Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott vannak tényleg, jó hát ne ilyen papírfecnit hozzál.PCsabi írta:Valbuena és Costil ott vannakBob_Marley írta:+Kurzawa, Cabella, Valbuena, Mangala, Gignac, Costil![]()
+ Coquelin.
Valbuena és Costil ott vannakBob_Marley írta:+Kurzawa, Cabella, Valbuena, Mangala, Gignac, Costil
Én kétszer tettek rájuk: most és amikor ikszeltek.visca el barca írta:a párizsi elvitte a tipszmikszemegyszer fogaduk rájuk, akkor is kikapnak. jövőre minden meccsüket játszom, hátha kiesnek
![]()
![]()
![]()
Brutál keret. Irigylem a franciákat.PCsabi írta:Francia keret Hollandia és Oroszország ellen.
Kapusok: Benoît Costil, Hugo Lloris, Steve Mandanda
Hátvédek: Lucas Digne, Patrice Évra, Christophe Jallet, Laurent Koscielny, Jérémy Mathieu, Bacary Sagna, Mamadou Sakho, Raphaël Varane
Középpályások: Yohan Cabaye, Lassana Diarra, N'Golo Kanté, Blaise Matuidi, Paul Pogba, Moussa Sissoko
Támadók: Kingsley Coman, André-Pierre Gignac, Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Anthony Martial, Dimitri Payet
Eléggé kacsának tűnik viszont annyi realitása lehet , hogy az államnak az a 75 millió aprópénz és Zlatan valóban nagy népszerűséget hozna nekik. Ha létrejönne az valami brutális lenne.visca el barca írta: zlatannak a kínai állam (!) 75 millió eurós fizetést kínál (csak a miheztartás végett, ez messi vagy cucnili fizetésének az 5x)
zlatannak a kínai állam (!) 75 millió eurós fizetést kínál (csak a miheztartás végett, ez messi vagy cucnili fizetésének az 5x)S.Agüero írta:Gervinho Kínában gólonként 50 millió forintot kap.Beteg.
Én klubtulajként kb. ugyanannyit adnék a gólpasszért is...MessiNeymarSuarez írta:Az kemény... Már csak azt kellene elérniük jonagy adag pénzzel, hogy a BL/EL-ben indulhassanak...
No Verratti no party, ezt tudni kene..visca el barca írta:a párizsi elvitte a tipszmikszemegyszer fogaduk rájuk, akkor is kikapnak. jövőre minden meccsüket játszom, hátha kiesnek
![]()
![]()
![]()
Jah...hát azt nem olvasom és nem is fogom. .D De ha van valami csatorna majd szólj.Ebb konkrétan Madridomon futtotam bele
Ebb konkrétan Madridomon futtotam bele..Bob_Marley írta:Melyik twitter csatornán?
Mellé 83 sikeres csel. Durva a srác, kíváncsi vagyok meddig marad ott, meg hogy ki viszi majd el..Bob_Marley írta:Ousmane Dembélé's Ligue 1 season by numbers: 19 games 32 chances created 10 goals 5 assists
Melyik twitter csatornán? Mert én optat szoktam figyelni de az statok miatt.palesz77 írta:Ebbe a golba csak veletlen futottam bele. Amugy meccset meg nem lattam toluk, de Ben Arfa idei teljesitmenyet mint futballszereto ember nem tudom nem elismerni..Bob_Marley írta:Nem gondoltam volna, hogy így érdeklődsz pl a Nice iránt is, azt hittem csak PSG.![]()
Parades golokat lo ebben a szezonban, nagyon elkapta a fonalat. Jo is lesz az MSN moge..
Ebbe a golba csak veletlen futottam bele. Amugy meccset meg nem lattam toluk, de Ben Arfa idei teljesitmenyet mint futballszereto ember nem tudom nem elismerni..Bob_Marley írta:Nem gondoltam volna, hogy így érdeklődsz pl a Nice iránt is, azt hittem csak PSG.![]()
Nem gondoltam volna, hogy így érdeklődsz pl a Nice iránt is, azt hittem csak PSG.palesz77 írta:Ben Arfa golja. Nem akar leallni..
Azt meg most neztem, hogy Gourcuff duplazott a Marseilles ellen. Hat neki is nagyobb volt a fustje mint a langja, emlekszem a Bordeauxban milyen szezonjai voltak, nem hittem volna akkor, hogy ennyire semmilyen karriert fut be aztan. Nyilvan a francia elso osztaly nem rossz, de ennel azert akkor nagyobb karriert josoltam volna. Ha jol tudom serulesek is betettek neki, kar erte, anno gyonyoruen jatszott.