Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.03.08. 21:18:54

Ősszel láttam azon a meccsen, amit említenek a tweetben, ott tényleg brutálisan jól nyomta, konkrétan szerintem a Roma legjobbja volt (egy Umar Sadiq nevű sráccal egyetemben). Félelmetesen sokat robotolt, az egész jobb oldalt bejátszotta, és nagyjából mindenkit lefutott. :mrgreen: Nem meglepő, hogy felkeltette a figyelmünket ezzel a teljesítménnyel. Ennél többet nem tudok róla mondani.

Amúgy szerintem nincs rá igazán szükségünk, Vidal és Roberto egy ideig szvsz bőven jó a jobbhátvéd posztra (Alves távozása után), illetve a közeljövőben kis szerencsével akár Palencia vagy Godswill is odakerülhet a nagycsapat közelébe. (És ne feledkezzünk meg Bellerínről se, szerintem első adandó alkalommal, amikor szükségünk lesz egy jobbhátvédre, le fogunk csapni rá.)
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.08. 19:42:51

Feast4 írta:
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Hát akkor erről ennyit tudunk összesen. :D UEFA Youth League-t aki esetleg néz, az talán többet tudna róla nyilatkozni.
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.08. 18:15:28

TripleH írta:
messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

:shock: Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Futni. :D Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.08. 17:57:24

messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

Futni. :D Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.08. 17:34:45

visca el barca írta:idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Ez mondjuk igy nem egeszen igaz, de tenyleg nem akarjuk visszahozni meg, az ifi topicban irtam is rola, megint nem olvastok.. :( :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.08. 17:18:05

én kétlem h halilovicot visszahoznák. idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.03.08. 17:08:40

Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]

B midfielder Sergi Samper (21), who has offers from English clubs, told Barcelona he wants to stay. Renewal talks are ongoing. [sport]
Hogy az egyik kolléga is megnyugodjon. Telített lesz a kp, tekintettel Halilovic és Denis esetleges visszatérésére, plusz Rafinha is felépül.
Kép
"And my heart will leave you never."
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.08. 16:40:18

palesz77 írta:
Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.

Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.

Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Dembelé-t nem láttam még csak videokon, ott elég ügyesnek tűnt és a statjai sem rosszak, ideális lenne, de egyelőre inkább a B-ben tudom elképzelni. Prea helyett tökéletes lenne, aztán, hogy mit alkot az már rajta múlik. Nem hiszem, hogy egy egyszezonos, 18 éves játékossal akarná LE megoldani a cseretámadó kérdést. Főleg, hogy ilyen fiatalon kellenek neki a játékpercek, amit itt nem nagyon kapna meg. Viszont, ha olcsón meg lehetne szerezni és sikerül kiforrnia nagyot akaszthatnánk.

A hátvédkérdésben pedig kézenfekvőnek tűnik, hogy a kezdőbe igazoljunk. Egy harmadik/negyedik számút teljesen felesleges. Arra itt van Matyi és Verma, ha Bartra megy is. Egy Piqué-??-Masch Matyi/Verma kvartett tökéletes lenne. Viszont Laporte-ban nem érzem, hogy egy stabil kezdő szintet megütne. Legalábbis az utóbbi másfél év ezt igazolja. Nála pont megfordult a tendencia. Fiatalabban nagyon jó volt, úgy tűnt idő kérdése, hogy klasszis legyen, de inkább visszafelé fejlődött. Igaz nem láttam az összes meccsét, de nem volt igazán a megbízhatóság szobra. Ugyanakkor még nagyon fiatal, lehet ez másképp a jövőben.

Lehet, hogy a brazil nem ver alá úgy a védőknek -bár nem egy nádszál-kisasszony ő sem- de remekül helyezkedik és nagyon gyors, amire szükségünk lenne. Főleg Matyinál gond ez, iszonyat statikus. A tizenhatoson belül még rendben van, bár a helyezkedéseivel vannak gondok, de amellett nem sok plusz van a játékában. Kontráknál is abból van a baj, hogy talán Masch-on kívül (bár ő se lesz már gyorsabb) mindenkire egy méteres hátrányból hármat vernek.
Nem biztos, hogy Matyinak sem érné meg elmenni. Most még találhatna egy jó középcsapatot, ahol rendszeresen játszhat, 33-34 évesen már ez nem valószínű. És ha jön egy védő minden bizonnyal előtte lesz, így megmarad ugyanúgy negyedik számúnak. Most Bartra és Vermaelen a konkurenciája, akiket szemmel láthatólag hanyagol LE.

