Neymar
- Capon
- Llegenda del Barça
Elején hozzáteszem nem értek hozzá csak okoskodom.
Vannak ezek a sokat kereső futballisták akik hetente-kéthetente kapnak egy valag lóvét és hogy ne csak a bankszámlájukon álljon a pénz és elszabják nyilván befektetik, persze nem ők hanem különböző olyan cégekre személyekre bízzák akik/amik ezzel foglalkoznak.
Nyilván olyan szerződésben állnak egymással, hogy minél több pénzt keresnek nekik annál több pénzt kap az ezzel foglalkozó személy/cég.
És itt kezdődik az hogy a jó isten sem tudja megmondani milyen okoskodások mennek, hány számlát, kamu céget stb jár be a pénzed, a trükkös könyvelésekről már nem is beszélve.
Aztán jön a végén a feketeleves, hogy a 100 tranzakció/befektetés tököm tudja mi után jön az állambácsi, hogy hoppácska itt az egyik ilyennél elfelejtettél adózni. Kb csak annyi közöd van hozzá hogy a Te pénzedről van szó így te tartozol felelősséggel érte, közben halvány lila fingod nincs milyen utat járt be a lovéd.
Nyilván van olyan aki tudatosan csinálja, de szerintem az esetek többségében nem így van.
Az emberek többsége nem ért a pénzhez, nem tudja kezelni, befektetni stb. így ki vagy téve azoknak akikre rábízod.
Vannak ezek a sokat kereső futballisták akik hetente-kéthetente kapnak egy valag lóvét és hogy ne csak a bankszámlájukon álljon a pénz és elszabják nyilván befektetik, persze nem ők hanem különböző olyan cégekre személyekre bízzák akik/amik ezzel foglalkoznak.
Nyilván olyan szerződésben állnak egymással, hogy minél több pénzt keresnek nekik annál több pénzt kap az ezzel foglalkozó személy/cég.
És itt kezdődik az hogy a jó isten sem tudja megmondani milyen okoskodások mennek, hány számlát, kamu céget stb jár be a pénzed, a trükkös könyvelésekről már nem is beszélve.
Aztán jön a végén a feketeleves, hogy a 100 tranzakció/befektetés tököm tudja mi után jön az állambácsi, hogy hoppácska itt az egyik ilyennél elfelejtettél adózni. Kb csak annyi közöd van hozzá hogy a Te pénzedről van szó így te tartozol felelősséggel érte, közben halvány lila fingod nincs milyen utat járt be a lovéd.
Nyilván van olyan aki tudatosan csinálja, de szerintem az esetek többségében nem így van.
Az emberek többsége nem ért a pénzhez, nem tudja kezelni, befektetni stb. így ki vagy téve azoknak akikre rábízod.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Van igazság Rinku mondandójában, csak kicsit szerintem túlzásba esett.
Amúgy Bob(már bocsi, hogy megint téged veszlek elő
), te az ilyen eseteknél Costánál azt mondod, hogy sunyiság, meg hasonlók, Neymarnál meg egyből nagyképű, ez nem kettős mérce?

