Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy éppen Kubatov látta be, hogy óriási hülyeségeket csinált. Ezt igazolja a kevesebb, mint félházas bajnokavatás, és hogy a Debrecenből hazajövő bajnokcsapatot 15 (!!!) ember várta a Sas-szobornál.Bob_Marley írta:
Lassan csak eljutunk egyről a kettőre, s belátja mindenki, hogy ez így már csak "durcizás".
Off:Normandia írta: Nálam ez nem diszkrimináció, hanem kb akkora hülyeség, mint Magyarországra Olimpiát álmodni. Vannak ezeknél sokkal fontosabb és hasznosabb dolgok, amikre el lehetne költeni, azokat a milliókat.
Nálam ez nem diszkrimináció, hanem kb akkora hülyeség, mint Magyarországra Olimpiát álmodni. Vannak ezeknél sokkal fontosabb és hasznosabb dolgok, amikre el lehetne költeni, azokat a milliókat.Bob_Marley írta:Itt sem a diszkrimináció miatt van a beadvány egyébként.
http://estiujsag.hu/gazdasag/marad-a-ve ... g-nem-dont" target="_blankBob_Marley írta:Megint ez a bentiek is belátták dolog. Nekem meg van nem egy ismerősöm, akik ráadásul tényleg minden hazaira kimennek, s konkrétan letojják hogy van szkenner.....Engem sem zavar hogy van. 3 mp az egész, hogy beteszed a kezed. És az egész arra szolgál, hogy olyan menjen be aki arra jogosult.davi10 írta:Nem csak szkennelsz, hanem szkennelned KELL, ha a hazai csapatnak akarsz szurkolni. Iphonenál sem KELL megadni az ujjlenyomatodat, ez csak egy opció.
Az nem makacskodás, ha tiltakozok valami ellen (ami ellen 10.000-ék tüntetnek), ellenben ha már a bentiek nagyrésze is belátta, hogy valami nem okés, csak te nem akarod, akkor biztos mindenki más a makacs és mind balhéznak.
Az meg, hogy nem ismered a biztonságiakat (azért 1-2 balhéról biztos hallottál) de azért mi ne kubatovozzunk, az nekem teljesen érthetetlen.
A kubatovozás meg azért érthetetlen számomra, mert a klub sikeres, pénzügyileg, szakmailag. Nem antikrisztus az ember, s a legfontosabb tényező pedig ez a kettő, hogy pénz legyen meg siker. Innentől kezdve az én szememben ez egy jó modell. Az meg hogy x embernek nem tetszik, megint megtudom kérdezni, mégis mit szeretnél? Vagy mi lenne a fontos? Legyen régi rendszer és másodosztály? Tök mindegy, hogy ez is kevés nemzetközi szinten, 10 éve nem nyertünk bajnokságot.....Elnézést ha nekem ez is már siker. Nincs büntetés, nyerjük a bajnokságot, van szponzor. Az hogy tízezren kint tüntetnek? Tüntessenek, senki nem vonja meg tőlük hogy bejöjjenek. Hátrány nem ér bent, nem értesz egyet a rendszerrel, szíved joga tüntetni. Nem lesz ettől több vagy kevesebb vagy nagyobb fradista valaki.
Iphone példa meg nem volt teljesen jó. Hozzáteszem, vendégbe válthatsz akkor jegyet és ugyanúgy opció.
Hallottam biztonsági dolgokat, de az egész biztonságiak részről már leírtam mit gondolok. Nem jó.
És pl a diszkriminációhoz még annyit, hogy ismerek embert B középből 15 évig nem vett jegyet....Az nem megkülönböztetés hogy így bement. Vénaszkennerrel nem tud bemenni.
Kicsiben, de akkor pl ha az ember vesz bármilyen bérletet, amin rajta van a fényképe, az nem para? Szkenner hasonló mint a fénykép, összekapcsolja a tulajdonost a belépni szándékozóval.
Csűrhetjük, csavarhatjuk nem fogják beszüntetni, mert megy a rendszer azok nélkül is, akik nem hajlandóak bejönni. Ő szabad döntésük, hogy nem jönnek be, nem kényszerítik őket, hogy kint maradjanak.