Ami pedig méginkább megerősíti azt, hogy a kezdőbe érkezzen valaki, az igazolásokra nyújtott büdzsé. Ez ha minden igaz 60+az eladások. Számoljunk 70 millióval. A kapuban tökéletes minden, a kp-n is megvagyunk, a támadósorba egy csere kell, ami max. 20-25 millió körül van, a többit pedig hátvédre lehet költeni, ami a posztokat illetőleg az egyik legolcsóbb. Ha oda igazolunk valakit ilyen költségvetésből, az nem Matyi mögé jön.
Persze ezek csak feltételezések, de számomra ez a legkézenfekvőbb.
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.03.08. 11:53:05

Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.

Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.

Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Subinho
Director del Fútbol

2016.03.08. 11:32:20

palesz77 írta:Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]

Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..

Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.

Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..:D Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..
Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
palesz77

2016.03.08. 11:00:55

Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]

Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..

Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.

Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..:D Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..
Subinho
Director del Fútbol

2016.03.08. 10:55:15

Tehát:
Bartra mehet visszavásárlási opcióval, Verma mehet ha akar, Adriano marad még egy évet...
Na akkor ez mit is jelent?
Bartra az életben nem fog játszani, jobb (neki) ha elmegy...
Verma láthatóan jó képességű, de porcelán, így ha akar, jobb is ha megy,
Adriano pár éve nagyon jól tolta, de LE gyakorlatilag semmi lehetőséget nem ad neki, inkább Matyit teszi be belra, aki tök béna ott, mint Adrianot.
Mit csinálnék ha én dönthetnék (szerencsére nem én döntök :) )?
Adriano marad egy évet, OK, rendben, de játszon többet!
Verma, sztem mindenkinek jobb ha megy,
Bartra, nála meg az a helyzet, hogy neki a legjobb, ha megy...
Mondjuk én Matyit sem igazán tartóztatnám...
Mondanám, hogy vegyünk egy rutinos védőt Matyi helyett, Verma pótlása nem létkérdés, eddig sem játszott. Bartra meg...
Ha Matyi helyére jönne egy 30 körüli rutinosabb védő (pl. Rami), akkor logikus lenne egy fiatal is... de erre ott van Bartra... Ezt a részét igazából nem értem... De akkor ki jöhetne aki fiatal és jobb/jobban bízik benne LE, mint Bartra??? Inigo Martinez? Marquinhos? Vagy ki? Főleg úgy hogy 4. vagy 5. védő lenne...
palesz77

2016.03.08. 10:44:44

Barcelona are open to selling centre backs Marc Bartra (25), with buy-back option, and Thomas Vermaelen (30) if they ask to leave. [rac1]

Nem meglepo modon Matyi az a kh, akivel szamolna jovore is Lucho - a Masch-Pique duon kivul. En mindketto helyeben lelepnek. Az meg erdekes lehet mondjuk, hogy milyen kalibert igazolunk oda, egy olyat, aki a kezdobe jon, es Matyi veszi at a legutolso ember szerepet, vagy a mostani harmas moge egy beugrost hozunk csak. En az elsonek latnam csak ertelmet.

Barcelona full back Adriano (31) has decided to stay for another season, because he could only earn more if he'd move to China. [ser]

Ez meg szuper hir, ugyis batran bedobja Lucho, ha szukseg van balhatvedre..:lol: Nem is ertem minek tartjuk komolyan.

Samper (21) wants to be a first team member before he thinks about leaving. Barcelona want a renewal, first contacts have been made. Samper has several offers from English clubs but wants to stay at the club and renew. Samper's B team career will be over after this season. First team coaches have noticed his progression. [sport]

Ennek meg orulnek, csak kerdeses mennyi lehetoseget kapna.. Foleg, hogy Denis is jon vissza, es Rafinha is a valogatott szunet utan mar jatszhat. Egy kolcsonnel lehet tobbre menne, de ha mindenkepp maradni akar, akkor remelem turelmes lesz, es par evig turi a beugros szerepet. Neki csak hosszutavon van itt jovoje, szerintem az egyertelmu, de o se tunik hulyenek, gondolom tudja o is.
Samper
Director del Fútbol

