Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez szép megfogalmazás, tetszikBarcaforever írta:Egy El Classicó még 30 pontos különbségnél se lenne lötyögős, 100.000 ember, a taxistól a gyerekekig erről beszél mindenki, ez nem bajnoki helyezésről szól, hanem presztízs.
A 2011es Bl elődöntő visszavágón pl a 0-2 után, ami lefutott lett így, szakadó esőben ültem a taxiban, mondta a sofőr, h szálljak ki és menjek metróval mert nem fogunk odaérni, kiszálltam elindultam, majd visszahívott elkezdett dudálni és mondta, h szurkoljak tiszta szívemből Visca el Barça y Visca Cataluña! Ez volt az a pillanat életemben talán, amikor megértettem, milyen fontos is ez nekik.
Nem csak a pontok miatt, hanem lelkiekben nagyon sokat számíthat nekünk is egy győztes Classico, illetve a Realt is nagyon fel tudjuk tüzelni a szezon hátralevő részére egy esetleges simább meccsel, ami sem a BL-ben, sem a bajnokságban nem jönne jól.palesz77 írta:Hát, én végtelenül csalódott lennék, ha egy Clásicora nem 200%-ra felpörögve mennénk ki, legyen az bármilyen körülmények között. Még ha lefutott is a bajnokság - ami azért nincs így teljesen -, akkor is oda kell tenni magunkat, ez presztízs meccs.. Úgyhogy nagyon remélem, hogy nem az Atletico elleni Bl meccs fog a srácok fejében járni majd 2 hét múlva. Bőven van olyan mély a keret, hogy mindkét meccsre teljes intenzitással ki tudjunk menni, majd lazázhatunk utána hétvégén egy kevésbé jelentős meccsen. Nyilván mindenhol 3 pontot lehet kapni max, de ez azért többről szól annál szerintem..
Egy El Classicó még 30 pontos különbségnél se lenne lötyögős, 100.000 ember, a taxistól a gyerekekig erről beszél mindenki, ez nem bajnoki helyezésről szól, hanem presztízs.Tivornya írta:Meglepő lépéselőnybe kerültünk, holnap ki kell használni! Ha az előnyünk 10 pont FÖLÉ kerül, akkor a RMFC ellen igazából már bajnokként lépünk pályára és minden bizonnyal egy lötyögős El Classicora számíthatunk
Remélem Simeone nem hagyja még el Spanyolországot. Kellenek az olyan edzők, akik megmondják a magukét.palesz77 írta:After 120 minutes on Tuesday, Diego Simeone fuming with 4pm kick-off and defeat to Sporting: "No, I'm delighted they can watch us in China"
Mondjuk tök igaza van, panaszkodtunk mi is már sokat, hogy szerda után 4-kor játszunk, de ők most baromi rosszul jártak. Bár sose értem, hogy ennyi nap alatt miért nem lehet kipihenni magukat, de Simeone válasza attól még fergeteges..
Pepe és Ramos nélkül lesznek, szerintem egy Xre jó lehet a Sevilla bár mostmár nem kell aggódni a Madrid miatt.Kash írta:Vicces, hogy a Real hétközben nem játszott, erre nekik is vasárnap lesz meccsük, mint enkünk, ráadásul az övék még később is kezdődik.
Szerk...:
Közben most jutott eszembe, hogy a Sevilla játszott csütörtökön az EL-ben. Nem szóltam.
bilbao, malaga, matracosok, celta, las palmas, sevilla, barca. egyik meccsen sem ők az esélyesek. a granada, a levante, meg az eibar ellen lehetne sanszuk, de a granada meg a levante kapar a bennmaradásért, az eibar meg bár pocsék formában van, még mákkal odaérhet az uefakupás helyre, ami egy ilyen kis csapatanak a plusz pénzek miatt iszonyat nagy motiváció.Capon írta:29. Granada - Esp.
30. Esp. - Bilbao
31. Málaga - Esp.
32. Esp. - Atlético
33. Levante - Esp.
34. Esp. - Celta
35. Las Palmas - Esp.
36. Esp. - Sevilla
37. Barca - Esp.
38. Esp. - Eibar