Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért nem érzem csak túlzásnak, mert ha megnézed egy össz értékben 30-40 milliós kerettel, 52 rúgott gólt és a Citynek is ugyan ennyi 400-500 millás kerettel, tudom, hogy a spurs is rúgott 51et, és az is egy nagyon becsülendő dolog. De ők már régebb óta tényezők a PL-ben, és az anyagi forrásaik szintén magasabbak, de félre ne értsd, ez a 2 lehető legjobb első 2 jelenleg, már csak azért is mert London piros felében évek óta megy a Mentaly strong, a kék fele pedig valami eszméletlen mód elcseszett idén. De emellett a 2 csapat közül számomra a Leszter játéka a szimpatikusabb.Bob_Marley írta:Szerintem ez azért túlzás, mert alapvetően ők egy szervezett középpályás védekezésből indítanak gyors akciókat. Nekem furcsa ez a Leicester őrület, de igazából nem fontos csak már úgy voltam vele rákérdezek miután már a sokadik ember várja a meccsüket, pedig a Leiceter pl egyáltalán nem látványos csapat ha már ilyenek kerülnek szóba.
Tromort77 írta: Köszönöm, hogy értékeled a kijelentésem.![]()
De pont ezaz, hogy nem a Leicesternek szurkol a többség hanem csak a nagyok ellen. De közben nem néz meg egy meccset sem, nem tud semmit. De tolja a Leicester-t meg azt a 3 nevet akiket ismer tőlük. Ezért írtam, hogy a többségnek a Leicester menetelése csak egy eszköz arra, hogy rúgdossa a többit.
Szerintem ez azért túlzás, mert alapvetően ők egy szervezett középpályás védekezésből indítanak gyors akciókat. Nekem furcsa ez a Leicester őrület, de igazából nem fontos csak már úgy voltam vele rákérdezek miután már a sokadik ember várja a meccsüket, pedig a Leiceter pl egyáltalán nem látványos csapat ha már ilyenek kerülnek szóba.TripleH írta:.....

Köszönöm, hogy értékeled a kijelentésem.csababarca írta:
Jók ezek a kijelentések ekkora magabiztossággal.
Az ember már csak ilyen, örül a "nagyok" bukásának, és a kicsik felemelkedésének. És igen, milyen gyarló vagyok, én is örülnék egy esetleges Leicester bajnoki címnek, de ha a Tottenham nyer se leszek szomorú.
Nekem semmi bajom velük, mindent leírtam előbb.zola8787 írta:Mert szégyen és gyalázat, hogy egy tavaly majdnem kiesett csapat idén lehet bajnok lesz. Ha mondjuk jövőre 4 csapat lehetne bajnok: Barca, 2 Madrid meg a Rayo Vallecano, te a Barca után kinek szurkolnál?Bob_Marley írta:Félre értés ne essék nekem amúgy semmi bajom a Leicester Cityvel, meg tényleg jól összerakott csapat Kanté meg Caenből lassan valami topcsapatban találja magát, de tőlem szokta néha megkérdezni 1-1 ember hogy lehet ennek szurkolni meg hogy lehet annak. Hát a Leicester City is tipikus nagyon megszervezett csapat aztán mégis mekkora itt a "hype".
Egyszerűen jó látni ahogy milliókat dobnak bele a fociba a nagy csapatok, erre a Leicester a semmiből ott van az élmezőnyben. Bárhogy is nézzük ez elképesztő szégyen Angliának. Igen utálom a Premier League-et és azt akarom, hogy a Serie A is megelőzze őket és csak 3 csapatot indíthassanak a Bl-ben.
HAJRÁ LEICESTER, hadd röhögjön Anglián a világ labdarúgása!

Jók ezek a kijelentések ekkora magabiztossággal.Tromort77 írta:
Ennek az az egyszerű oka, hogy a 90%-a azoknak akik nekik szurkolnak nem láttak egynél több meccsüket sem. Csak felülnek a hype vonatra.
Mert szégyen és gyalázat, hogy egy tavaly majdnem kiesett csapat idén lehet bajnok lesz. Ha mondjuk jövőre 4 csapat lehetne bajnok: Barca, 2 Madrid meg a Rayo Vallecano, te a Barca után kinek szurkolnál?Bob_Marley írta:Félre értés ne essék nekem amúgy semmi bajom a Leicester Cityvel, meg tényleg jól összerakott csapat Kanté meg Caenből lassan valami topcsapatban találja magát, de tőlem szokta néha megkérdezni 1-1 ember hogy lehet ennek szurkolni meg hogy lehet annak. Hát a Leicester City is tipikus nagyon megszervezett csapat aztán mégis mekkora itt a "hype".
Ennek az az egyszerű oka, hogy a 90%-a azoknak akik nekik szurkolnak nem láttak egynél több meccsüket sem. Csak felülnek a hype vonatra.Bob_Marley írta:Félre értés ne essék nekem amúgy semmi bajom a Leicester Cityvel, meg tényleg jól összerakott csapat Kanté meg Caenből lassan valami topcsapatban találja magát, de tőlem szokta néha megkérdezni 1-1 ember hogy lehet ennek szurkolni meg hogy lehet annak. Hát a Leicester City is tipikus nagyon megszervezett csapat aztán mégis mekkora itt a "hype".

Á, esélytelen. Perez nyáron letesz érte egy 100-ast, aztán viszi is.visca el barca írta:nem hiába hajtjuk mi h kell idemessi már úgyis öreg

Áh már kane is öregedik, Rashford kell ide!visca el barca írta: nem hiába hajtjuk mi h kell idemessi már úgyis öreg
nem hiába hajtjuk mi h kell idelui1698 írta:Kane milyen gólt lőtt.

Másodikban meg jön egy kiállítás, és két perc alatt megfordítja a Spurs. Kane milyen gólt lőtt.kanty írta:Egy normális helyzete volt az Arsenalnak, azt be is verte. Spurst fejben a gól eléggé megfogta, pedig eddig simán jobbak.

Pedig a meccset elnézve ő és Bellerin voltak az Arsenal leggyengébbjei, erre ők hozzák össze a góltvisca el barca írta:remzi hogy belebotlott a labdába

Erre meg adj már egy rendes indokot, hogy mégis miért, mert ősz óta megy a mantra, hogy majd kipukkadnak, de már a 28 forduló lement és még mindig 3 pontal mennek.Nero. írta:A Leicestert én még mindig kivenném, ha reálisan nézzük valószínúleg max. a dobogó lehet meg nekik
Nem divat csak tesznek róla hogy mindig őket találjuk meg.Másrészt nem us újkeletű.Több éve mindig összehozzák a csodát.Egy idő után ha belegondolsz tényleg vicces.Nero. írta: Csak most hirtelen nagy divat lett belerúgni az ágyusokba.

Mondjuk az a baj, hogy rajta kívül még sok játékost elő lehetne venni a gyenge teljesítménye miatt: Gabriel, Ramsey, Flamini, Sánchez, Walcott, Ox...messideco írta:Olivier Giroud's last 10 games:
Barcaforever írta:Hart mit művelt Firmino gólja után?3-0 minden eldőlt, berakta a labdát a meze alá üzenve a gyerekének gondolom, Hartnak mindenképpen kellett a labda a mez alól.
![]()