Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Stegen is bele fog szólni a saját sorsába, és ha "nem kell" a Barcelonának minek ragaszkodna a klubhoz. Azért előbb-utóbb leeshet neki egy jó csapat ahol kezdő tud lenni. Pl.: Juventus, Mancester, Liverpool és onnan már minek jönne vissza.visca el barca írta:kizártnak tartom h véglegesen eladják, ekkora lúzerek nem lehetnek. ha megy, akkor is "kurtoásan", mondjuk két évre kölcsönbe.brownieheaven írta:Különben könnyen benne lehet, hogy elvesztünk egy olyan embert, akiben mgvan a potenciál hogy akár tíz éven keresztül klasszis legyen a posztján.
kizártnak tartom h véglegesen eladják, ekkora lúzerek nem lehetnek. ha megy, akkor is "kurtoásan", mondjuk két évre kölcsönbe.brownieheaven írta:Különben könnyen benne lehet, hogy elvesztünk egy olyan embert, akiben mgvan a potenciál hogy akár tíz éven keresztül klasszis legyen a posztján.
Az aztan gyonyoru huzas lenne Luchotol.. En is remelem, hogy az utolso bajnokik egyiken legalabb palyara kuldi, de ha nem, akkor is o vedjen a kupadontoben. Az az "o sorozata", vele jutottunk el odaig, nem lenne egy szimpatikus huzas azt elvenni tole. Foleg, hogy a Klub VB-n se vedhetett egy meccset se, pedig a ket kapus kozul abba neki voltak erdemei..Kovbal88 írta: Majd véd Bravo ott is és meg van oldva a dolog.
Én biztosan cserélném őket már csak azért is, hogy Bravo védhessen a kupadöntőn. Stegen biztosan nem lenne morcos, ha védene a bajnokikon.ntibi67 írta:Ti hogy gondolkodtok azon,hogy Stegen védhetne az utolsó 2-3 bajnokin,hogy ne hideg kézzel érkezzen a kupadöntőre.
Majd véd Bravo ott is és meg van oldva a dolog.ntibi67 írta:Ti hogy gondolkodtok azon,hogy Stegen védhetne az utolsó 2-3 bajnokin,hogy ne hideg kézzel érkezzen a kupadöntőre.
zola8787 írta:Bravo szimpatizáns vagyok, viszont a tegnapért hatalmas nagy gratuláció ter Stegen-nek![]()
Az első félidőben 0-1-nél egy akkorát fogott, hogyha az bemegy, 99 %, hogy kiesünk. Pontosan nem tudom mikor volt, de Griezmann még belepöckölt egyet a lasztiba és ha abba nem ér bele a németünk, akkor tökéletesen befért volna a bal alsó sarokba. Csak így tovább!
nem teljesen alaptalan a kritika, több elpasszolt kirúgása volt, amiből olasz helyzet lett, vagy lehetett volna belőle. Neuer is hibázgat mostanában, de azért a német kezdőtől még tényleg messze van Stegen. De az idő a javára dolgozik, sztem a képességei megvannak, hogy világklasszis kapus váljék belőle.MessiNeymarSuarez írta:Kommentátornak nagyon nem szimpi, "uristen mit csinál megint ter Stegen" "Ezt nézve Neuernek nem nagyon kell aggodnia" stb
Idén a bajnokságban is van pár meccse, tavaly telibe végigvédte a BLt és a kupát is úgy hogy mindkettőt megnyertük. Idén is a lehető legtöbb meccset vedi a kupában és legrosszabb esetben is csak 3al kevesebb BL meccse lesz mint tavaly, de azért valószínű hogy ottleszünk minimum az elödöntőbe. Ez szerintem sokkal jobb dolog, mint egy Liverpoolba végigvédeni egy szezont, ahol európai meccs nincs, és a bajnokságban a 8. helyen zárni 50 bekapott góllal. Máshová nincs sok esélye bekerülni, a top csapatok mind megvannak kapusposzton.palesz77 írta: Mondjuk szerintem nagyobb sikerélmény úgy 5. helyen végezni egy bajnokságban, hogy te védesz, minthogy úgy legyél első, hogy 0 a hozzáadott értéked.
Ezzel így nem értek egyet. Szerintem elég sikerélmény, hogy úgy nyersz Bl-t, kupát szuperkupát, hogy végigvédted. Egy Pool-ban vagy hasonlóban lehet, hogy kezdő lenne és végigvédené a szezont, de max ilyen EL indulást érhetnének el, és a kupában is könnyen kipattanhatnak.palesz77 írta:
Mondjuk szerintem nagyobb sikerélmény úgy 5. helyen végezni egy bajnokságban, hogy te védesz, minthogy úgy legyél első, hogy 0 a hozzáadott értéked.
Hát szerintem tavaly elég sokat hozzátett a bl győzelemhez, a kupában olyan sok védeni valója hál istennek nem volt, de a bl-ben rendre megizzasztották, és rendre mindig helyt is állt, a bajnokságban is nemsokára eljön az ideje csak várja ki, csak Robi-t tudom felhozni példaként, várt, várt, és csak eljött az ideje, igaz kellettek hozzá a sérülések is, de megmutatta hogy lehet rá számítani, és tessék.... úgyanúgy MAtS-nak is elfog jönni, és akkor 10 évig lehet az első számú kapus, klublegenda lehet belőle, ha türelmes, és persze ha hozza a formáját is....Mondjuk szerintem nagyobb sikerélmény úgy 5. helyen végezni egy bajnokságban, hogy te védesz, minthogy úgy legyél első, hogy 0 a hozzáadott értéked.
MAtS elég sejtelmesen nyilatkozik az utóbbi időben, amikor kérdezik a jövőjéről nem azt mondja egyértelműen, hogy maradni akar, hanem hogy most a meccsekkel foglalkozik, a jövőjéről meg majd szezon végén kezdenek el gondolkozni. Nyilván nem azt jelenti, hogy biztos távozó, de nekem is az jön le, hogy kezd elege lenni ebből a felállásból. Ez a legutóbbi nyilatkozata például.visca el barca írta:hetek óta semmi hír róla, de megint megjelensz a semmiből és odacsapsz egy masszaív egymondatost. hol olvastál ilyet?
Mondjuk szerintem nagyobb sikerélmény úgy 5. helyen végezni egy bajnokságban, hogy te védesz, minthogy úgy legyél első, hogy 0 a hozzáadott értéked.Nero. írta:Tovább lehet állni, ahol jelenleg kezdő lenne ott is biztos sok sikerélményben lenne része.
visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
te vagy troll vagy, vagy drogos![]()
hetek óta semmi hír róla, de megint megjelensz a semmiből és odacsapsz egy masszaív egymondatost. hol olvastál ilyet?
Tovább lehet állni, ahol jelenleg kezdő lenne ott is biztos sok sikerélményben lenne része.Samper írta:Nem csoda, hogy elege lett. Ha Bravoban még látnak 3 évet, akkor egy kiemelkedő tehetségű fiatalt kell hozni mellé.