Fradi esetében, megunták a sok büntetést. De az egészet kilehetne vetíteni arra hogy társadalmilag milyen emberek vannak egzisztenciálisan. És ott se kolbászból van a kerítés, de itt volt hogy nem focimeccsért mentek ki az emberek, hanem levezetni a feszkót. Ennek kordában tartására meg szabály kell.Ez igaz, de én arra utaltam, ha külföldön működik szurkolói kártya és szkennelés nélkül a rendszer, akkor miért nem azt a példát követjük? És most hagyjuk azt a közhelyet, h itt sok minden nem működik, ami nyugaton igen, mégha tényleg így van
Tökéletes ez a levél. Egy csapattársam amúgy pár hete jött el Csepelről, sajnálhatja, hogy nem maradt.Tivornya írta:"Kedves Mindenki!
Az elmúlt pár napban rengeteg gratulációt és megköszönő üzenetet kaptam, illetve kapott a Csepel!
Én is köszönöm mindenkinek, aki tett valamit ezért a meccsért, és azoknak is, akik ott voltak!
Egy életre szóló élmény volt nekem, és szerintem minden csepelinek!
Bátran ki merem jelenteni, hogy vasárnap az évszázad mérkőzése volt Csepelen. Nem a meccs tétje, vagy az eredménye miatt. Bár a mi szempontunkból roppant fontos 3 pontot sikerült Csepelen tartani!
Évek óta mondogattam, hogy ha egyszer Csepelen játszana a Fradi, akkor bizony beengedném a TÁBORT. És bekövetkezett, Csepelen játszott a Fradi.
Amikor a Fradisták megkerestek, hogy tartom e a szavam, akkor gondolkodás nélkül rávágtam, hogy persze!
Elkezdődött a szervezkedés. Az elején 1-2 ezer szurkolóról volt szó. De néhány elképesztően aktív szervezőnek köszönhetően napok múlva már az egész ország erről a meccsről beszélt. A jegyek minden képzeletünket felülmúlóan fogytak. A sajtósok részéről egyre csak nőtt az érdeklődés. Látszott, hogy ebből valami nagyon nagy dolog lesz!
Nagyon jó érzés volt. Szeretném ezt minden meccsünkön átélni! Hatalmas érzés, amikor mindenhol a Csepelről beszélnek, amikor ismeretlenek dicsérik a klubot.
És bebizonyosodott, hogy remek döntés volt a ferencvárosi szurkolók beengedése. Magyarországon ritkán, de manapság inkább már nem is tapasztalt hangulatot varázsoltak a mi ütött, kopott stadionunkba. Igazi futball-hangulatot. Rengeteg olyan embert láttam a csepeli oldalon, akit korábban még talán soha. De most kijött, kihozta a családját. És nem a wifi, meg a patent mosdó miatt, hanem a hangulat miatt!
Fantasztikus volt látni azt, hogy 10000 ember olyat élhet át, amire régóta vágyik, amitől értelmetlenül fosztják meg őket. Szüksége van a magyar társadalomnak a magyar futballra! Szurkoló nélkül viszont nincs futball!
Nem kell milliárdokért stadion, nem kell légiós, régen sem volt!
Köszönöm a ferencvárosi szurkolók roppant sportszerű hozzáállását a csepeli játékosokhoz, és szurkolókhoz!
Köszönöm a csepeli futballistáknak, hogy életük meccsét játszották, és hogy a győzelemmel még szebbé tették a csepeliek napját, napjait…
És, előre köszönöm az mlsz-nek azt a büntetést, amit ezért a csodálatos napért kapunk!"
Ez igaz, de én arra utaltam, ha külföldön működik szurkolói kártya és szkennelés nélkül a rendszer, akkor miért nem azt a példát követjük? És most hagyjuk azt a közhelyet, h itt sok minden nem működik, ami nyugaton igen, mégha tényleg így vanBob_Marley írta:Én is úgy vagyok vele szükséges "rossz". De legalább annyi előnye van, hogy valóban az jön be, aki jogosult erre (papíron tegyük hozzá, mert hát ez Magyarország.). Megterhelésbe nem kerül, 3 mp az egész folyamat.
Ja és még annyit, hogy nem csak fociban, de máshol is kezd ismét sikeres lenni a klub.