Amúgy Bob(már bocsi, hogy megint téged veszlek elő

Itt most nem az adócsaláson van a fő hangsúly véleményem szerint hanem azon hogy amióta itt van jött vele egy raklap felesleges botrány.Jó focista és sokat adhat a csapatnak de egy ilyen apuval a háttérben és egy olyan Európába érkezéssel ami elvitt egy elnököt és meg mindig nem tisztázott hogy volt ami volt hogy is mondjam...Foltot ejtett?Talán ez a legjobb szó folt esett rajta is a klubbon is.Örülök hogy itt van de még most sem tiszta hogy többet nyertünk e vele mint amennyit a klub presztízse veszít.Az meg hogy Alves Alba es Pique mellett ő se egy tiszta fialás és az hogy a csapat fele lassan adócsalás miatt bérletet válthat a bíróságra már csak hab a tortán.A legnagyobb bajt amúgy én apuciban látom mert ő nem tűnik egy olyan okos gyereknek hogy egyáltalán átlássa a körülötte mozgó üzleti közeget.Apu már mas kérdés.Ha valahol nagyobb pénzt fog szimatolni tutira oda akarja majd vinni.Ő pedig mivel az apja és szerintem halovány dunsztja sincs a menedzselése háttérről nem fog ellenkezni mi meg ha meg akarjuk tartani kezdhetünk licitálni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
lusta vagyok visszakeresni, de ha jól rémlik 15 milliót csaltak el, és ebből lett a triplás büntiNormandia írta:Na de mennyi lehet a be nem fizetett összeg, ha 45 milla a büntetés? Eszem megáll, hogy mit kereshetnek ezek a srácok.Zozzy 5 írta:ja, láttam már utána nso-n. komolyan hihetetlen, akkor is, ha tud róla és szándékosan csinálja, meg akkor is, ha áldozat, mert a könyvelők a hunyók stb stb...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Feltételezem, akinek nem tetszik Neymar viselkedése, annak az említett urak viselkedése sem tetszik. Csak épp a Neymar topikban vagyunk, én többször fogalmaztam meg Alves vagy Alba irányában effajta kritikát. Számomra elviselhetetlen, visszataszító, undorító a viselkedésük.palesz77 írta:Mondjuk szerintem semmivel nem rosszabb a viselkedése a pályán, mint Suáreznek, Alvesnek, vagy sokszor Jordi Albának, pályán kívül Piqué a legnagyobb marhánk, mégis itt vannak évek óta, és nem tanultak Iniéktől - Suárez nincs évek óta nyilván. Az adócsalása meg ugyanúgy adócsalás, mint Messinél és Maschnál is.. Most akkor vagy ítéljünk el mindenkit, vagy egyiket se, mert ez így tényleg kettős mércére enged következtetni.
Nekem nagyon hiányzik egy Puyol tipusú ember a pályáról, nálam nem lenne ilyen Alba vagy Neymar-féle hiszti, lefelé cserébe, utána büntetés. Nem tetszik, el lehet igazolni. LE rohadt egyenes volt a pályán, idióta, de legalább őszinte, kétlem, h jó szemmel nézi ezeket a dolgokat, de ott tartunk, h egy jobb játékos túlnövi az edzőt, meg a klubot is majdnem. Voltak itt náluk sokkal jobb focisták (Maradona, Stoichkov, Romário, Ronaldo), sosem nőttek "nagyobbra", mint a csapat, ki lettek penderítve, mint a huzat, ma meg sír mindegyik. Nunez nem tökölt, önfejű, szélsőséges marha volt, de megmondta, h ez van, kell, nem kell, menned kell. Mentek is.
Így is van, az le van ejtve ha Messi & Masch csal adót, de Neymárt aki megalázza az ellenfeleket és nagyon sunyi (tudnám mitől) őt meg egy Salemi boszorkányüldözés közepette kéne máglyára dobni érte.
- Normandia
- Director del Fútbol
Ezek miatt a " latin hülyegyerekek" miatt nézünk még focit Rinku. Nekem nincs bajom a szubjektív véleményekkel, mert ez a te látásmódod egy csöppet sem objektívebb, mint a " sorbaállós" fórumtársaké.Rinku írta: Örülök, hogy tetszik. Többi kollégának, aki kirakna a fórumról, vagy megsértette a lelkivilágát és beáll a többiekhez a sorba, üzenném, hogy csak mert nem nyalom körbe a fülét is, hanem látok dolgokat, amiket ti nyilván vagy nem érzékeltek, vagy szimplán nem is akartok, attól még nem vagyok kisebb Barcelona drukker vagy imbecillis. Ahogy ti leírhatjátok a feltétlen és vak hűségről szóló véleményeteket, akkor én is leírtam az enyémet.
Tehetséges játékos, nagy karrierje lehet. De akkor nem, ha szépen leültetik néhány évre vagy addig fogja feszíteni a húrt a pályán a viselkedésével, amíg valakinek tényleg elege nem lesz és súlyos következményei lesznek, a lába egészségére nézve. Isteni szerencséje van, hogy egy olyan kaotikus és korrupt országból jön, mint Brazília, ahol még ekkora vagyon elmutyizása is rendben van, csak mert híres. 45 milliót elcsalni? Világosan látszik, hogy egy ostoba ember. És hogy még egy taknyos gyerek, mert az apja uralkodik rajta, képtelen megállni egyedül a lábán. Nevelni kellene és nehogy Filipe Luis nevelje meg. Ismételném magam, tipikus latin hülye gyerek.