2016.03.08. 10:36:48

Chino írta:
Samper írta:Bárhogy végzünk is, ami erre a szezonra vonatkozik, az véget is ér nyárral. Mozgások lesznek a keretben, újítani kell a taktikán is. És véget érhet az MSN érinthetetlensége is.
Ezt amúgy miből szűrted le vagy valami bennfentes info? Szólj már ha beszélőviszonyban vagy LE-vel én is dumcsiznék vele.
Nem, csak a pillanatnyi helyzet mechanikus kivetítését nem tartom megalapozottnak. Egyébként az alelnöknő kijelentésének is csak akkor van értelme, hogy ha a változás változást jelent és nem bűvészkedést a kispadon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.07. 18:11:11

Rúgott most egy mesterhármast, biztos erre figyeltünk fel. :D Viccet félre téve, én úgy tudom nagyon sok csapat figyeli, angol élcsapatok, olaszok, mi. Már szezon előtt is olvastam hogy ő vagy Boufal lehet az idei év nagy felfedezettje. Mindkettőnek jó szezonja van, de Dembele nagyon nagy formában. Rohadt gyors, jól cselez, jól fedezi. 18 éves így azért fizikálisan nincs a toppon ebben feltétlenül fejlődnie kell, mert elég nyurga és gyenge, de pörgeti a lábait és megy, de ha leütközik akkor vége van mint a botnak. :D Viszont kiváló szélső, s rugdossa a gólokat és nagyon jól fedezi. Úgy tologatja, hogy nem lehet elvenni tőle.

Kis érdekesség még régebbről:
https://pbs.twimg.com/media/CcZXiS6W4AAYywv.jpg:large

Nyilván 18 évesen azért nem sok lehetőséget kapna az MSN mögött, de ő tényleg szélső (Munir ahogy látjuk nem igazán szereti ezt a feladatkört) és mindkét oldalon bevethető. Sőt középpályán is feltűnt már, nagyon sokrétű. Nagyot lehet vele fogni, mert óriási lehetőségek vannak benne, régi Henry vonások lelhetőek fel a játékában.

Viszont ha nem ő akkor Ben Arfa pihentetés és rotálás és minőség szempontjából nagyon jó megoldás lehetne, a végén csak kilyukadunk hozzá. :D De viccet félre téve, az hogy francia vonalon mozgunk az nagyon örömteli, állítom a franciák több tehetséget nyomnak ki mint a németek, pedig ott is Sané, Meyer, Draxler vagy múltkor palesz77 írt valami gladbachi srácokról. Na a franciáknál meg kiváló erős felépítésű védők mellett, olyan támadó stílusú játékosok vannak mint Boufal, Dembele, Batshuayi, Fekir, Bernardo Silva, Lemar stb stb. És akkor még hogy manapság nincsenek tehetségek. :D
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.07. 15:50:47

Samper írta:Bárhogy végzünk is, ami erre a szezonra vonatkozik, az véget is ér nyárral. Mozgások lesznek a keretben, újítani kell a taktikán is. És véget érhet az MSN érinthetetlensége is.
Ezt amúgy miből szűrted le vagy valami bennfentes info? Szólj már ha beszélőviszonyban vagy LE-vel én is dumcsiznék vele.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.07. 13:52:17

troll vagy haver, és nem is csinálod rosszul. sokan tanulhatnának tőled.

palesz, semmit, nem nézek rennes meccseket :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.03.07. 13:10:50

Bárhogy végzünk is, ami erre a szezonra vonatkozik, az véget is ér nyárral. Mozgások lesznek a keretben, újítani kell a taktikán is. És véget érhet az MSN érinthetetlensége is.
palesz77

2016.03.07. 12:58:44

Bob és VEB, meséljetek mit tudtok a srácról.. :D

Barcelona have started talks with French club Rennes on forward Ousmane Dembele (18). They have been following him for two years. [sport]

