visca el barca írta:teljesen egyértelmű, hogy ez a maki nem merte ramost kiállítani a 25. percben, pedig annál egyértelműbb szabálytalanság a világon nincs. az MSN brutálisan gyenge, nélkülük nehéz lesz nyerni...
Amúgy elsőre nekem szabályosnak tűnt, a visszajátszás kellett,hogy lássam térdenrúgta. Bíró meg ott volt, ő egyből tisztán láthatta.
Mondjuk már a 2. percben megalapozta, amikor Busquets elrúgta a labdát, Pepe érkezett hátulról,telibeverte a vádliját...erre real szabad.
Vagy Ronaldo vs Alba. Ott engedni kellett volna tovább a játékot, erre lefújja, mert Cé összeesik.
Uraljuk a meccset, de ilyen bíróval (ennyire részrehajló), és ahogy mondod, gyenge MSN-nel pokoli nehéz lesz. Ezek szerintem makkolnak egy gólt, jó lenne akkor már vezetni

Lajos belövi a simát (ami amúgy les volt, de továbbengedték, így megadták volna), akkor sokkal egyszerűbb lenne a meccs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."