Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Suarezt le lehetne ültetni. Visszatért Neymar is, pihennie kell az urunak, mert már vagy 40 meccse zsinórban játszik. Mehetne helyette Munir akár középre is. Ideje lenne most neki csücsülni egy kicsit.BarcafanTomee írta:Holnap jön a Getafe elleni bajnoki. Most nézem, hogy a kis mumusunk 8 meccs óta nyeretlen (7 vereség és 1 X) meg egy 642 perces góltalansági szériát törtek meg az előző fordulóban a Sevilla ellen, azt is a meccs végén. Nagyon adná egy 0-1-es vendég győzelem.![]()
Amúgy simán le kéne hozni, pihenhettek is a srácok. De gondolom a keddi BL meccs miatt lesz aki további pihenőt kap. Suárezt mondjuk nem is játszatnám, Busi helyére mehetne Robi, Arda is el kéne már, hogy kapja a fonalat.
Miért kellene egy csatárnak ezért kihagyni egy meccset? Nem egy védő azért, hogy bármikor összejöhet egy sárga. Ha fegyelmezetten játszik, akkor nem kell ettől félni.ntibi67 írta:Suarez 4 sárgás tehát vagy most jatszik és vagy besárgul vagy nem igy mindenkép a Villareal meccset kell kihagynia hogy biztos játszhasson a real ellen.
Most a Getafafe ellen.TripleH írta:A Villareal vagy a RM ellen?Nero. írta:Igazából minden poszton megvan a normális rotáció, most Ney is tudott pihenni (remélem), Messit vagy Suarezt kéne lerakni a padra de felejtős.
A Villareal vagy a RM ellen?Nero. írta:Igazából minden poszton megvan a normális rotáció, most Ney is tudott pihenni (remélem), Messit vagy Suarezt kéne lerakni a padra de felejtős.
palesz77 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Munir
Init sajnálom, de amúgy jó kezdő. Arda remélem villant ma valamit, a baloldalon neki kell ma alkotni..
Azt meghiszem! LE masszív egyéniség, helyében én sem kérdezősködnék, de nekem már fáj, amit ezzel a remek játékossal művelünkS.Agüero írta:Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze...Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye!Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!
Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze...Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye!Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!