Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.06. 20:06:37

Alfa írta:Aurierrel most mi van ? Nem úgy volt , hogy kirakták a keretből? Most ott van a kezdőben.
Rájöttek gondolom, hogy messze ő a legjobb opciójuk a jobbhátvéd posztra, itt meg azért nem babra megy már a játék - bár ennyi kihagyás után k itudja.. Marquinhost nem leszólva ezzel, de az elefántcsontparti tehetség alapján lehet a legjobb lesz évek múlva, kb csak rajta áll.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.06. 20:03:31

Aurierrel most mi van ? Nem úgy volt , hogy kirakták a keretből? Most ott van a kezdőben.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.06. 19:23:54

Eljutottam végre az összefoglalóig. :D

Ben Arfa betette még ha meg is pattant.
https://www.youtube.com/watch?v=zWBkhk0 ... tml5=False

Monaco megveri a PSG-t, majd az edzőváltáson átesett Bordeaux megveri őket a hercegségben. :D Ramé jól bemutatkozott. Ő lesz a francia Csank. :D

Dembele megint vágott kettőt, nem csoda hogy mindenki pályázik rá. A gyerek Január óta 10 gólt lőtt a Ligue 1-ben.....
És 20 meccs kellett neki 12 gólhoz.
Kép

És hogy legyen Marseille is......
Only Troyes (3) have picked up fewer points than Marseille (5) over the last 8 Ligue 1 matches.

Rekik öngóljáról:
Valenciás öngólt nehéz überelni a hétvégéről, de akadtak ebben a fordulóban szép öngólok meg vak kapuskijövetelek a francia bajnokságban. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.04. 18:46:33

PCsabi írta:Látom Diaby kezdő volt a Bastia ellen 8)
meg is ízlelhette milyen egy sikeres csapat tagja lenni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.04.04. 18:19:22

Látom Diaby kezdő volt a Bastia ellen 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.04. 17:21:28

Spanyoloknak a mieink után. Van egy olyan érzésem, hogy a hispánok most nem játszanak döntőt. Na mind1.
Francia-Német döntő lesz és remélem francia győzelemmel.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
PCsabi
aka Game90

2016.04.04. 00:56:30

messideco írta:Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak? :)
Lesz :wink:
messideco írta:Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?
Franciáknak, belgáknak.
Tivornya
Capitá del Barça

2016.04.03. 15:19:56

Így kell a saját csapatért szurkolni, de ezt a szotyisok nem akarják felfogni:
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/leg ... aign=nsofb" target="_blank
=D>
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.01. 15:32:19

Szurkolni a mieinknek fogok, szorítani meg a franciáknak és a spanyoloknak. :D Nekem ők ketten a kedvenceim, a németeket nagyon nem szeretem. Olaszok úgyis eljutnak valameddig, meglepetések közül a horvátokban valóban lehet ráció, de Wales és Ukrajna is okozhat meglepetést. Gondolok itt arra hogy pl egyenes kiesésben kiejt egy nagyobb csapatot, végső győzelemre nem, ott nem lesz meglepetés. Francia-Német-Spanyol hármas elődöntős részvétele szinte borítékolható.
Kép
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.04.01. 13:55:02

Én Európán nem igazán szurkolok senkinek sem, inkább Dél-Amerika vonz, első sorban Brazília, így a magyaroknak fogok csak szorítani az EB-n, utána pedig minél több gólnak és szinvonalas meccsnek.

Talán még a németek, akik mindig is szimpatikusak voltak. Mostanság pedig még a horvátok. :)

Az olaszoknak, a franciáknak és az angoloknak nem örülnék, ha nyerének, én személy szerint legjobban egy meglepetéscsapatnak örülnék.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.01. 11:52:35

Alapvetően spanyoloknak szurkolok, de nem leszek szomorú,ha francia,belga,horvát,lengyel csapatok minél tovább jutnak, akár megnyerik.
Akiket nem akarom,hogy nyerjenek,és remélem kipottyannak hamar, azok a portugálok,olaszok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.01. 11:41:49

messideco írta:Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak? :)

Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?

Sajnos Hollandia selejtezőbeli kudarcával nincs nekem második csapat, majd esetleg a torna alatt választok szimpatikus válogatottat, esetleg egy-egy ember miatt követem pl. az ukránokat és a törököket is pl.
Az esélyesek közül mint mindig, most is természetesen Németországnak szurkolok.
Mivel Szlovákiában élek, szeretném, ha ők is minél tovább jutnának. A törököket is kedvelem, még a 2000-es évek elején kezdem velük szimpatizálni Hakan Sükürék idejében. A 2002-es bronzérmes csapatuk szerintem brutálisan jó volt, a brazilokat is ők tudták a leginkább megszorongatni. Sajnálom is, hogy azóta nem nagyon jutottak ki világeseményre. Kivéve 2008-at, ahol megint csak jó kis meccseket toltak. A horvátok elleni elődöntőjük az EB egyik legjobb meccse volt szvsz, ahol szépen megfogyatkoztak eltiltások, sérülések miatt. De ezek után letudtak hozni a németekkel egy őrült meccset.
Szóval szerintem bennük lehet bízni, hogy most is látványos meccseket fognak játszani.

