Noname, nem tudom, hogy kíváncsi vagy-e a "sötét oldal" véleményére, meglátásaira is, de ha igen, akkor dobj egy privát üzenetet, aztán átbeszéljük a dolgot...
Sokan-sokféle tanácsot adtak, általánosságban... A mindennapok elviseléséhez jókat írtak, de tapasztalatból írom, hogy hónapok múlva sem lesz könnyebb...
Azt írják, akkor jobb, ha haragudni tudnál rá vagy megutálnád...
Ami másnál működött, nem biztos, hogy nálad is fog...
Nálam nem működött, pedig mikor eljegyzés előtt én szakítottam a 4 éves kapcsolatomban, azt azért tettem, mert már utáltam és dühös voltam rá ( ő pedig eljegyzést akart, mert ennyire egoista barom volt és ennyire csak önmagával törődött ) mégis... Másfél évig! nem találtam utána a helyem, pasizás gondolatára is okádhatnékom volt, annyira elegem volt...
A másik félnek persze kényelmes, ha megutálod és ki is mutatod... Számára megkönnyíted az érzelmi elválást, mert igazolod, hogy jó döntést hozott azzal, hogy elhagyott... Lám, mekkora idióta vagy és bunkó...stb. Ugye?
Neked jobb lesz attól, hogy egy felszarvazott dühöngő őrültet csinálsz magadból?
Látod, van aki azt állítja - Tivornya - hogy neki jobb lett...
Negatív hozzáállásra megkapta a csajtól az áhított negatív visszacsatolást, egyaránt kiélték egymáson az agressziójukat egy jó kis sárdobálás keretén belül, aztán mentek a maguk dolgára...
...és még minimum hetekig azon rágódtak, hogy mekkora barom a másik és még jobban elintézhettem volna, de nem... Tipikus, de nem jó megoldás. Az emberek nagy része viszont képtelen másképp intézni és ez független attól, hogy melyik fél a hibás...
Nem egy helyen a rendőröknek kell közbe avatkozni, annyira jól sikerül a Tivornya tanácsát megvalósítani...
Nah, szóval... ha van kedved beszélgetni, dobj egy privit