Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.13. 22:30:13

Kettő perc.Ennyit kellett volna kibírni.Sajnos nem ment.De a Real is jobban teszi ha elbujdokol.Félelmetes milyen harmatos volt a meccs.A végén meg Ramos.:D
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.13. 22:19:15

Szegény Las Palmas, megérdemelt volna 1 pontot legalább...
Remekül játszanak, a meccs nagyrészén mintha felcserélték volna a mezeket.

Mondjuk a bíró is szeret vakon lenni.

Ha ez a Las Palmas kiesik az kb a foci szégyene lesz.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.12. 13:25:00

Nero. írta:
Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.
Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb? :lol: Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő. =D>
ugyan már, nekik tök mind1 a teljesítmény, sztárok kellenek mert idióták. ezért nem lesznek az ilyen navas-casemiro féle emberek stabil kezdők.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.12. 13:19:37

Nero. írta:
Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb? :lol: Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő. =D>
Ez még önmagában nem lenne baj ha lenne koncepció, de nincs. A jelengel pl. szerintem a felállásuk is csak azért olyan amilyen hogy CR-nek kedvezzenek, mert ez a szerkezet nem is feltétlen ül.

Haverom mondta ki az igazat, ha a Róma támadói nem gólimpotensek, már most kampo.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.12. 13:10:46

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.12. 11:57:21

Egy fanatikus Real fun haverom tegnap kellemes éleslátással lépett meg.Azt mondta ha valami nem változik és nem lesz valami épkézláb kiépült taktika a Real ha nem a Benficat vagy a Wolfsburgot kapja a következő BL körben akkor 70% kb. Hogy mehet majd haza.

A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.07. 16:27:27

Azért annyira ne lepődjünk meg, ha otthagyja majd Kroos és Modric mellett. Jamest minden további nélkül mellőzi (jogosan), Isco meg tökéletes 12. ember lehet. Mostmár megkell próbálni valami újat mert ez a Kroos-Modric-James/Isco középpálya egyértleműen nem mükődik.

Ennek már 9 éve? :shock: Repül az idő... :(
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.07. 07:18:50

Nero. írta:Az Atletico elleni vereség után írtam, hogy a helyükbe megpróbálnám esetleg egy klasszikus védekező/labdaszerző játékossal is a kezdőben. Casemiro az egyetlen ilyen játékosuk. Azóta mindkét meccsen kezdett is és eléggé rendben volt a gyerek. Hogy csak a sérülések/eltiltások végett játszott-e azt nem tudom, de ha a franciának van egy kis esze mostmár nem veszi ki a 11-ből.
Modric és Kroos is sérült.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.07. 01:06:11

Az Atletico elleni vereség után írtam, hogy a helyükbe megpróbálnám esetleg egy klasszikus védekező/labdaszerző játékossal is a kezdőben. Casemiro az egyetlen ilyen játékosuk. Azóta mindkét meccsen kezdett is és eléggé rendben volt a gyerek. Hogy csak a sérülések/eltiltások végett játszott-e azt nem tudom, de ha a franciának van egy kis esze mostmár nem veszi ki a 11-ből.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.06. 18:27:17

palesz77 írta:
Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.

Csak idén tényleg látom nálunk azt a faktort nálunk, hogy a hazai meccsekre szinte mindig nagyon motiváltan megyünk ki és odateszik magukat a srácot. A Real ellen pedig arra számítok, hogy ez még fokozottabb lesz. Ha Messi formája kitart addig és Neymar vagy Suarez is felnő hozzájuk nem lehet gond.
Jelenleg egy átjáróház a kp-juk, még kiscsapatok ellen is, ha ezt addig komolyan nem orvosolják sokat javulhatnak az esélyeink. Én egy olyan 65-35/60-40 százalékot adok a javunkra, ha Messi mellé az egyik csatárunk fel tud nőni. Remélem a mai meccs átszakított egy gátat Suarezben és most már visszatér az aki szórta a gólokat.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.06. 10:21:33

Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.
rhuni
Jugador del Barça

2016.03.06. 09:44:30

Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Másra nem lesz jó az a meccs, mint valamilyen taktikát tesztelni élesben.
Csak az a baj Zizouval, hogy az ő elképzelése szerint minden meccsen mi kellene többet birtokoljuk a labdát, ez pedig egy Barca vagy Bayern ellen halott ötlet.
Én visszatérnék a kontrázós taktikánkhoz, illetve a kétvonalas védekezéshez amikor az ellenfélnél van a labda, csak hát ahhoz is óriási fegyelem meg koncetráció kell, és nincs egy Xabink aki megszervezi a kp-t. Neki a kissújjában több taktikai érzék van mint a jelenlegi kezdőtizenegyünkben.
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.06. 09:26:25

Chino írta:...A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni...
Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan! Mivel tudják, hogy -bár matematikailag még van esélyük- a liga elúszott számukra, A barcelonai győzelem egy kisebbfajta elégtétel lehet nekik, aztán perec tudja azt mondani, hogy ők jók voltak egész szezoban, csak hát a Barcelonát tolták, meg nem volt szerencséjük, meg a kis csapatok csak ellenük akartak bizonyítani, stb... blablabla
máris megint eloltotta a tüzet! Mert a birka szurkolók megint benyelik a maszlagot!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.06. 06:48:56

CR ide vagy oda, de szép gólokat lőtt. Elég motíváltnak tünt nekem. A Celtának volt 2 lehetősége 0-0 nál, de kihagyta, aztán a 2. félidőre elfogytak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.05. 21:39:13