És ha már szóbakerült a szurkolás, azért nem lenne rossz egy törökországi EB/VB a közeljövőben. Ott biztos lenne hangulat. 8)
messideco
Presidente del Barça

2016.04.01. 00:52:10

Lesz topic majd az Európa-bajnokságnak? :)

Kinek szurkoltok a tornán a magyarokon kívűl?

Sajnos Hollandia selejtezőbeli kudarcával nincs nekem második csapat, majd esetleg a torna alatt választok szimpatikus válogatottat, esetleg egy-egy ember miatt követem pl. az ukránokat és a törököket is pl.
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.03.31. 20:25:38

PCsabi írta:Pont oda való.

A Csiangszu Szuning egy szezonra készen áll tizenötmillió eurót, mintegy 4 milliárd 704 millió forintot fizetni Balotellinek. A weboldal információi szerint az olasz támadó menedzsere állítólag már a húsvéti időszakban találkozott a kínai klub képviselőivel, hogy tárgyaljanak az ajánlatról.
Ez a 15 millió euró aláírási pénz lenne? Egyébként tényleg oda való, de nekem biztos nem kéne ilyen bomlasztó ember a csapatomba.

Az ultrákkal kapcsolatban meg Bobbal értek egyet. Én pl. a pirotechnikában sem látok túl sok fantáziát, nem értem felnőtt embereknek miért kell a tűzzel játszania, de biztos velem van a baj. Az esztelen törés-zúzásról, verekedésről meg nem is beszélve. Nálam ez már a bűnözés kategória.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.31. 20:22:57

visca el barca írta:biztos mindenkinél mást jelent az ultra, nálam az számít annak aki tökmindegy hol, kivel és mikor játszik a csapata, mindig ott van és nem szotyizik a meccsen, hanem folyamosan énekel, piroziok, gránátozik, kétrudasozik stb stb
Ebben azért nem teljesen értek egyet, mert nekem pl az már sok ha valaki megvadul és nem tud viselkedni. És nekem a balkáni már nagyon a ló túloldala. Tehát egy Partizan-Crvena ott tényleg benne van, hogy ha rosszkor vagy rossz helyen akkor még meg is halhatsz, de ha nem is ilyen drasztikus akkor is súlyosan is megsérülhetsz. Nekem ez már bőven a "jópofa" határán túlmegy. Az meg "Nyugaton" is megvan, hogy bármi van énekelnek, biztatnak. Nálam ez jelenti a szurkolást és ebben pl a Marseille ha már szóba került, akkor mindig olyan hogy bármilyen is a csapat kint vannak és biztatnak. Meg azért egy Sevilla-Betis is rendre szépen összehozza az embereket. :D De írtad hogy kinek mi, nekem inkább azért ez mint a "vad Balkán ".
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.31. 19:19:02

Pont oda való.

A Csiangszu Szuning egy szezonra készen áll tizenötmillió eurót, mintegy 4 milliárd 704 millió forintot fizetni Balotellinek. A weboldal információi szerint az olasz támadó menedzsere állítólag már a húsvéti időszakban találkozott a kínai klub képviselőivel, hogy tárgyaljanak az ajánlatról.
Tromort77

2016.03.31. 15:02:49

Bob_Marley írta: Tromort nagy örömére. :D Ezért is mondom, hogy a francnak se fog hiányozni Benzema.
Nem hát! :D

Odoxa/L'Équipe survey: 73% of the French public do not want to see Karim Benzema return to the French national team.

Akiket viszont szeretnének:
http://i.imgur.com/oDQ1y4H.png
geridoss
Director del Fútbol

2016.03.31. 14:46:58

Köszi mindenkinek a segítséget, kelet felé tényleg brutális a hangulat ezek szerint.

A videók is elég durvák. :D

Marokkót viszont lehet, hogy kihagyom... :lol: :lol: :lol:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.31. 14:34:12

Ha olyan nagyon messzire nem akarsz menni, akkor egy kolozsvári túra is érdekes lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=OSIR4ssN5PM" target="_blank

Ők az U-drukkerek. CFR-U meccsen azért elég szép menetek szoktak lenni. Most az U csak a másodosztályban és 2-3 éven belül nem is jutnak fel, de remélem visszakerülnek, mert jók ezek a meccsek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.31. 14:13:04

biztos mindenkinél mást jelent az ultra, nálam az számít annak aki tökmindegy hol, kivel és mikor játszik a csapata, mindig ott van és nem szotyizik a meccsen, hanem folyamosan énekel, piroziok, gránátozik, kétrudasozik stb stb
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.31. 12:46:02

visca el barca írta:igen, épp ezért írtam h ultrák. dortmundban meg liverpoolban nincsenek ultrák, ott szurkolók vannak akik seggrészegen énekelnek végig. az sem rossz, de teljesen más kávéház.

amugy 'kis' meccsen, kevés ultrával is lehet jó hangulatot csinálni, ott van pl a szlovén rangadó a ljubjana-maribor

https://www.youtube.com/watch?v=A0VlqIi0oY0" target="_blank

ezek régen itthon is megvoltak, de amiota a hájfejű bevezette a szinházosdit, azóta semmi...
Utóbbiakban egyetértek, ékes példája volt ennek nehány hazai meccs.

