Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor erről ennyit tudunk összesen.Feast4 írta:
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.
Ennek kapcsán kérdeztem egy Róma fan ismerősöm.Azt mondta futobolond és jól ad be.Ennyit tudtam kideríteni.TripleH írta:Futni.messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]
Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Viccet félretéve, ez alapján egész ügyesen bánik a lasztival és tud laposan indítani kapu elé, mellette még gólokat is tud lőni. De én se ismerem a gyerek képességeit.
Futni.messideco írta:Barcelona follow Roma youth right back Abdullahi Nura (18) since Youth League game in September. A 10M bid was not acepted by Roma. [cds]
Tíz misi kicsit sok egy tiniért... Mit tudhat a gyerek?
Ez mondjuk igy nem egeszen igaz, de tenyleg nem akarjuk visszahozni meg, az ifi topicban irtam is rola, megint nem olvastok..visca el barca írta:idén láttam egy pár gijon meccset, teljesen súlytalan. még abból a csapatból sem tud kitűnni.
Dembelé-t nem láttam még csak videokon, ott elég ügyesnek tűnt és a statjai sem rosszak, ideális lenne, de egyelőre inkább a B-ben tudom elképzelni. Prea helyett tökéletes lenne, aztán, hogy mit alkot az már rajta múlik. Nem hiszem, hogy egy egyszezonos, 18 éves játékossal akarná LE megoldani a cseretámadó kérdést. Főleg, hogy ilyen fiatalon kellenek neki a játékpercek, amit itt nem nagyon kapna meg. Viszont, ha olcsón meg lehetne szerezni és sikerül kiforrnia nagyot akaszthatnánk.palesz77 írta:Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Laporte meg nekem nem a kedvencem, tobbszor lattam rosszul jatszani, mint jol, de ha a vezetoseg ennyit lat benne, akkor biztos van alapja. A szakma is dicseri amugy.. Marquinhoson agyaltam meg a napokban, hogy vele az lehetne a "baj", mint Bartraval, hogy nem az a csuszos-maszos vedo, nem nagyon ver ala az ellennek. Ennek ellenere nem konnyu elnyomni, meg jol szerel, csak ez hianyossag nala. De Lucho a hirek szerint amugy is ballabas vedot keres, Puyi az ugynoke, spanyolban jatszik, nagyon adja magat Laporte.
Matyi meg nemhiszem, hogy menne, van mar 2.000 perce a szezonban, egyertelmeun Lucho embere.. Hulye lenne most tavozni - szerintem.
Ousmane csatar, ot az MSN moge hoznank, ha jonne. A Rac1 szerint amugy Nolito mar nem opcio, es fiatal tamado erkezik majd.Subinho írta:Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?
Laporte - annyira nem ismerem, ő jó választás lenne?
Velük Bartra lenne pótolva gondolom, de ki lenne a rutinos, ha Verma és Matyi is elmenne?
Úgy érzem nyáron lesz hátvéd keringő...
Ousmane - ő miért jobb mint Bartra? Vagy ő a B-be menne?palesz77 írta:Barcelona are monitoring Rennes forward Ousmane dembele (18), but he's not a priority now. Contrary to reports, no talks with Rennes. [md]
Az ugynoke is mondta, hogy meg csak 4 honapja profi, egyelore a Rennes az o csapata..
Subinho: Szerintem Laporte lesz a befuto, legalabbis az eddigi hirek engem erre engednek kovetkeztetni - bal labas vedo kell Luchonak.
Bob: Ben Arfa amugy nekem is eszembe jutott mar, nagy ziccer lenne, valaki tuti lecsapja a nyaron. Akit meg mondtam nemet gyerek az Dahoud, de ott van meg Weigl is es Kimmich. Ok fiatal kozeppalyasokban bovelkednek..Boufalrol meg toled hallottam eloszor, de eleg jo baratsagban van a labdaval ahogy nezem..