Mundo és Sport szerint is felvettük a kapcsolatot a csapatával már, Rac1 szerint csak figyeljük egyelőre, de ha ők is írnak róla, akkor azért sanszos, hogy valami tényleg van.. Nem ismerem a srácot, annyit tudok videók alapján, hogy két lábas, elég gyors, és nem cselez rosszul, de 18 évesen én biztos nem jönnék el az MSN mögé padot koptatni - bár örülnék, ha mi is kifognánk egy Coman szintű igazolást Neymarék cseréjének, csak ahhoz forgatni is kéne az MSN-t ugye..
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.03. 17:23:43

Castiel írta: Akkor mi meg hozzuk el Bellerínt.
Azt hittem már kufizettük az Arsenal stadionját.:D
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.03. 16:31:54

Bob_Marley írta:Azért igazoltunk mi Franciaországból Christanvalt is és hát nem vált be. :D

De ettől függetlenül a franciák most ömlesztik ki magukból a jobbnál jobb játékosokat és vannak a Ligue1-ben csiszolatlan gyémántok. Nem mondom hogy feltétlenül Umtiti, mert Lyon meccset nem nézek, összefoglalókban meg nem ő a főszereplő, de Tolisso, Rabiot, Batshuayi mind nagyon ígéretes emberek. Vagy éppen Lacazette, akinek gyengébb szezonja van, de megmutatta már mit tud, vagy írhatnám Fekirt aki speciel most sérült. :D És ők nem igazán hátvédek, de ha hátvéd akkor ott van Mendy, ideális lehetne Alba cseréjének. Vagy Sidibe a Lilleben, Fabinho Moncaoban, Pereira Caenben. Vagy ha már szélső akkor a jó öreg Ben Arfat szerintem sokan ismerik és remek szezonja van, padra kiegészítőnek ellehetne képzelni. Ezek mind persze agyszülemények, csak arra akarok célozni hogy nem kell kétségbe esni ha a csapat Franciaországban is nézelődik, sőt. Olyan emberek, akik most "fel vannak" kapva mint Coman vagy esetleg Kanté, azok mind Franciaországból indultak.

Mendy tényleg jó kis játékos, csak Alba is olyan mint az MSN, a francia viszont még nagyon pelyhes seggű, nagyon kellenének neki a játékpercek és a spanyol sincs kiöregedőfélben.
Rabiot is nagyon tehetséges, csak ő is inkább Busi helyén tudnám elképzelni, esetleg Rakitic pozíciójában, de kp-ra felesleges igazolni. Ha Busquets nem játszik, ami szintén nagyyon ritkán fordul elő, akkor Robi vagy Masch is megoldja. Ráadásul kp-n a csereemberekkel is bőven megvagyunk.
A kezdőbe egyedül kh-posztra szükséges valaki, mert a padra már így is bőven megvagyunk.
Alba helyére inkább egy kiforrottabb játékos kellene, nem egy 20-22 éves tehetség.
Ha rárepülnénk Marquinhosra a kezdőcsapatba szerintem annyira nem kéne győzködni. Váltani egy magasabb szintű csapatba, ahol rendszeres játéklehetőséget kapna és két legyet ütnénk egycsapásra, ha Alves dobbant. Vidal jó kis játékos, de nem biztos, hogy ő a legjobb megoldás hosszútávra első jh-ként. A tavalyi sikereket sem biztos hogy elértük volna, ha Alves úgy teljesíít, mint ősszel.

Ha lenne egy 80 milla körüli összeg, szerintem bőven meg tudnánk oldani a lyukakat és a fizetésekkel sem ugranánk meg annyira. (pl. Alves)
Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2016.03.03. 12:52:06

visca el barca írta:
Cseri írta:Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.
:D

puyol meg cannavaro még ekkorák se voltak :D
:) Ez igaz,bár emlékeim szerint mindkettő szélen kezdett és később lettek kh-k,nem mintha ez bármit befolyásolna:) Arra gondoltam csak,hogy rögzített játékhelyzeteknél,ill. a szélről beadott labdáknál jól jönne még egy magas,és/vagy jó súlypont emelkedéssel rendelkező ember,bár talán a gyorsaság még fontosabb.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.03. 07:04:49