Ezt így kiemelem, de nem szeretek csak 1-1 mondatot kiemelni, de most ezt azért mert sajnos ez nálunk nem mindig van így. Külföldön se hátra tett kézzel nézik végig a meccseket, de ha már előny, akkor az utóbbi időben sokkal kevesebb büntetést kap a klub, mert nincsenek rasszista megnyilvánulások, rongálás, garázdaság stb stb.Egy hangos szó nincsen a szurkoláson kívül a stadionokban, nemhogy bűnözés, garázdaság vagy rendbontás
Ezt így kiemelem, de nem szeretek csak 1-1 mondatot kiemelni, de most ezt azért mert sajnos ez nálunk nem mindig van így. Külföldön se hátra tett kézzel nézik végig a meccseket, de ha már előny, akkor az utóbbi időben sokkal kevesebb büntetést kap a klub, mert nincsenek rasszista megnyilvánulások, rongálás, garázdaság stb stb.Egy hangos szó nincsen a szurkoláson kívül a stadionokban, nemhogy bűnözés, garázdaság vagy rendbontás
Megint ez a bentiek is belátták dolog. Nekem meg van nem egy ismerősöm, akik ráadásul tényleg minden hazaira kimennek, s konkrétan letojják hogy van szkenner.....Engem sem zavar hogy van. 3 mp az egész, hogy beteszed a kezed. És az egész arra szolgál, hogy olyan menjen be aki arra jogosult.davi10 írta:Nem csak szkennelsz, hanem szkennelned KELL, ha a hazai csapatnak akarsz szurkolni. Iphonenál sem KELL megadni az ujjlenyomatodat, ez csak egy opció.
Az nem makacskodás, ha tiltakozok valami ellen (ami ellen 10.000-ék tüntetnek), ellenben ha már a bentiek nagyrésze is belátta, hogy valami nem okés, csak te nem akarod, akkor biztos mindenki más a makacs és mind balhéznak.
Az meg, hogy nem ismered a biztonságiakat (azért 1-2 balhéról biztos hallottál) de azért mi ne kubatovozzunk, az nekem teljesen érthetetlen.
Ez neked jó csapat?Bob_Marley írta: Hagyjuk már ezt a Kubatovozást. Állam is besegített, mert hazudnék ha azt mondanám, hogy nem, de új stadion van, jó csapat, szponzorok. Mi a franc kéne még? Leírtam az előbb is, aki kiakar menni az kimegy. Nekem egyáltalán nem hiányzik az a x ember aki esetlegesen balhézni akart kimenni. Csepelen az volt? Nem az volt, de ezzel legalább megvan szűrve hogy ha valaki ne adj Isten a női WC-be megy be, azt is előlehessen venni.
A csapat sikeres a pályán és azon kívül, én kitudok menni a meccsre ha akarok, más is megtudja tenni, de lehet tüntetni Kubatov ellen, tényleg sokkal jobb lenne ha másodosztályban lennénk vagy elmenne az összes szponzor mert éppen balhé van az Újpest ellen. Ne haragudj, de a legfontosabb hogy a csapatnak jó legyen, s jelenleg jó innentől kezdve a rendszer is jó a szememben.
Mire odáig eljut az ember, hogy NB1 rengeteg van.zola8787 írta:[
Jaja meccsenként, gondolj bele: havi minimum 4 bajnoki meg mondjuk 1 kupa: 450 ezer ft. Ha ez a bruttó, akkor is lazán 300 felett van.
Egyszer kitöltöttem neten egy vizsgasort, talán 2 kérdésben voltam biztos
Hagyjuk már ezt a Kubatovozást. Állam is besegített, mert hazudnék ha azt mondanám, hogy nem, de új stadion van, jó csapat, szponzorok. Mi a franc kéne még? Leírtam az előbb is, aki kiakar menni az kimegy. Nekem egyáltalán nem hiányzik az a x ember aki esetlegesen balhézni akart kimenni. Csepelen az volt? Nem az volt, de ezzel legalább megvan szűrve hogy ha valaki ne adj Isten a női WC-be megy be, azt is előlehessen venni.davi10
"Kenyeret és cirkuszt a népnek".Bob_Marley írta:És a legfontosabb pedig az hogy a csapat sikeres, innentől kezdve engem pont nem érdekel, hogy kint vannak-e tízezren vagy nem.