És nem, nem arra van értve, hogy cselez és ne cselezzen, valaki itt elkeverte a dolgokat. Cselezzen, az a dolga, sőt, élmény látni ezeket. A gond itt a sunyi személyisége, ami benne él. És nem úgy látom, hogy kiölnék belőle, hanem átnéznek felette. Amíg Messi előtte lesz és ilyenek lesznek mellette, mint Iniesta, addig többé-kevésbé elfogadható lesz a viselkedése. Egyszer változzon a felosztás, kerüljön el innen vagy legyen ő a kis herceg akár itt is, fogadok, hogy ugyanúgy már nem fogtok ránézni... Nincs itt zsigeri gyűlölet, csak van amit nem bírok elfogadni. Nekem Puyol, Xavi és Iniesta az alfa és az omega. Valószínűleg nem kellene mindenkit hozzájuk igazítani, de a szándékos, értelmetlen hergelés minden, csak nem hasznos vagy a pályára való. A saját érdekében remélem, hogy felnő egyszer és rájön, ha nem lenne a Barcánál, talán nem is lenne sehol. Mert Párizsban, Manchesterben, Madridban, nem tudna tanulni senkitől semmi jót és hasznosat. Itt mindent megtanulhat, amit tudni kell. Viselkedjen úgy, mint aki méltó rá.
Egy kérdésem lenne, hogy mitől sunyi, fejtsd már ki légy szíves.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Röviden,tömören:
Jól megy a szekér, nagyon fontos meccsek jönnek, és természetes hogy most jön a "csoki"kavarás...
Múltkor még arról voltak hírek, hogy felmentették Neymart, most meg ez...
Szerintem sajnos ki fog jelentősen hatni a játékára, mint ahogy Mascheranonak kihatott, de remélem nem lesz igazam, és pályán kívül hagyja az ilyen dolgokat legalább arra a 90 percre.
Nagyon kéne egy jó Neymar, már kezd rendesen visszatérni önmagához, remélem ez nem akadályozza meg.
Brazil kormány, meg a többi meg úgy követeli a pénzt, mintha ők csak kizárólag tisztességesen bánnának el, és nem csípnének le "pult alatt" mindenféle ügyletekből saját zsebre.
Sosem értem az ilyeneket, amúgy is alapból ez az ügy max Neymarékra, a kormányra és az érintett cégekre vonatkozik, nem pedig a nagyvilágra, dehát manapság mindent tudni kell minden sztárrol.Rohadt pénzről van szó, nem embereket öltek vagy ilyesmi.
Vagy mi vagyunk ennyire bénák, vagy csak minket szeretnek ennyire megtalálni a sok siker miatt, hogy sorra ilyenek vannak, aligha más csapatokban minden tökéletesen menne...
Persze az a kutyát sem érdekelné ha Vaskovics FC-ben a klub kénzét elprostizza az edző, vagy hogy a fél kezdő 11 játékos tőle van, természetesen házasságban élő nőktől..
Jól megy a szekér, nagyon fontos meccsek jönnek, és természetes hogy most jön a "csoki"kavarás...
Múltkor még arról voltak hírek, hogy felmentették Neymart, most meg ez...
Szerintem sajnos ki fog jelentősen hatni a játékára, mint ahogy Mascheranonak kihatott, de remélem nem lesz igazam, és pályán kívül hagyja az ilyen dolgokat legalább arra a 90 percre.
Nagyon kéne egy jó Neymar, már kezd rendesen visszatérni önmagához, remélem ez nem akadályozza meg.
Brazil kormány, meg a többi meg úgy követeli a pénzt, mintha ők csak kizárólag tisztességesen bánnának el, és nem csípnének le "pult alatt" mindenféle ügyletekből saját zsebre.