Feast4 írta:Az a baj hogy nem igazán ismerjük a koncepciót.Eleve kérdés mennyi della lesz igazolni?A másik kérdés neg az hogy hány posztra akarunk?Ha a középpálya is tervben van és nem valamelyik ifjú titán visszahozzatala lesz a cél akkor igen valószínű egy Pogba Koke vonal ami önmagában elviheti a komplett költségvetést.Ha viszont tényleg belső védőt hozunk akkor nagyon meg kell gondolni kire adunk ki egy teszem azt horrorisztikus összeget.Ha pedig nem kezdő színtű védőben gondolkozunk akkor meg azt kell mondjam tök felesleges belső védőt hozni mert kerekkötőtöl örök igereten át kényszerült belső védőn keresztül porcelánemberig mindenünk van a posztra a harmadik belső vedő posztra.(Mindenki döntse el ki kicsoda :D )Ha egy fiatal hosszú távú megoldás a cél az bizonyos hogy 40 millió alatt nem fog kijönni.
Megint csak a spanyol média által közölt infokra (amik nem feltétlen hitelesek) hagyatkozva, állítólag 60 milka lesz az igazolásokra, + az eladott játékosokból bejövő összeg! A klub tervei szerint 90-100 misi közötti összeg lehet!
Pogba, és Koke sem feltétlenül szükséges ide, sőt vkp posztra én nem is hoznék senkit! Mi több eleve kp posztra sehova sem! Ott bőven megvagyunk, ha visszatérnek a fiúk (Rafi már a csapattal edz) Persze ettől függetlenül ha a tervek szerint visszahozzuk DS-t nem dőlök a kardomba! :D Az MD szerint a klub védőt, illetve egy csere támadót keres!
Marquinhosra akkor van esély ha ő is szeretne dobbantani! de ahogy írtad ha Aurier távozik, akkor Marqi nem fog! Már pedig ha igazak a hírek az Arsenal érdeklődik Aurier iránt!
Akkor mi meg hozzuk el Bellerínt :mrgreen: :twisted:
Biztos vagyok benne hogy a klub nem megy bele fejetlen költekezésbe, és val'szeg ezért nézegelődnek a francoknál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castiel 2016.03.04. 07:27:55-kor.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.02. 22:36:46

Azért igazoltunk mi Franciaországból Christanvalt is és hát nem vált be. :D

De ettől függetlenül a franciák most ömlesztik ki magukból a jobbnál jobb játékosokat és vannak a Ligue1-ben csiszolatlan gyémántok. Nem mondom hogy feltétlenül Umtiti, mert Lyon meccset nem nézek, összefoglalókban meg nem ő a főszereplő, de Tolisso, Rabiot, Batshuayi mind nagyon ígéretes emberek. Vagy éppen Lacazette, akinek gyengébb szezonja van, de megmutatta már mit tud, vagy írhatnám Fekirt aki speciel most sérült. :D És ők nem igazán hátvédek, de ha hátvéd akkor ott van Mendy, ideális lehetne Alba cseréjének. Vagy Sidibe a Lilleben, Fabinho Moncaoban, Pereira Caenben. Vagy ha már szélső akkor a jó öreg Ben Arfat szerintem sokan ismerik és remek szezonja van, padra kiegészítőnek ellehetne képzelni. Ezek mind persze agyszülemények, csak arra akarok célozni hogy nem kell kétségbe esni ha a csapat Franciaországban is nézelődik, sőt. Olyan emberek, akik most "fel vannak" kapva mint Coman vagy esetleg Kanté, azok mind Franciaországból indultak.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.02. 20:19:55

Az a baj hogy nem igazán ismerjük a koncepciót.Eleve kérdés mennyi della lesz igazolni?A másik kérdés neg az hogy hány posztra akarunk?Ha a középpálya is tervben van és nem valamelyik ifjú titán visszahozzatala lesz a cél akkor igen valószínű egy Pogba Koke vonal ami önmagában elviheti a komplett költségvetést.Ha viszont tényleg belső védőt hozunk akkor nagyon meg kell gondolni kire adunk ki egy teszem azt horrorisztikus összeget.Ha pedig nem kezdő színtű védőben gondolkozunk akkor meg azt kell mondjam tök felesleges belső védőt hozni mert kerekkötőtöl örök igereten át kényszerült belső védőn keresztül porcelánemberig mindenünk van a posztra a harmadik belső vedő posztra.(Mindenki döntse el ki kicsoda :D )Ha egy fiatal hosszú távú megoldás a cél az bizonyos hogy 40 millió alatt nem fog kijönni.
Kép
Válasz küldése