Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom a válogatott szünet miatt rakták ki most , hogy az utódjának legyen ideje belerázódni. Ha ránéz az ember a tabellára akkor látja , hogy teljesen ésszerű döntést hoztak, hisz a Valencia alatt 3 csapatnak is ugyanannyi pontja van és ez a három csapat mindössze 6 pontra van tőlük plusz ott van a Gijon akik 7 pontra vannak. Úgyhogy nincs túl messze a kiesés. A Las Palmassal nem számolok mert ők mostanában nagyon jól játszanak úgyhogy sima lesz nekik a bent maradás. Most hétvégén pont a Valenciával játszanak mégpedig otthon és ha nyernek akkor megelőzik a denevéreket.S.Agüero írta: Nem értem, miért pont most. 1 héttel ezelőtt nem volt az eszükben, vagy mi?
Nem értem, miért pont most. 1 héttel ezelőtt nem volt az eszükben, vagy mi?Alfa írta:Hivatalos
Gary Nevillet kirúgta a Valencia, a helyét Pako Ayestaránt veszi át. Nem tartott sokáig.
Ráadásul szerintem Pellének nem egy BL aspiráns csapat a való és örülnék ha a denevéreket ő venné át, mert ez a Neville maradjon a szakértősködésnél meg elemzéseknél, mert edzőnek sajnos vagy nem sajnos de nem való.noname írta:Pellegrinit megint szóba hozták a Valenciával. Nagyon remélem h az összes érintett fél belátja majd h a Pelle-Vale párosítás telitalálat lenne. Pelle nagyon ért a fiatalokhoz, a csapatépítéshez. A Valenciának meg pont ilyen edző kéne. Fiatal csapatuk van, sok a tehetség, de képtelenek kihasználni őket.
Remélem Pelle nem megy el az oroszokhoz/kínaiakhoz és a Vale elnöke se tartja ott Neville-t csak azért, mert haverok.
Bármi lehet de ebben a legnegatívabb forgatókönyvben is lenne 6 illetve 7 pont előnyünk.Kovbal88 írta:Most azért visszajöhetnek, nyernek ma meg ellenünk a Classicon, akkor még bármi lehet.Kash írta:Hát az Atleticoval szemben biztos növeltük az előnyünket, még ha csak 1 pontal is, a nagy kérdés itt most a Madrid...Remélem a Sevilla egy döntetetlenre jó lesz.
Most azért visszajöhetnek, nyernek ma meg ellenünk a Classicon, akkor még bármi lehet.Kash írta:Hát az Atleticoval szemben biztos növeltük az előnyünket, még ha csak 1 pontal is, a nagy kérdés itt most a Madrid...Remélem a Sevilla egy döntetetlenre jó lesz.
Ez szép megfogalmazás, tetszikBarcaforever írta:Egy El Classicó még 30 pontos különbségnél se lenne lötyögős, 100.000 ember, a taxistól a gyerekekig erről beszél mindenki, ez nem bajnoki helyezésről szól, hanem presztízs.
A 2011es Bl elődöntő visszavágón pl a 0-2 után, ami lefutott lett így, szakadó esőben ültem a taxiban, mondta a sofőr, h szálljak ki és menjek metróval mert nem fogunk odaérni, kiszálltam elindultam, majd visszahívott elkezdett dudálni és mondta, h szurkoljak tiszta szívemből Visca el Barça y Visca Cataluña! Ez volt az a pillanat életemben talán, amikor megértettem, milyen fontos is ez nekik.
Nem csak a pontok miatt, hanem lelkiekben nagyon sokat számíthat nekünk is egy győztes Classico, illetve a Realt is nagyon fel tudjuk tüzelni a szezon hátralevő részére egy esetleges simább meccsel, ami sem a BL-ben, sem a bajnokságban nem jönne jól.palesz77 írta:Hát, én végtelenül csalódott lennék, ha egy Clásicora nem 200%-ra felpörögve mennénk ki, legyen az bármilyen körülmények között. Még ha lefutott is a bajnokság - ami azért nincs így teljesen -, akkor is oda kell tenni magunkat, ez presztízs meccs.. Úgyhogy nagyon remélem, hogy nem az Atletico elleni Bl meccs fog a srácok fejében járni majd 2 hét múlva. Bőven van olyan mély a keret, hogy mindkét meccsre teljes intenzitással ki tudjunk menni, majd lazázhatunk utána hétvégén egy kevésbé jelentős meccsen. Nyilván mindenhol 3 pontot lehet kapni max, de ez azért többről szól annál szerintem..
Egy El Classicó még 30 pontos különbségnél se lenne lötyögős, 100.000 ember, a taxistól a gyerekekig erről beszél mindenki, ez nem bajnoki helyezésről szól, hanem presztízs.Tivornya írta:Meglepő lépéselőnybe kerültünk, holnap ki kell használni! Ha az előnyünk 10 pont FÖLÉ kerül, akkor a RMFC ellen igazából már bajnokként lépünk pályára és minden bizonnyal egy lötyögős El Classicora számíthatunk
Remélem Simeone nem hagyja még el Spanyolországot. Kellenek az olyan edzők, akik megmondják a magukét.palesz77 írta:After 120 minutes on Tuesday, Diego Simeone fuming with 4pm kick-off and defeat to Sporting: "No, I'm delighted they can watch us in China"
Mondjuk tök igaza van, panaszkodtunk mi is már sokat, hogy szerda után 4-kor játszunk, de ők most baromi rosszul jártak. Bár sose értem, hogy ennyi nap alatt miért nem lehet kipihenni magukat, de Simeone válasza attól még fergeteges..