Sosem értem az ilyeneket, amúgy is alapból ez az ügy max Neymarékra, a kormányra és az érintett cégekre vonatkozik, nem pedig a nagyvilágra, dehát manapság mindent tudni kell minden sztárrol.Rohadt pénzről van szó, nem embereket öltek vagy ilyesmi.
Vagy mi vagyunk ennyire bénák, vagy csak minket szeretnek ennyire megtalálni a sok siker miatt, hogy sorra ilyenek vannak, aligha más csapatokban minden tökéletesen menne...
Persze az a kutyát sem érdekelné ha Vaskovics FC-ben a klub kénzét elprostizza az edző, vagy hogy a fél kezdő 11 játékos tőle van, természetesen házasságban élő nőktől..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk szerintem semmivel nem rosszabb a viselkedése a pályán, mint Suáreznek, Alvesnek, vagy sokszor Jordi Albának, pályán kívül Piqué a legnagyobb marhánk, mégis itt vannak évek óta, és nem tanultak Iniéktől - Suárez nincs évek óta nyilván. Az adócsalása meg ugyanúgy adócsalás, mint Messinél és Maschnál is.. Most akkor vagy ítéljünk el mindenkit, vagy egyiket se, mert ez így tényleg kettős mércére enged következtetni.
Valencia meccset is felhozta Bob talán, de emlékszem utána is volt itt pörgés a topicjában, hogy egy gálameccsen is csak ő pofázott végig. Utólag néztem vissza, kb a 2. percben már belökte a Valencia védője a reklámtáblák közé - tök indokolatlan cselekedet volt -, utána ment egy kis szájkarate, aztán annyi volt. El van sokszor túlozva nála ez a pofázás, állítom Suárez többet pöröl az ellenféllel meccsek alatt, csak ő mellé nem veri meg őket 1v1-ben, ezért nem is annyira akarják felrúgni. Sokszor tényleg paraszt módon viselkedik, de én például némi javulást véltem pont felfedezni az utóbbi időben nála, sokkal többször beszél mosolyogva az ellenféllel már szerintem, mint nem.
Amúgy van amiben egyetértek Rinkuval, de sok helyen már nagyon kisarkított szerintem. Ami engem egyedül aggaszt az ügyben az az, hogy ez mennyire lesz kihatással a játékára.. Elég fontos meccsek jönnek, és nem lenne szerencsés, ha a 3-4 héttel ezelőtti Neymart kapnánk vissza ismét.
Valencia meccset is felhozta Bob talán, de emlékszem utána is volt itt pörgés a topicjában, hogy egy gálameccsen is csak ő pofázott végig. Utólag néztem vissza, kb a 2. percben már belökte a Valencia védője a reklámtáblák közé - tök indokolatlan cselekedet volt -, utána ment egy kis szájkarate, aztán annyi volt. El van sokszor túlozva nála ez a pofázás, állítom Suárez többet pöröl az ellenféllel meccsek alatt, csak ő mellé nem veri meg őket 1v1-ben, ezért nem is annyira akarják felrúgni. Sokszor tényleg paraszt módon viselkedik, de én például némi javulást véltem pont felfedezni az utóbbi időben nála, sokkal többször beszél mosolyogva az ellenféllel már szerintem, mint nem.
Amúgy van amiben egyetértek Rinkuval, de sok helyen már nagyon kisarkított szerintem. Ami engem egyedül aggaszt az ügyben az az, hogy ez mennyire lesz kihatással a játékára.. Elég fontos meccsek jönnek, és nem lenne szerencsés, ha a 3-4 héttel ezelőtti Neymart kapnánk vissza ismét.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
frusztráltak, amiért egy 40 kilós majomgyerek a cigánysorról összeköti a lábukat csukott szemmel is.Bob_Marley írta:És az pedig nagyon is elgondolkodtató, hogy miért balhéznak vele rendre az ellenfél játékosai. Máshol is cselezgetnek, de érdekes módon nem akarják megölni az adott játékost.
frusztráltak, amiért egy 40 kilós majomgyerek kislábujjában több focitudás van, mint amiről ők álmodni mertek volna.