Viszont azt nem nagyon értem, h mi a különbség ultra é szurkoló között? Ugyanúgy vannak szervezett szurkoló csoportok nyugaton is, más kérdés, h rengeteg dolog ki van tiltva a stadionokból, BL meccsen pl az alkohol.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.31. 11:58:59

igen, épp ezért írtam h ultrák. dortmundban meg liverpoolban nincsenek ultrák, ott szurkolók vannak akik seggrészegen énekelnek végig. az sem rossz, de teljesen más kávéház.

amugy 'kis' meccsen, kevés ultrával is lehet jó hangulatot csinálni, ott van pl a szlovén rangadó a ljubjana-maribor

https://www.youtube.com/watch?v=A0VlqIi0oY0" target="_blank

ezek régen itthon is megvoltak, de amiota a hájfejű bevezette a szinházosdit, azóta semmi...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.31. 11:37:04

Szerintem ehhez hasonló hangulat Dortmundban, Madridban is van, csak háromszor ennyi emberrel, kivéve a bűnözés és a pirotechnika részét. Előbbit nem támogatom, utóbbi viszont parádés, rengeteget hozzátesz a hangulathoz, hiányzik az európai stadionokból. Bár sokszor egy kisebb stadion hangulatosabb, zártabb, közelebb van minden, jobban érik az ingerek az embert. Szóval vígan kimennék egy - a linkelthez hasonló - többször félbeszakadó meccsre, mégha az már a ló túloldala is. Szólj, ha tervezel valami balkáni túrát :)
De, ahogy mondtam is, meg lehet nézni a Fradi Újpestet az utolsó meccsen, az bárhol a világon megállja a helyét, nekem életem egyik legnagyobb futball élménye volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.31. 10:57:11

geridoss írta:Ha esetleg rám szakadna az ötös lottó főnyereménye, szeretném bejárni Európa legjobb hangulatú mérkőzéseit. Ehhez kérnék némi segítséget, jelenleg még csak elméleti kalandozásaimhoz. :D
nos, egykori ultraként ebben talán segíthetek. sok meglepetés nem lesz, rangadók ezerrel.

ha viszont "elvakult, fanatikus, őrjöngő" rajongókra vágysz, akkor nyugat-európát felejtsd el, ott ilyen szempontból nincs hangulat :D

fener-galata-besiktas trióból bármelyik egymás elleni.
aek-olympiakos-panathinaikos-paok szaloniki bármelyik egymás elleni.

a török szurkoli kulturához magamat idézem: 2013/2014, török bajnokság, fener-trabzon (?), a hazai ultrák miatt többször félbeszakad a meccs, stadionbezárás, súlyos visszaesőként pénzbünti és miegyebek. mivel 3 fordulóval a vége előtt a fener már bajnok volt, a csapat vezetői próbáltak vmit a szövetségnél lobbizni, hogy mégse zárt kapus meccsen legyen a bajnokavatás. a szövetség belement abba, hogy 14 év feletti férfiak nem mehetnek be, azokon kívül bárki. a sivaspor elleni (asszem' egyébként 0-0-s) meccsre, persze hogy kiment 50.000 nő és olyan hangulatot toltak, hogy magad alá csináltál volna :D képzeld el a férfiak mit csinálnak... mondjuk ezt: https://www.youtube.com/watch?v=FWGAKCYfEc0" target="_blank :D

igazából tök fölösleges felsorolni, a balkánon bárhova mehetsz városi rangadóra, olyan hangulat vagy h összehu*yozod magadat. bukarest, szófia stb stb.

de ha igazán bevállalós vagy, akkor elmész marokkóba egy casablancai raja-wydad túrára. jó eséllyel az lesz életed utolsó élménye :lol: :lol: :lol: :lol:

nálam a bakancslista első helyén egyébként egy partizan belgrád-crvena zvezda szerepel...
ott pl akár 90 percig is hallhatod/láthatod ezt (már ha épp nincs gránátrobbantgatás, vagy tömegverekedés :D )
https://www.youtube.com/watch?v=CNOMUd4SXtk" target="_blank

ajánlom a youtubeon az 'world of ultras' csatornát, ott ezrével találsz ilyen balkáni, kelet eu-i ultrás finomságokat
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.31. 07:55:48

Iden tenyleg nem tolja olyan hu de extran Reus, jelenleg Mkhitaryan fontosabb nekik szerintem.
Válasz küldése