Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy legyen, de én azért nem bíznék benne...palesz77 írta:Rangadon nem jatszott rosszul szerintem az elmult 2 evben, a Clasicon biztos ot kezdetnem, mert Vidalnal jobban vedekezik azert - foleg ha formaban van.
Itt a teljes interjú (angolul): http://www.theguardian.com/football/201 ... efore-fame" target="_blankpalesz77 írta:Alves: "I've always said that playing in England is something I've got pending. I don't know when but I'd like to play there." [guardian]
Csodálod hogy nem élvezi?visca el barca írta:detto. mint egy bazári majom. TS pl láthatóan nem élvezi
Az én szememben ez zavarbaejtően ostoba, gagyi, idegesítő viselkedés. A nem normális helyett inkább az mondanám, h valahol 70-80 között van az iq-ja, és akkor lehet, h kedves voltam.barca0417 írta:http://www.90min.com/es/posts/3030364-v ... _aid=35885
Sosem gondoltam hogy normális, de úja és újra megerősít benne hogy tényleg nem.
Nem bírom Alvest, de tavaly szezon végén sztem a legjobb játékosunk volt. Igen, még Messinél is jobb. Szinte az összes fontos meccsünket hiba nélkül hozta le védelemben gólpasszokkal vagy gólpasszt megelőző passzal. Huzamosabb ideig Alvest ilyen jól sose láttam játszani. Rakitic valóban besegített neki, de védelemben is feljavult a brazilunk, nem is kicsit. Általában úgy mennek el mellette ahogy akarnak, tavasszal viszont mindenkit megállított.ntibi67 írta:A tavaly tavaszi szereplésében nem kell a csodát keresni,egyszerűen csak Rakitic dolgozott helyette.
A baromságait leszámítva mindig egyenes és korrekt volt. Egyébként én nagyon bírom a srácot.palesz77 írta:Alves: "Seemed annoyed when subbed off? I was mad at myself, I made a lot of mistakes. Honestly, I was playing a shit game."
Remélem annyira rosszul érzi majd magát emiatt, hogy újra robbant egyet tavasszal. Tényleg szörnyű volt, és sajnos ez egyre sűrűbben fordul elő vele mostanában.. Őszintén megmondom, csodálkoznék, ha nem menne el inkább nyáron. De ez a nyilatkozat azért szimpatikus volt, nem kertelt, meg keresett kifogásokat.. Ezt az énjét nagyon tisztelem.
Ha jól emlékszem, akkor épp Guidetti ment le a pályáról, és őt fütyülték, de nem biztos hogy ugyanarra az esetre gondolunk.Nero. írta:Jól hallottam, hogy a közönség is fütyülte egy kicsit?