MQuCsabi írta:Egy normális kapcsolatban egyik félnek sem szabadna alárendelt viszonyban lennie, s pont ezért is értek egyet csababarcával és én is kiemelném azt, hogy Miérteket soha ne keress, legalábbis ne öld bele az idődet, mert nincs értelme. Aki félre akar kacsintani, az megteszi, aki rosszul akarja érezni magát egy kapcsolatban, az talál módot rá.... és itt most ne marról vna szó, ha egyik veri és terrorizálja a másikat nyilván.
Ezzel egyetértek, de minden próbálkozás ellenére lesznek néha különbségek. Nekem szó szerint domináns természetem van. Megmondom a magamét. Volt, hogy egy vadidegen társaságban, ahol csak én nem ismertem senkit,ők ismerték egymást, beszélgettünk és rövid idő elteltével azt vettem észre h én irányítom a beszélgetést.
Az ex-barátnőm pedig pont az ellenkezője volt ennek. Mindent megtettem, hogy ne legyek én az, aki irányít, de néha nem figyeltem. Nehéz az ilyen. Ő akart menni egy koncertre, nekem nem sok kedvem volt, megkérdeztem, hogy muszáj-e menni, ő azt válaszolta: Nem. Fordított esetben valszeg azt mondtam volna megyünk és kész, max eljövünk hamar, ha nem érezzük jól magunkat.
az pedig, hogy ne keressem a miértet. 2 dolog lehetséges a jövőben. Vagy mással jövök össze, vagy hosszú idő múlva talán újra egymásba szeretünk, de mindkettő csak akkor lehetséges, ha tudom a miértet. Ezért is beszélek vele még most is. Ha mással akarok lenni, tudnom kell mi az, amin változtatnom kell, amire jobban oda kell figyeljek és ha újra együtt akarnánk lenni, ugyanezt tudnom kell.
Az ember azt dolgozza fel legnehezebben, amit nem ért, amit ért, azt talán...talán meg lehet javítani.idővel.
Akármilyen rossz most a helyzetem, kimondottan büszke vagyok ilyenkor arra, hogy ennek a társaságnak tagja lehetek. Egész nap írogattam, olvasgattam amit írtatok, kaptam pár nagyon őszinte és tanulságos pü-t is. Reggel úgy ébredtem fel, hogy bámultam a falat fél órát és próbáltam rájönni miért érdemes még élni. Most eljutottam oda, hogy már kimozdultam egy kicsit a lakásból. Lehet csak egy napig tart ez, de sokat segítettetek.