Chino írta:Számomra nagyon meglepő ez az eredmény, mert csak az első félidőt láttam, de ott nem volt olyan rossz a Celta. A gólt is egy pontrúgásból szerezték. Akár egy X-et is el tudtam volna képzelni. Úgy látszik a Celta nagyon megadta magát a második félidőre.
A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni.
A Celta pedig nagyon kifulladt így a bajnokság végéhez közeledve. Pedig jól indítottak, de mostmár az EL-ért is rendesen küzdeniük kell.
Én amin röhögtem, az Aspas gólja volt, pontosan úgy mint ellenünk, be a védők mögé, ő lefutott mindenkit és átemelte a kapust. :D Egyébként az volt az egyik kulcs, hogy olyan emberek voltak a madrid kezdőjében akik motiváltak voltak, Kova-Case-Mayoral-Lucas, ez a 4es pedig akaratból sikeresen túlvitte az első félidőt, a másodikban pedig szó szerint minden bement amit kapura lőttek, és nem a szerencse miatt, hanem mind jól volt helyezve, de szerencsére ezen már nekünk semmi nem múlik a bajnokságban, hogy a végére itt összeszedik magukat esetlegesen, a BL-ben azért ez az akarat még okozhat problémát, de ha van csapat akinek esélye van duplázni a blben akkor az a mostani Barca.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.05. 21:26:17

Számomra nagyon meglepő ez az eredmény, mert csak az első félidőt láttam, de ott nem volt olyan rossz a Celta. A gólt is egy pontrúgásból szerezték. Akár egy X-et is el tudtam volna képzelni. Úgy látszik a Celta nagyon megadta magát a második félidőre.
A Real otthon az egész bajnokságban nagyon erős volt, de idegenben a legkisebb csapatok is gondot tudnak nekik okozni.
A Celta pedig nagyon kifulladt így a bajnokság végéhez közeledve. Pedig jól indítottak, de mostmár az EL-ért is rendesen küzdeniük kell.
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.05. 20:41:51

az az igazság, hogy össze van hányva két komplett csapatra való -többnyire kiváló képességű - játékos és ilyesmire képesek ha egy enervált rossz formában lévő valójában nem is komoly erőt képviselő ellenfél lézeng ellenük. csak egyet kiemelve: Nolitó amellett, hogy tetű lassú volt még nagyképűen is tette-vette magát - eredménytelenül.
CR.-pedig? sajnos ez benne van. most valószínű jön az, hogy amibe bele ér az mind gól lesz. Suarez- pedig? ahogy lejjebb mondta valaki, kihagyott helyzetekért nem adnak gólt jó lenne ébrednie.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.05. 20:02:00

Elég durva lombik baby program lehet az. :D
hau30
Capitá del Barça

2016.03.05. 19:45:17

ntibi67 írta:Gondolom Ronaldoéknál gyermek áldás várható mert a 3. gólja után a meze alá rakta a labdát :lol:
Kivel? A marokkói fazonnal? :lol:
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.05. 19:30:42

Gondolom Ronaldoéknál gyermek áldás várható mert a 3. gólja után a meze alá rakta a labdát :lol:
rhuni
Jugador del Barça

2016.03.05. 19:29:02

Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?
Igen, ma megint öröm vót és bodottá. Ezzel az eredménnyel számításaim szerint úgy április közepéig megint lehet takarozni, ha lebőgünk majd komolyabb csapatok ellen. :D
Az ultrákat bírtam amúgy, hátat fordítottak a meccs elején és kihúztak egy "Hogy ezt a mezt viseld, izzadni is kell!" bannert, ezek Di Stefano szavai voltak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.05. 19:22:03

TripleH írta:
Bob_Marley írta: Tényleg jó volt, de pl az Atletico ellen meg pont hogy nem nagyon rugdosta be a helyzeteit. :D Sokat ér ez a négyes ha ott meg kikaptak és "másfél" ziccert rontott. :D
Ezért is írtam oda, hogy ma megy. :D De mivel már nem sok beleszólásuk van a Barca helyezésébe, így egész szórakoztató volt a meccs.
Kovbal88 írta: Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?
Tessék lesd meg a highlightot és állapítsd meg. :D
Ma ment neki jogos. Én arra akartam utalni, hogy az utóbbi hetekben ő is rontott szép számmal, s én bízom benne hogy a nagyon kiélezett meccseken Suarezék ismét keselyűk lesznek, ahogy az Uru ezt többször meg is mutatta. Ronaldonak pazar góljai voltak, de gondolom bármelyiket elcserélné ha az Atletico ellen beverte volna Godín hibája után.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.05. 19:09:09

Kiszakadt a gólzsák, Ronaldo azért tud termelni rendesen. Rosszabb szezonjában is csont nélkül lesz gólkirály. Mondjuk ez Lajos hibája is, 30 felett járhatna,ha tényleg csak az üreskapus helyzeteit beteszi.

De most akkor megint a real a legesélyesebb minden címre?!
(blben továbbra sem futnék velük össze, vagy ha igen minél hamarabb.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.05. 19:06:35

Bob_Marley írta: Tényleg jó volt, de pl az Atletico ellen meg pont hogy nem nagyon rugdosta be a helyzeteit. :D Sokat ér ez a négyes ha ott meg kikaptak és "másfél" ziccert rontott. :D
Ezért is írtam oda, hogy ma megy. :D De mivel már nem sok beleszólásuk van a Barca helyezésébe, így egész szórakoztató volt a meccs.
Kovbal88 írta: Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?
Tessék lesd meg a highlightot és állapítsd meg. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TripleH 2016.03.05. 19:11:52-kor.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.03.05. 18:46:15

Meglepett a mai Real eredmény. Első félidőt láttam, és bizony még a győzelem szaga se volt, a Madrid számára a mérkőzésnek, nemhogy fölényes győzelem.

Aki látta a mérkőzést, attól kérdezném, hogy a Ronaldo gólokat együtt ünnepelte a csapat?
Válasz küldése