Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván benne van, hogy javul, de nekem eddig teljesen idegen testnek tűnik. SR sokkal jobban tetszik amikor a pályán van, és most 6 hónap kihagyás után Rafinha - aki lehet visszaesik majd - is jobb volt a szemnek mint a török. Ehhez jön hozzá, hogy D. Suárezt visszavesszük a nyáron - 99% -, lesz 3 olyan játékos a középpályán, akik jobban passzolnak - szerintem - a csapatba, még ha máshol a török lehet jobb lenne náluk. Ha meg a kínaiak vinnék, akkor nem keveset kaszálhatnánk vele, ami a nyári erősítéseknél még jól jöhetne.Nero. írta:Várjunk még egy kicsit azért...
mondjuk ez a kínai vonal régi hír, én már anno linkeltem pár hete/hónapja. vmi brutális fizetés lett neki beígérve.palesz77 írta:Arda turan (29) has received an offer from a Chinese team. The player and Barcelona are open for it, Luis Enrique wants him to stay. [sport]
Remélem nem lesz megakadályozva, főleg ha Denis is jön. Bár Lucho jó szokásához híven 50 embert akar a keretbe gondolom, még nem volt olyan játékos, akit ne marasztalt volna..
Hát, érdekes... A passz is minimum gyanús, de az hogy az emelés után még véletlenül sem próbálja elpaskolni a labdát... Nem érte volna el valószínűleg, de mintha véletlenül sem akarta volna.BarcafanTomee írta:Arda győztes gólja az osztrákok ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=5-vWbO1 ... e=youtu.be
A kapust nem is értem.
Jogos!Lassú is mint a tetű perpillanat.palesz77 írta:Ilyen sebesseggel en nem akarom a tamadosorban latni. Ott meg rosszabb lenne szerintem.Feast4 írta:Lehet szélső cserének jobb lenne mert középpályán semmit nem csinál.
visca el barca írta:nem, tényleg ilyen. ha nincs nála a labda, akkor bebújik az ember mögé h megjátszhatatlan legyen, ha meg megkapja, akkor meg passzol vkinek egy 2 métereset. a legnagyobb alibikirály jelenleg. én nem tudom, hogy "parancsra" teszi-e, vagy nem, de ez nulla.Feast4 írta:Csak nekem az a benyomásom hogy teljesen idegen testkent alibizik a középpályán a meccsei 80%-ban?Olyan Fabregas fielingem van néha.