Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kifejezetten Tromort három képéhez szólnék hozzá. Statisztikai szempontból annyi értelme van, mint rossz idő ellen tüntetni... Be van húzva mindenhová az átlag, amit a Real esetében egyetlen outlier (talán az Apoel) rendesen lehúz. Jobb helyeken ilyenkor a mediánt ábrázolják, amivel ehhez képest kb. negyedennyi különbség lenne kimutatható az ellenfelek erősségére vonatkozóan.visca el barca írta:igen, arról beszélek, amiről most tromort is hozott 3 képet.
33% esélyed lesz rá.Most mondom, ha továbbjutunk, akkor Barca - Bayern, Real - PSG! Majd keressük vissza a hozzászólásomat az elődöntő sorsolás után...
igen, csak az van amit csaba is írt. most összesorsolnak EGYSZER két német csapatot, na bumm. EGYSZER összesorsolnák a két leggyengébet, na bumm. de az, hogy a real, mindig, szinte minden évben leggyengébbet kapja, az már tendencia.Capon írta:Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Ha teszem azt a spanyol csapatokat nem sorsolnak össze de mondjuk a két németet igen, akkor most a német szurkolók hőzöngenének, hogy a spanyol csapatokat tolják fentről.
Vagy egy Wolfsburg-Benfica párosnál meg a nagy csapatok szurkolói jönnének azzal, hogy persze a két kicsiből az egyiket tovább akarják juttatni.
Alapesetben igazad van.Capon írta:Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Arra akartam célozni, hogy tök mindegy kiket sorsolnak össze valaki mindig lesz aki elégedetlen és csalást fog kiabálni.visca el barca írta:akkor mégis mire gondoltál azzal, hogy ha más lett volna a sorsolás eredménye?
Azt már én is megmondtam csütörtök este a haveroknak, hogy Pool-Dortmund lesz, viszont itt akkor sincs semmi bunda.S.Agüero írta:
Mi köze van Zambrottának ehhez?Attól még, hogy ő húzta...
Nekem már azóta gyanús ez az egész, amióta ugyanaz lett a próbasorsoláson, mint az igazin.
Mi köze van Zambrottának ehhez?roby122 írta:Perez biztos megbeszélte Zambrotta.val, hogy szúrjon már ki a Barcaval...
Szerintem sincs semmi bunda. Atleticot meg 2 meccen simán kell verni. Gólt szerezni meg úgysem fognak ellenünk, Griezmannak mindig nulla a teljesítménye mikor ellenünk játszik.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy a Wolfsburg megvicceli a Realt.
Hmm??visca el barca írta:áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
áruld már el nekem, abban mi lenne a bunda ha hosszú évek után EGYSZER kapnánk egy aránylag könnyű ellenfelet?Capon írta:Nem érzek összeesküvést. Ha más lett volna a sorsolás eredménye akkor most nem mi hanem a másik 7 csapat szurkolói közül kiáltana most valamelyik bundát.
Csak egy párosítás jött össze abból amit szerettem volna a PSG-City.
Évek óta rendre minden fronton verjük az Atléticot ezért bizakodó vagyok, meg tegnap óta sem változott a véleményem, ha akarunk valamit, akkor úgy is mindenkit meg kell tudnunk verni, tök mindegy hogy most vagy a következő körbe kapjuk-e meg.
Ártatlanság vélelme.visca el barca írta:mondjuk ha vmi europai bíróság 240 oldalon bizonyítaná, hogy csalnak a sorsoláson, Te még akkor is beírnád, hogy "azért várjuk még meg a legfelsőbb bíróság ítéletét"
amúgy meg rajtad kívül mindenkinek láthatóan szabja a csőrét, hogy ez nulla fhos reált tolják amíg nem szégyen. gondolom te inkább örülsz neki, mondván így legalább több spanyol lesz a 4 között![]()
na mind1, hagyjuk, jelen idegállapotomban, nem Te vagy a megfelelő beszélgetőpartner...
Mert te azt mondod hogy van alapja akkor van.visca el barca írta:
igen, csak mondjuk a csalózásnak van némi alapja. de veled erről nem lehet érdemben vitázni, úgyhogy inkább hagyjuk