Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, tényleg ilyen. ha nincs nála a labda, akkor bebújik az ember mögé h megjátszhatatlan legyen, ha meg megkapja, akkor meg passzol vkinek egy 2 métereset. a legnagyobb alibikirály jelenleg. én nem tudom, hogy "parancsra" teszi-e, vagy nem, de ez nulla.Feast4 írta:Csak nekem az a benyomásom hogy teljesen idegen testkent alibizik a középpályán a meccsei 80%-ban?Olyan Fabregas fielingem van néha.
Itt ma mindenki egy "idegen test" volt, kérdezd meg Matyit hogyan érzi magát.Feast4 írta:Csak nekem az a benyomásom hogy teljesen idegen testkent alibizik a középpályán a meccsei 80%-ban?Olyan Fabregas fielingem van néha.
Ezt meg is lehet fordítani. Lehet, hogy sok gólt rúg a csapat, de a gólok és az assistok 90%-át az első hármas adja ki. A kp.-nak inkább a gólok előtti kiszolgálások, védők "elvitele", egy-egy betörés, labdaszerzés stb a feladata. A befejezések gól előtti szituációk túlnyomó részben az MSN-hez köthetők.MichaaBee írta:Mondjuk relatíve könnyebb úgy gólpontot szerezni, hogy a csapatod hatosával szórja a gólokat és nem 1-0-ra húzza be a meccseket.palesz77 írta:Nekem a legfurcsább, hogy mennyi gólpontja van eddig. Tavaly 2.300 perc alatt szerzett 2 gólt, és adott 4 gólpasszt, idén meg eddig van neki 2 gólja és 3 gólpassza - nem is akármilyenek -, aztán van 600 perce össz-vissz.
Pontosan ez az oka, sok furcsa nincs ebben PaleszMichaaBee írta:Mondjuk relatíve könnyebb úgy gólpontot szerezni, hogy a csapatod hatosával szórja a gólokat és nem 1-0-ra húzza be a meccseket.palesz77 írta:Nekem a legfurcsább, hogy mennyi gólpontja van eddig. Tavaly 2.300 perc alatt szerzett 2 gólt, és adott 4 gólpasszt, idén meg eddig van neki 2 gólja és 3 gólpassza - nem is akármilyenek -, aztán van 600 perce össz-vissz.
Mondjuk relatíve könnyebb úgy gólpontot szerezni, hogy a csapatod hatosával szórja a gólokat és nem 1-0-ra húzza be a meccseket.palesz77 írta:Nekem a legfurcsább, hogy mennyi gólpontja van eddig. Tavaly 2.300 perc alatt szerzett 2 gólt, és adott 4 gólpasszt, idén meg eddig van neki 2 gólja és 3 gólpassza - nem is akármilyenek -, aztán van 600 perce össz-vissz.
Miért? mert Rafi védekező? abszolút nem! Vagyis védekezik ha kell, de jobban érzi magát ha támadhat, és a játéka is jobb ha előrejátszhat!Tivornya írta:Szerintem egy Rafinha-Busi-Turan felállásban kijönne a tudása(inkább a támadásra figyelhetne), mert ebben az esetben neki nem biztosítani kéne elsősorban, hanem támadni. Amíg Ini-vel van(itt a védekezésa prioritása) párban, addig olyan feladatokat kell ellátnia, amit az Atleticoban nem.
Szerintem is jó volt ma, nagyon jól tartja meg a labdákat, nem lassítja a játékot és, ha kell forintos labdákat tud adni, mellé pedig csak pöttyintett kettőt mióta elkezdett játszani...Nero. írta:Nem nagyon ir ide senki, pedig amellett hogy jól jatszott meg akasztott is egy hatalmas golt.
Én is ezt látom, szinte lehetetlen elvenni a lasztit tőle. Ragad hozzá, iszonyatosan jól fedezi.mess2009 írta:bennem egy dolog maradt meg erről a srácról a matracos korszakából: ragadt hozzá a labda! ez adott egy + tartást az akkori csapatának, meg tudták tartani a lasztit ha kellett. ennek nyomait látni itt is de nyilván igaz az is, hogy még keresik a helyét de talán az lehet a baj, hogy ő maga nem érzi azt, hogy egyáltalán szükség van rá - úgy ahogy ő szeretné.