismerik és remek szezonja van, padra kiegészítőnek ellehetne képzelni. Ezek mind persze agyszülemények, csak arra akarok célozni hogy nem kell kétségbe esni ha a csapat Franciaországban is nézelődik, sőt. Olyan emberek, akik most "fel vannak" kapva mint Coman vagy esetleg Kanté, azok mind Franciaországból indultak.
visca el barca írta:Cseri írta:Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.![]()
puyol meg cannavaro még ekkorák se voltak
Megint csak a spanyol média által közölt infokra (amik nem feltétlen hitelesek) hagyatkozva, állítólag 60 milka lesz az igazolásokra, + az eladott játékosokból bejövő összeg! A klub tervei szerint 90-100 misi közötti összeg lehet!Feast4 írta:Az a baj hogy nem igazán ismerjük a koncepciót.Eleve kérdés mennyi della lesz igazolni?A másik kérdés neg az hogy hány posztra akarunk?Ha a középpálya is tervben van és nem valamelyik ifjú titán visszahozzatala lesz a cél akkor igen valószínű egy Pogba Koke vonal ami önmagában elviheti a komplett költségvetést.Ha viszont tényleg belső védőt hozunk akkor nagyon meg kell gondolni kire adunk ki egy teszem azt horrorisztikus összeget.Ha pedig nem kezdő színtű védőben gondolkozunk akkor meg azt kell mondjam tök felesleges belső védőt hozni mert kerekkötőtöl örök igereten át kényszerült belső védőn keresztül porcelánemberig mindenünk van a posztra a harmadik belső vedő posztra.(Mindenki döntse el ki kicsoda)Ha egy fiatal hosszú távú megoldás a cél az bizonyos hogy 40 millió alatt nem fog kijönni.
de, a lyonban alapember. 22 éves, 4 éve játszik ott és meg van neki a szezononkénti 20-30 (végigjátszott) bajnokijaChino írta:Egy Lyonban sem alapember
Nekem csak egy gondom van ezzel. Kezdőnek szerintem kevés lenne és személy szerint azt tartom a legfőbb prioritásnak. Az persze rendben van, hogy még nem ismerjük meg fiatal stb., de rábízni a kezdőtagságot... Nem lesz mindenkiből Makalele, Touré, Matuidi, Abidal stb., akiket fillérekért hoznak francia kisebb csapatokból. Valamit biztos látnak benne, de ez hatalmas kockázat. Persze arra is lehet építeni, hogy Masch jövőre is stabil kezdő és lehet vele rotálni, de arra a posztra, ahová mindenképpen ember kellene jelenleg zsákbamacska, főleg, hogy ilyen fiatal és relatíve rutintalan. Egy Lyonban sem alapember, ahol pedig nincs akkora konkurencia. Lehet felhozni Marquinhost, hogy ő sem stabil kezdő, de azért láttuk már játszani, tudjuk mire képes és sanszosnak tartom, hogy Piqué sem lenne más helyzetben egy nagyon összeszokott Luiz-Silva duó mögött, akik ráadásul egyenként is magas színvonalat képviselnek. (szerencsétlenségére a válogatottban is ők vannak előtte) Arról nem is beszélve, hogy a kiöregedéssel sem nagyon számolhat, így nem biztos, hogy mozdíthatatlan. Az egyetlen tényező a maradására az lehet, ha Aurier-t tényleg kaszálják és jobbhátvédként játszhat. Ami nekünk sem lenne rossz, ha Alves dobbantana.palesz77 írta: egy ilyen franciából "kukázós" igazolásnak én is örülnék - Marquinhos is onnan jönne végülis-, legutóbb még 07/08-ban igazoltunk onnan emlékeim szerint 2 játékost, egészen beváltak..
[/url]
Igen, egyetértek, ezek a zsákbamacska, óccsó néger srácok elég jól be szoktak válni, ha meg nem, hát amúgy sem kerülnek olyan sokba.palesz77 írta:Én se ismerem, de akit érdekel, az nézze meg ezeket - vs St Etienne, vs PSG -, az alapok látszanak belőlük. Ezek alapján tényleg elhinném, hogy figyeljük, elég labdabiztosnak tűnik, mellé gyors, erős, és tud balhátvédet is játszani. Chinoval egyetértek amúgy, egy ilyen franciából "kukázós" igazolásnak én is örülnék - Marquinhos is onnan jönne végülis-, legutóbb még 07/08-ban igazoltunk onnan emlékeim szerint 2 játékost, egészen beváltak..
Ja és amúgy nekem ez új volt, de a Tottenhamnek ő lőtte ezt a csodagólt anno.
Én személy szerint nem sokat hallottam a srácról. Össz-vissz két Lyon meccset láttam, de azokon azokon nem játszott vagy csak nem figyeltem eléggé. Inkább Bob-ot kellene megkérdezni, ő néz francia meccseket.Castiel írta:Robert Fernandezék ellátogattak a francia rangadóra, a Psg-Lyon meccsre,hogy megnézzék Umtiti játékát, mert állítólag ő is jelölt lehet a középső védő posztra!A newcastle, és a madrid is figyeli a kameruni szármázású 22 éves védőt, aki akár szélen is bevethető! Kivásárlási ára kb 15 millió euró lehet! (sport.es)
Adriano pedig meggondolta magát a Sport.es szerint, és marad még Barcelonában!
Cseri írta:Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.
Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.Castiel írta:Robert Fernandezék ellátogattak a francia rangadóra, a Psg-Lyon meccsre,hogy megnézzék Umtiti játékát, mert állítólag ő is jelölt lehet a középső védő posztra!A newcastle, és a madrid is figyeli a kameruni szármázású 22 éves védőt, aki akár szélen is bevethető! Kivásárlási ára kb 15 millió euró lehet! (sport.es)
Adriano pedig meggondolta magát a Sport.es szerint, és marad még Barcelonában!
roby122 írta:Ha lécel Mathieu, meg Bartra is, akkor egy olyan KH-et választanék aki a bal oldalon is bevethető.
Ez nálam jelenleg Rojo.
Nem sok mozdítható hosszú távú megoldás van sajnos.Ahogy lentebb is mondtátok nem nagyon van igazán jó Kh.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..
Tromort77 írta:Én nagyon örülnék neki ha a City elhappolná előlünk szerintem nem illene ide.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..
Otamendi-vel pedig csak az a baj, hogy Demichelis sűrűn van mellette... De ha megint kiadnak 40 millát egy kh-re akkor az jól mutatja mennyire nehéz minőségi kh-t találni manapság.
Én nagyon örülnék neki ha a City elhappolná előlünk szerintem nem illene ide.palesz77 írta:A Sport szerint Laporte eloszerzodest irt ala a Cityvel. Nyilvan helyen kell kezelni a hirt, de vicces lenne, 3 ev alatt a 3. nagy osszegu kh igazolas.. Nagy szamok torvenye alapjan lassan egyiknek be kene mar 100%-osan valnia..