Bob_Marley írta:visca el barca írta:
amúgy lemerem fogadni, ha netalántán vmelyik párharcban bünti rúgások döntetnének, tuti h belőnénk mindet..

Nekem is eszembe jutott, hogy Murphy törvénye lenne hogy 20 éve nem volt büntető párbajunk, mindent kihagyunk "natúrban" és mikor jön egy tizipárbaj, akkor meg megy mindegyik a helyére.

De a realitás az hogy szabadrúgásból veszélyesebbek vagyunk.....
Amúgy nem feltétlen felfelé kell lőni, térdmagasságban sarokra és arra odaérni szinte lehetetlen.
Az amerikai túrán volt, amiben alul is maradtunk. Ha jól emlékszem az uccsót Halilovic vágta a keresztlécre. Persze az csak barátságos meccs, a Bl-ben nem szeretnék az egyik párharc során tizenegyesekig jutni. Lőjünk inkább szabadokat.
Amúgy Rakitic azt mondta, hogy ha kell szívesen odaáll a büntetőre. Lehet, hogy meg kéne fontolni.
Aki nagyon tetszett (Neymar és Messi kivételével, ők teljesen más kategória) az Arda és Ini. A török szerintem nagyon jó volt, rengeteget robotolt, jól lépett be a támadásokba és aktív volt. A gólja meg...

Ini meg zseniális dolgokat művelt. Ami egyre inkább szembetűnő vele kapcsolatban, hogy rengeteg labdát szerez. Ez eddig nem volt jellemző rá, de idén ebben a mutatóban is tündököl.
Munirnak is nagyon örültem. Jól összeszedte magát a srác, ha megkapja a lehetőséget rendre él vele. Csak így tovább.