Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem emlékszem rá, hogy játszottunk volna afrikai csapattal felkészülési meccsen. Abban az időben még nem igen voltak pariban európával, de még velünk sem.visca el barca írta:A Nemzeti Sport információja szerint Elefántcsontparttal játssza a május 20-i felkészülési mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott.
25 éve nézek magyar focit, de isten bizony nem emlékszem rá, hogy akár 1x is játszottunk volna afrikai csapattal..
(szerk: azért 1-2x előfordult, majd bob, alcantara meg normandia csipőböl felmondja őket)
pedig te nagy olimpiás vagy, nigáriával játszottunk 96-ban. meg algériával is játszottunk a 86-ban a vb előtt.Bob_Marley írta:Én sem emlékszem, úgyhogy öregebbet kérdezz.
De nem lesz rossz választás, fizikálisan erősek, gyorsak.
Persze, én aztán sokat szoktam magyarfocizni. Nem lennék csalódott a 4. hellyel sem egyébként, de többen reménykedem.Nero. írta:Na megint kezditek hergelni egymást egy barátságos meccs után, aztán ha esetleg csoportutolsók leszünk (ami egyáltalán nem lenne szégyen) akkor meg nem győztök "magyarfocizni."
Egyetértek. Szalaival semennyit sem voltunk előrébb. Ami nem megy neki: a labdakezelés, megtartás, emberhez továbbítás. Nem is értem mit lát benne a szk.mess2009 írta:két ellentétes félidőt láthattunk az tény és a második az elmenne európai színtéren is.amit én nem értek már rég, hogy mit kínlódik Szalaival?! az még lehet az én hiányosságom, hogy azt az embert még jól játszani nem láttam, de az a tény, hogy gyakorlatilag ki selejtezi magát lassan a Bundesligából, hogy alig van meccs a lábában, az nem elég hogy végleg talonba kerüljön?! kétségtelen: Priskin detto volt tegnap, de nem hiszem hogy nincs más - ha kell fiatal, jobb formában lévő ember a magyar kínálatban.
Nem tudom, én Izlandot érzem a legerősebb csapatnak a csoportban. Aztán persze lehet, hogy az EB-n jól kipukkadnak, de a selejtezőkön elég meggyőzőek voltak.Vakmacska írta:Szerintem ha ilyen hozzáállással mennek ki a fiúk az EB-n a meccsekre, nem fognak szégyenkezve hazatérni.
Az biztos, hogy pofozógépek nem leszünk.
Én még azt is kinézem, hogy a portugáloktól nem fognak kikapni. Szerintem az osztrákok ellen is simán jók lesznek egy X-re, és Izlandot akár meg is verhetjük.
Sógorokkal játsszuk majd az első meccset, bele kellene adni apait-anyait, hogy megnyerjük. Ki tudja, hogy fogják bírni a meccsterhelést. Izland a második meccs, ott is jó lenne legalább egy X, utolsó pedig Portugália. Roncikáék meg nem egy mindenkit verő csapat, tegnap is kikaptak a bulgároktól. Nem lepődnék meg ott sem egy X-en.
Szerintem a portugálok egyik meccsüket sem fogják megnyerni, mindegyiken X-elnek.
Az a baj, hogy Gera a kevés játékosunk egyike, aki megtudja tartani, letudja osztogatni, van kellő játékintelligenciája. Mellé Nagy Ádi nagyon jó, de tegnap nagyon nem bírt a horvát középpályásokkal, pattant le mindenkiről. Indokolt volt szerintem egy erősebb kp behozatala, hogy stabilabbak legyünk, s onnantól kezdve párharcokat is fogtunk, labdaszerzések voltak, ellentámadás. Ez szerintem a tipikus abból főzünk ami van, lassúak ketten együtt, de még így is pozitív volt a mérleg nyelve. Hasonló Fiola is, sokkal összetettebb egy szélső hátvéd feladata, mint amit ő megtud csinálni, de hátul jól védekezett és igazán más megoldás nincs is.csababarca írta:Az Elek-Gera páros elképesztően lassú, megyei szint kb se, ketten nem lehetnek egyszerre a pályán, de inkább egyik se. Gerának egy utolsó 20-30 perc illene, de hát a neve...
Mást nem tudtam leszűrni a meccsből amit meg kellene említenem.