Nem kell ebbe többet belelátni, egy Feldmárnak ínyenc falatok lennének pl a bilbaoi tahók, vagy az espanyolos türhék, ahogy veb fogalmazott. Agyi károsultak, egy Maldninit pl hiába fűzött volna be, szó nélkül ment volna tovább. De mondhatok Puyolt is, Nestát pl...vannak egészséges agyú védők, akiket nem érdekel ez.
(a sunyiság meg egyéb dolgokat adom,de ez nem menti fel a többi lüke védőt,akik felülnek neki.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Örülök, hogy tetszik. Többi kollégának, aki kirakna a fórumról, vagy megsértette a lelkivilágát és beáll a többiekhez a sorba, üzenném, hogy csak mert nem nyalom körbe a fülét is, hanem látok dolgokat, amiket ti nyilván vagy nem érzékeltek, vagy szimplán nem is akartok, attól még nem vagyok kisebb Barcelona drukker vagy imbecillis. Ahogy ti leírhatjátok a feltétlen és vak hűségről szóló véleményeteket, akkor én is leírtam az enyémet.Chino írta:Csak gratulálni tudok ehhez az építő jellegű hsz-hez.![]()
![]()
Tehetséges játékos, nagy karrierje lehet. De akkor nem, ha szépen leültetik néhány évre vagy addig fogja feszíteni a húrt a pályán a viselkedésével, amíg valakinek tényleg elege nem lesz és súlyos következményei lesznek, a lába egészségére nézve. Isteni szerencséje van, hogy egy olyan kaotikus és korrupt országból jön, mint Brazília, ahol még ekkora vagyon elmutyizása is rendben van, csak mert híres. 45 milliót elcsalni? Világosan látszik, hogy egy ostoba ember. És hogy még egy taknyos gyerek, mert az apja uralkodik rajta, képtelen megállni egyedül a lábán. Nevelni kellene és nehogy Filipe Luis nevelje meg. Ismételném magam, tipikus latin hülye gyerek.
És nem, nem arra van értve, hogy cselez és ne cselezzen, valaki itt elkeverte a dolgokat. Cselezzen, az a dolga, sőt, élmény látni ezeket. A gond itt a sunyi személyisége, ami benne él. És nem úgy látom, hogy kiölnék belőle, hanem átnéznek felette. Amíg Messi előtte lesz és ilyenek lesznek mellette, mint Iniesta, addig többé-kevésbé elfogadható lesz a viselkedése. Egyszer változzon a felosztás, kerüljön el innen vagy legyen ő a kis herceg akár itt is, fogadok, hogy ugyanúgy már nem fogtok ránézni... Nincs itt zsigeri gyűlölet, csak van amit nem bírok elfogadni. Nekem Puyol, Xavi és Iniesta az alfa és az omega. Valószínűleg nem kellene mindenkit hozzájuk igazítani, de a szándékos, értelmetlen hergelés minden, csak nem hasznos vagy a pályára való. A saját érdekében remélem, hogy felnő egyszer és rájön, ha nem lenne a Barcánál, talán nem is lenne sehol. Mert Párizsban, Manchesterben, Madridban, nem tudna tanulni senkitől semmi jót és hasznosat. Itt mindent megtanulhat, amit tudni kell. Viselkedjen úgy, mint aki méltó rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2016.03.19. 09:41:16-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
Remélem, ez csak irónia.Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Mellesleg, ahogy rúgta az utóbbi néhány 11-t, ne mondja már nekem senki, hogy nem nagyképű, széphajú kis fallosz. Eltűrik, mert hasznot hoz a vitrinnek. De ettől még semmi nem változtat a tényen, hogy egy kis kötsög és egy igazi latin ingyenélő, egy gulya a többivel. Ha nem itt lenne, kimutatná a foga fehérjét, Balotellivel vinnék a prímet.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Normandia
- Director del Fútbol
Na de mennyi lehet a be nem fizetett összeg, ha 45 milla a büntetés? Eszem megáll, hogy mit kereshetnek ezek a srácok.Zozzy 5 írta:ja, láttam már utána nso-n. komolyan hihetetlen, akkor is, ha tud róla és szándékosan csinálja, meg akkor is, ha áldozat, mert a könyvelők a hunyók stb stb...
