Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rájöttek gondolom, hogy messze ő a legjobb opciójuk a jobbhátvéd posztra, itt meg azért nem babra megy már a játék - bár ennyi kihagyás után k itudja.. Marquinhost nem leszólva ezzel, de az elefántcsontparti tehetség alapján lehet a legjobb lesz évek múlva, kb csak rajta áll.Alfa írta:Aurierrel most mi van ? Nem úgy volt , hogy kirakták a keretből? Most ott van a kezdőben.
meg is ízlelhette milyen egy sikeres csapat tagja lenniPCsabi írta:Látom Diaby kezdő volt a Bastia ellen
Leszmessideco írta:Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak?
Franciáknak, belgáknak.messideco írta:Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?
Az esélyesek közül mint mindig, most is természetesen Németországnak szurkolok.messideco írta:Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak?
Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?
Sajnos Hollandia selejtezőbeli kudarcával nincs nekem második csapat, majd esetleg a torna alatt választok szimpatikus válogatottat, esetleg egy-egy ember miatt követem pl. az ukránokat és a törököket is pl.
Ez a 15 millió euró aláírási pénz lenne? Egyébként tényleg oda való, de nekem biztos nem kéne ilyen bomlasztó ember a csapatomba.PCsabi írta:Pont oda való.
A Csiangszu Szuning egy szezonra készen áll tizenötmillió eurót, mintegy 4 milliárd 704 millió forintot fizetni Balotellinek. A weboldal információi szerint az olasz támadó menedzsere állítólag már a húsvéti időszakban találkozott a kínai klub képviselőivel, hogy tárgyaljanak az ajánlatról.
Ebben azért nem teljesen értek egyet, mert nekem pl az már sok ha valaki megvadul és nem tud viselkedni. És nekem a balkáni már nagyon a ló túloldala. Tehát egy Partizan-Crvena ott tényleg benne van, hogy ha rosszkor vagy rossz helyen akkor még meg is halhatsz, de ha nem is ilyen drasztikus akkor is súlyosan is megsérülhetsz. Nekem ez már bőven a "jópofa" határán túlmegy. Az meg "Nyugaton" is megvan, hogy bármi van énekelnek, biztatnak. Nálam ez jelenti a szurkolást és ebben pl a Marseille ha már szóba került, akkor mindig olyan hogy bármilyen is a csapat kint vannak és biztatnak. Meg azért egy Sevilla-Betis is rendre szépen összehozza az embereket.visca el barca írta:biztos mindenkinél mást jelent az ultra, nálam az számít annak aki tökmindegy hol, kivel és mikor játszik a csapata, mindig ott van és nem szotyizik a meccsen, hanem folyamosan énekel, piroziok, gránátozik, kétrudasozik stb stb
Nem hát!Bob_Marley írta: Tromort nagy örömére.Ezért is mondom, hogy a francnak se fog hiányozni Benzema.
Utóbbiakban egyetértek, ékes példája volt ennek nehány hazai meccs.visca el barca írta:igen, épp ezért írtam h ultrák. dortmundban meg liverpoolban nincsenek ultrák, ott szurkolók vannak akik seggrészegen énekelnek végig. az sem rossz, de teljesen más kávéház.
amugy 'kis' meccsen, kevés ultrával is lehet jó hangulatot csinálni, ott van pl a szlovén rangadó a ljubjana-maribor
https://www.youtube.com/watch?v=A0VlqIi0oY0" target="_blank
ezek régen itthon is megvoltak, de amiota a hájfejű bevezette a szinházosdit, azóta semmi...
nos, egykori ultraként ebben talán segíthetek. sok meglepetés nem lesz, rangadók ezerrel.geridoss írta:Ha esetleg rám szakadna az ötös lottó főnyereménye, szeretném bejárni Európa legjobb hangulatú mérkőzéseit. Ehhez kérnék némi segítséget, jelenleg még csak elméleti kalandozásaimhoz.