Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szezon elején nagyon jól ment neki, azóta kicsit visszaesett, de nem borzasztóan. Legalábbis nekem ez jött le azokból a meccsekből, melyeket láttam.Subinho írta:Mii a helyzet a nemrég hatalmas tehetségnek kikiáltott és a VB-ről lemarado Reus-al? Tudtok róla vmit? Olaszok ellen csak csere volt....
Rossz kereteik nem voltak, de ez most nagyon erős, talán feljuthat a '98-as keret szintjére.LG írta:Valóban nagyon erős a francia keret, de tudjuk, hogy ez nem garancia a sikerhez. Ott a hazai pálya előnye is, de én nem igazán tudom hová tenni őket még. Ebben persze benne van az is, hogy a 2006-os VB óta rendre gyatrák a világeseményeken, pedig az elmúlt 10 évben sem voltak papíron rossz kereteik.
Csapat szinten TALÁN feljuthatnak, de ha egyénileg nézzük, azért messze nincsenek akkora klasszisaik, mint akkor. Mondjuk másnak sem...az minden idők egyik legerősebb kerete volt, igazi aranygeneráció.talán feljuthat a '98-as keret szintjére.
Alfa írta:Olyanoknak akiknek francia felmenői vannak és mondjuk nem algériai,ghánai és stb..csababarca írta: Ki számít echte franciának? Azoknak hogy kell kinézniük?
Olyanoknak akiknek francia felmenői vannak és mondjuk nem algériai,ghánai és stb..csababarca írta: Ki számít echte franciának? Azoknak hogy kell kinézniük?
Ki számít echte franciának? Azoknak hogy kell kinézniük?S.Agüero írta:Amúgy a francia keretből ki az, aki echte francia?
Tromort nagy örömére.TripleH írta:Ez a Payet mióta ekkora spíler? Az összes top csapatban elférne ilyen teljesítménnyel nem csak a WHU-ban.
Nem is akármilyen góllaletooka9 írta:
Alves pontot mentett a hosszabbításban.(2-2)
Alves pontot mentett a hosszabbításban.MessiNeymarSuarez írta: Vezet is a Paraguay 1-0-ra...![]()
Vezet is a Paraguay 1-0-ra...crixus írta:A brazil meccset azt hiszem kihagyom, pedig tervben volt,hogy megnézem (holnap úgysincs előadás). Ilyen gyenge kezdőt már régen láttam. Marquinhos, Coutinho, Oscar a kispadon Willian és Douglas Costa akikért talán érdemes lenne, de nekem ez most kevés.
Ezt teljes mértékben alá tudom támasztani.recrea írta:A legdurvább élményem amúgy egy Milan-Barca volt, mikor Zlatan még ott volt, BL csoportmeccs, nyertünk 3-2re, szó szerint féltem a stadionban, igazi katlan volt, eleve a fekete-piros szín, plusz vittek be pirotechnikát, meg voltak őrülve az olaszok, taposták egymást, be voltak nyomva-szívva, a stadion környéke egy merő mocsok, igénytelenség, kurvák mindenhol....istenem, de szép élmény![]()
Alapból BL meccsre kell menni vagy valami nagy rangadóra, másképp kb sehol nincs teltház, az pedig alap a legjobb szurkoláshoz.geridoss írta:Ha esetleg rám szakadna az ötös lottó főnyereménye, szeretném bejárni Európa legjobb hangulatú mérkőzéseit. Ehhez kérnék némi segítséget, jelenleg még csak elméleti kalandozásaimhoz.
Olyanokra gondolok, hogy még a youtube videó láttán is kiráz a hideg a hangulattól. Teszem azt Galata - Fenerbahce, Roma - Lazio vagy szerb és bolgár rangadók. Németországban még nem voltam meccset nézni, viszont TV-n keresztül nekem úgy jön le, hogy ott is hajlamosak végigordítani egy-egy meccset (lehet csak szerencsém volt, és pont egy olyat kaptam el). Franciákkal nem vagyok tisztában, de így látatlanban a Marseille fanatikus tábornak tűnik nekem, aztán Bobék majd kijavítanak, ha mégsem.
Elvakult, fanatikus, őrült rajongókra gondolok, akik élnek-halnak a csapatukért, és egész mérkőzés alatt biztosítva van a jó hangulat. Tehát spanyol csapatok kizárva.![]()
Tudnátok mondani néhány ilyen csapatot, akár személyes tapasztalat által, akár más forrásból? A bajnokság igazából lényegtelen, hogy melyik.