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Chino, Tromort77, Abidal csatlakozom hozzátok a Neymarról való véleményeket tekintve...Bobbal régóta nem értek egyet, Rinkuhoz inkább nem írok semmit....
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
adó ügy: minden focista (na meg minden épeszű ember) igyekszik a lehető legkevesebb adót fizetni, a hatóságok pedig fordítva. az eset a nagyságrendek miatt kirívó aki pedig örül, hogy megérdemli ott a motiváció: irígység. én inkább azért aggódom, hogy az ügy óhatatlanul zavarhatja akár oly módon is ami kihat a teljesítményére.
a Rinku féle látásmód pedig egy zsigeri gyűlölködést sejtet, tele nyilvánvaló torz hazugságokkal(...."akarja a fél futballvilág elverni a száját"..., stb.) Neymar a szó szoros értelmében játssza a focit ritka tehetséggel és könnyedséggel, kiváló képzettséggel, és kirívóan jó csapatszellemmel
valami beteges ostobasággal itt néhányan elvárnák, hogy minden sikeres csel után bocsánatot kérjen, és ha nem teszi akkor természetes és jogos
, hogy felrugdossák.
őszintén mondom -bár szíve joga mindenkinek-sajnálom hogy ilyesmit itt(is) kell olvasnom.
a Rinku féle látásmód pedig egy zsigeri gyűlölködést sejtet, tele nyilvánvaló torz hazugságokkal(...."akarja a fél futballvilág elverni a száját"..., stb.) Neymar a szó szoros értelmében játssza a focit ritka tehetséggel és könnyedséggel, kiváló képzettséggel, és kirívóan jó csapatszellemmel

őszintén mondom -bár szíve joga mindenkinek-sajnálom hogy ilyesmit itt(is) kell olvasnom.
- noname
- Llegenda del Barça
Ezzel nagyrészt egyetértek. Mindemellett én eléggé bírom Neymart, pontosabban eléggé megkedveltem amiatt, hogy nagy potenciált mutatott a fejlődésre. Amikor idejött mindig dobta fel magát a legkisebb szellőtől, mostanra sokkal jobban áll a lábán. El van szállva magától, de van egy olyan érzésem h ezt kinövi, mire benő a feje lágya. Ott van példának Messi, akiről senki se gondolta h jó kapitány lenne, ehhez képest igazi vezérré vált szép lassan mind a pályán belül, mind a pályán kívül. Tehát amiért én Neymart nem utálom, az a potenciál a fejlődésre, amit mutat. Épp emiatt nem adnám el, mert ha megérik, amire azért egész jó esély mutatkozik a következő 2-3 évben, akkor eljuthat Messi és Ronaldo szintjére.Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Mellesleg, ahogy rúgta az utóbbi néhány 11-t, ne mondja már nekem senki, hogy nem nagyképű, széphajú kis fallosz. Eltűrik, mert hasznot hoz a vitrinnek. De ettől még semmi nem változtat a tényen, hogy egy kis kötsög és egy igazi latin ingyenélő, egy gulya a többivel. Ha nem itt lenne, kimutatná a foga fehérjét, Balotellivel vinnék a prímet.
Az adócsalásos büntetést megérdemli. Az apja gyakorlatilag egy maffiózó. Láthattuk mennyi gond volt az ideigazolásával. Pénzük van elég. A 45 milliót sztem zsebből kifizeti. Persze fognak fellebbezni és csökkenteni fogják a büntetést, de arra mindenképp jó lesz h Neymar is belássa h az apja egy utolsó mocsadék, aki csak a pénzre hajt.
A Fifa egy szégyen
- ab1daL
- Director del Fútbol
Elgondolkodnék, hogy ezek után egy ilyen felhasználónak van-e helye ezen a fórumon a továbbiakban.Chino írta:Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Csak gratulálni tudok ehhez az építő jellegű hsz-hez.![]()
![]()
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyon radikális vélemény volt Rinkutól, de vannak részek amik helytállóak. Nagyképűség, flegmázás egyértelmű jelenség nála. És az pedig nagyon is elgondolkodtató, hogy miért balhéznak vele rendre az ellenfél játékosai. Máshol is cselezgetnek, de érdekes módon nem akarják megölni az adott játékost. De ez megint más tészta én Chino hsz-re reagáltam hogy nem nagyképű, nem bulizik. Mindkettőre vannak példák, hogy de.

