Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"
Remélem Katalán öntudatból nem fogjuk Bellerint visszahozni, ez a gyerek nagy meccsen nem tud védekezni komolyan.. Ma is úgy forgatja Neymar ahogy akarja kb.
Ez meg kis gól volt.. Lőhetnénk még 1-2-t, hogy lenyugodjanak.
nagyon kényelmesre vettük a figurát, jönnek is az Arsenal helyzetek. Szerencsénkre sorra elpuskázzák, még kaput sem találnak. Érezni, hogy ők sem hisznek benne. Talán ezért is ültünk rá az eredményre.
van sebesség az angolokban, de hál'istennek más nem nagyon. most nem panaszkodhatunk a területre, van bőven Suarez sajna ma (is) a gyenge pont elől, de pocsék időben eldőlni látszó meccsen nem zsörtölődünk...
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw