Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is észrevettem.Pedig most jól mozog és keresi is a lehetőséget.mahitoo írta:Tökéletesen egyetértek. Most meg még jobban.Rinku írta:Feltűnően divat Munirt nem ugratni és nem passzolni neki... Hogy mi a szarért, azt nem tudom, de a fejekkel el tudnék beszélgetni.. Olyan szögekben van folytin, mint Suarez, mégsem semmi. Nagyon gáz.
Itt nem az a kérdés, hogy a Fradi megverné-e a Getafet hanem hogy megverne-e minket.recrea írta:Sztem ezt ne akarjuk megtudni.Vakmacska írta:És kb 30%-on, ha pörgünk.
Vajon ez a Getafe a magyar bajnokkal mit játszana?
Tökéletesen egyetértek. Most meg még jobban.Rinku írta:Feltűnően divat Munirt nem ugratni és nem passzolni neki... Hogy mi a szarért, azt nem tudom, de a fejekkel el tudnék beszélgetni.. Olyan szögekben van folytin, mint Suarez, mégsem semmi. Nagyon gáz.
Egyet értek.Attól hogy ennyire nincsenek formában még nem halál bénák.recrea írta:Sztem ezt ne akarjuk megtudni.Vakmacska írta:És kb 30%-on, ha pörgünk.
Az is lenne 6-0?recrea írta:Sztem ezt ne akarjuk megtudni.Vakmacska írta:És kb 30%-on, ha pörgünk.
Sztem ezt ne akarjuk megtudni.Vakmacska írta:És kb 30%-on, ha pörgünk.