Nem, csak a pillanatnyi helyzet mechanikus kivetítését nem tartom megalapozottnak. Egyébként az alelnöknő kijelentésének is csak akkor van értelme, hogy ha a változás változást jelent és nem bűvészkedést a kispadon.Chino írta:Ezt amúgy miből szűrted le vagy valami bennfentes info? Szólj már ha beszélőviszonyban vagy LE-vel én is dumcsiznék vele.Samper írta:Bárhogy végzünk is, ami erre a szezonra vonatkozik, az véget is ér nyárral. Mozgások lesznek a keretben, újítani kell a taktikán is. És véget érhet az MSN érinthetetlensége is.
Ezt amúgy miből szűrted le vagy valami bennfentes info? Szólj már ha beszélőviszonyban vagy LE-vel én is dumcsiznék vele.Samper írta:Bárhogy végzünk is, ami erre a szezonra vonatkozik, az véget is ér nyárral. Mozgások lesznek a keretben, újítani kell a taktikán is. És véget érhet az MSN érinthetetlensége is.
Azt hittem már kufizettük az Arsenal stadionját.Castiel írta: Akkor mi meg hozzuk el Bellerínt.
Bob_Marley írta:Azért igazoltunk mi Franciaországból Christanvalt is és hát nem vált be.![]()
De ettől függetlenül a franciák most ömlesztik ki magukból a jobbnál jobb játékosokat és vannak a Ligue1-ben csiszolatlan gyémántok. Nem mondom hogy feltétlenül Umtiti, mert Lyon meccset nem nézek, összefoglalókban meg nem ő a főszereplő, de Tolisso, Rabiot, Batshuayi mind nagyon ígéretes emberek. Vagy éppen Lacazette, akinek gyengébb szezonja van, de megmutatta már mit tud, vagy írhatnám Fekirt aki speciel most sérült.És ők nem igazán hátvédek, de ha hátvéd akkor ott van Mendy, ideális lehetne Alba cseréjének. Vagy Sidibe a Lilleben, Fabinho Moncaoban, Pereira Caenben. Vagy ha már szélső akkor a jó öreg Ben Arfat szerintem sokan ismerik és remek szezonja van, padra kiegészítőnek ellehetne képzelni. Ezek mind persze agyszülemények, csak arra akarok célozni hogy nem kell kétségbe esni ha a csapat Franciaországban is nézelődik, sőt. Olyan emberek, akik most "fel vannak" kapva mint Coman vagy esetleg Kanté, azok mind Franciaországból indultak.
visca el barca írta:Cseri írta:Kicsit alacsonynak tűnik arra a posztra,bár lehet,hogy a rúgóival tud kompenzálni, remélem gyors,és jó ütem érzékkel rendelkezik.![]()
puyol meg cannavaro még ekkorák se voltak
Megint csak a spanyol média által közölt infokra (amik nem feltétlen hitelesek) hagyatkozva, állítólag 60 milka lesz az igazolásokra, + az eladott játékosokból bejövő összeg! A klub tervei szerint 90-100 misi közötti összeg lehet!Feast4 írta:Az a baj hogy nem igazán ismerjük a koncepciót.Eleve kérdés mennyi della lesz igazolni?A másik kérdés neg az hogy hány posztra akarunk?Ha a középpálya is tervben van és nem valamelyik ifjú titán visszahozzatala lesz a cél akkor igen valószínű egy Pogba Koke vonal ami önmagában elviheti a komplett költségvetést.Ha viszont tényleg belső védőt hozunk akkor nagyon meg kell gondolni kire adunk ki egy teszem azt horrorisztikus összeget.Ha pedig nem kezdő színtű védőben gondolkozunk akkor meg azt kell mondjam tök felesleges belső védőt hozni mert kerekkötőtöl örök igereten át kényszerült belső védőn keresztül porcelánemberig mindenünk van a posztra a harmadik belső vedő posztra.(Mindenki döntse el ki kicsoda)Ha egy fiatal hosszú távú megoldás a cél az bizonyos hogy 40 millió alatt nem fog kijönni.