- Chino
- Llegenda del Barça
Rinku írta:Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Csak gratulálni tudok ehhez az építő jellegű hsz-hez.

Forca Barca!!!!
Az a szomorú, hogy Rinkunak teljesen igaza van. Az a helyzet hogy minden képessége megvan ahhoz, hogy Messi után ő legyen a csapat vezére, de egyszerűen emberileg teljesen alkalmatlan rá és ezért aggaszt pl. Piqué viselkedése is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Azért ne felejtsük el, hogy nem véletlen akarja a fél futballvilág elverni a száját. Ha nem is látványosan ugat, mint Pepe vagy Gattuso, de csak odamondja, csak hergeli a népet. Utána meg amikor tök jogosan ki van akadva az ellenfél, aki koncentrálna, csinálná rendben a dolgát, akkor meg kiröhögi, meg a többieknek, bírónak kell leszedni róla az embereket. És nem xy-nak kéne sárgát kapnia, amikor 40 perc után tele lesz a töke és megkínálja. Nem kevés sunyi patkány dolgot megcsinál, de mivel a sikerek jönnek, el van nézve neki. Enrique sem hülye. Ugyanúgy pofánverné, mint mindenki, mivel ezzel a csapatot húzza le, olyanokat, mint Iniesta, Roberto, Rakitic vagy Bravo, akik a futballal foglalkoznak, de mivel valszeg megint triplázunk, eltűrt kategória.
Football, bloody hell. /SAF/
1000% hogy apuka ki fogja verni a blattot hogy többet kapjon mint Messi.Szerintem ez a hosszabbítás ennek a fényében még nehezebb kérdés lesz.palesz77 írta:Arra mérget is vennék, érdekes kis hosszabbítás lesz az biztos.. Van egy olyan tippem is, hogy ennél több szerződéshosszabbítása nálunk nem lesz, de ez csak megérzés. Most meg remélem azért, hogy 15 fölé nem megyünk majd..visca el barca írta:miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
Annyi mindenképpen tanulságos hogy egy ilyen ketes ezer helyen a játékjoga apuci meg kb. egy maffiózó típusú emberke leigazolása az esedékes akkor jobb ha inkább hagyjuk a fenébe mert nem jövünk ki jól belőle.És most nem a teljesítményét a viselkedését vagy őt magát esetlegazt amit nyert vele a klub biralom csak az egész idehozatala aztán az adócsalás utáni mizériát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.03.18. 23:42:50-kor.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Olvass vissza a F1 topikba hogy mennyire aggodalmat fejtettem ki Hamilton bulizása miatt. A pályán meg ahogy pl a Valencias gyerekkel viselkedett. Lényeg hogy gólt lő, ezt elismerem és legfontosabb, de nem lehet annyit mondani, hogy mert focista.

És ez mit bizonyít azon kívül, hogy focista?Bob_Marley írta:Mondjuk a pályán elég nagyképű és flegma, plusz nem kell félteni bulik miatt. Spekuláció volt arról hogy direkt sárgázta ki magát legutóbb hogy valami szülinapi zsúrba menjen Brazíliába.
Más is kisárgázza magát a fontosabb meccsek előtt. Őt pedig elengedte a klub.
A pályán meg miért nagyképű, azért mert focizik?
Az meg, hogy bulizik nem tudom miért releváns amíg klasszis módon focizik és semennyire se hat ki a teljesítményére.
De például Hamilton bulizása Téged nem zavar? Ő pedig még erőteljesebben tolja mégse láttam volna, hogy ezt megjegyeznéd nála.
Felejtsük már el, hogy minden focista egy robot és minta ember. Nem azok, Ő sem, Messi sem, senki. Hibázott, megfizet érte és az élet megy tovább. De ennyi álszentet.

A pályán hol nagyképű? De most komolyan? Azért mert cselezik? Ne kezdjük a #megalázzazellenfelet sztorit.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.