Amúgy emlékszem mikor utoljára ott nyertünk az Rijkaardal volt, de azbse volt valami sima Eto'o a végefelé kotort be egyet nagynehezen.

én akit pihentetnék: piqué vagy masch, helyettük mehetne verma. a középpályán iniesta és rakéta, helyettük arda/rafi/robi trióból kettő, előle meg ugye úgysem lesz pihi, de mivel suarez eltiltott így legalább ő szusszanhat.LG írta:Jó lenne tényleg, de nem lesz egyszerű. A válogatott szünet óta elég fásultnak tűnik a csapat, ezen a tegnapi elég kemény meccs nem hiszem, hogy javított volna. Egy tartalékosabb csapattal kéne próbálkozni, a frisebb emberekkel lehet többre megyünk, mintha a kulcsembereket facsarnánk ki tovább.visca el barca írta:8 éve nem nyertünk az anoetabanjó lenne megszakítani ezt a sorozatot, mert nem hiányzik, hogy a bl mellett a bajnokik miatt is idegeskedni kelljen...
Jó lenne tényleg, de nem lesz egyszerű. A válogatott szünet óta elég fásultnak tűnik a csapat, ezen a tegnapi elég kemény meccs nem hiszem, hogy javított volna. Egy tartalékosabb csapattal kéne próbálkozni, a frisebb emberekkel lehet többre megyünk, mintha a kulcsembereket facsarnánk ki tovább.visca el barca írta:8 éve nem nyertünk az anoetabanjó lenne megszakítani ezt a sorozatot, mert nem hiányzik, hogy a bl mellett a bajnokik miatt is idegeskedni kelljen...
Nem tudom, nekem olyannak tűnt a játékunk, mintha egy barátságos meccset játszanánk. Meg a lefújás után sem láttam az arcokon komolyabb csalódottságot.barca0000 írta:Én nem értem miért érzik sokan becsapva magukat a tegnapi meccs miatt!? A real tegnap fittebb volt jobb napot fogtak ki, és nyertek, ennyi! De ez a félgőzzel játszottunk ha komolyan vesszük húszat rúgunk stb stb duma, szerintem kicsit méltatlan! Abban az esetben ha tényleg a bl miatt lazsáltak a fiuk, akkor miért a legjobb kezdő volt a pályán, ha nem azért mert nyerni akartak?
Az biztos, hogy ez a Real nem ugyanaz volt, mint ősszel a pincérrel. Többen mondták, hogy a meccs nagy részében lefociztuk őket, ezzel nem értek egyet, enyhe fölénybe voltunk, de szerintem partiban voltak.Egyébként akárki akármit mond nem CSAK mi voltunk tegnap rosszak, hanem a Real is kifejezetten jó volt, sőt.
Pontosan! 1-2 olyan hsz volt talán, ami tányleg világvége hangulatra utal, de a többség jogosan kéri számon a tegnapi hozzáállást a csapattól.palesz77 írta:Ezt most komolyan nem ertem.. Az emebrek 90%-anak szerintem az akaras hianyaval volt a fo gondja, ebbe mi a szanalmas?visca el barca írta:szívem mélyén valahol kívánom, hogy visszaessünk a 2000-es évek elejei szintre, ahol azért kellett kaparnunk, hogy az uefa kupás hely meglegyen az év végén.
Bobbal majd akkor jól el leszünk itt ketten a fórumon.
szánalmasak vagytokVeszharangokat senki nem kongatott, a vilag se dolt ossze, de egy Clasicon barmikor idegesito igy kikapni. Meg ha lattunk is rosszabbat mar sajnos..
ez a helyesKubla9 írta: Sociedad i
Valencia o
La Coruna i
Gijon o
Espanyol o
Granad o
Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom miért van világvége, ősszel 4-el nyertünk náluk, most meg 6 illetve 7 pontos előnyünk van. Inkább most kapjunk ki egy szoros meccsen, mint majd a végelszámolásnál. Válogatott szünet után mióta az eszemet tudom puhák vagyunk és pontatlanok. Real elhiszi hogy ők a legjobbak, aztán év végén majd a 3. helyen végeznek, mi meg pezsgőzünk.
De ugye az sem mindegy hogy két idegenbeli meccsünk lesz a többit otthon játszuk. a reálnak lesz még egy villareal elleni.Kubla9 írta:Rossz érzéseim voltak a meccsel kapcsolatban.
Be is jöttek sajnos,saját magunknak nehezítjük meg a sorsunkat.
Azt mondják hogy rengeteg a 7 pont előny,én meg azt mondom hogy abszolút ledolgozható hátrány.
Van még vissza 7 forduló összesen 21 pontot lehet még szerezni ami ugye rengeteg.
Reál
Eibar o
Getafe i
Villarreal o
Rayo i
Sociedad i
La Coruna i
Barca
Sociedad i
Valencia o
La Coruna i
Gijon o
Espanyol o
Granad o
Elméletelig mindegyik verhető számunkra,de mint tudjuk az Espanyol elleni meccsek mindig halálosak. Ott egyből kinyitják a hentesboltot ahogy pályára lépnek,és teljesen mindegy hogy otthon játszunk vagy nem.
Valencia ,menekül a kiesés elől ,égetően szüksége van minden pontra.
Egyszóval nehéz végjátékra számítok. Szerintem a reál sorsolása könyebb mint a miénk.
Na, ma is tanultam valamit. Akkor tényleg menjen már a fenébe Luis, hogy nem bír egy egyeneset a labdába rúgni..Bob_Marley írta:Játékon kívüli szitu, ahogy bedobásnál sincs les.
És továbbra is a Tico van mögöttünk ők a nagy ellenfelek.
nyilván "ismersz" már annyira, hogy eldöntsd mit írok komolyan és mit nem.csababarca írta:Jah mert csak ti ketten vagytok az igazi szurkolók, akik már akkor is a csapatnak drukkoltakNyilván.
Szerintem most teljesen jogos a kritika a csapat fele. Az a szanalmas amikor nyer a csapat es ugy megy a hiszti(Atletico, stb) Egy hazai klasszikust igy nem lehet elvesziteni, meg akkor se ha 20 pont az elony. Enrique annyiban hibas, hogy nem tudja "lefokozni" a csapatot. Pep idejeben amikor visszavetunk, akkor szep lassan fokozatosan tettuk meg es nagyon eldugtuk a labdat, Enriquenel meg gyakorlatilag hirtelen megall a palyan mindenki es meg kisebb csapatok is konnyeden jonnek fel 2 golos haranybol. Tegnap a 80.tol kezdve csak ido kerdese volt, hogy mikor lo golt a Real. ha nincs CR golja jott volna mas ebben biztos vagyok.visca el barca írta:szívem mélyén valahol kívánom, hogy visszaessünk a 2000-es évek elejei szintre, ahol azért kellett kaparnunk, hogy az uefa kupás hely meglegyen az év végén.
szánalmasak vagytok
Ezt most komolyan nem ertem.. Az emebrek 90%-anak szerintem az akaras hianyaval volt a fo gondja, ebbe mi a szanalmas?visca el barca írta:szívem mélyén valahol kívánom, hogy visszaessünk a 2000-es évek elejei szintre, ahol azért kellett kaparnunk, hogy az uefa kupás hely meglegyen az év végén.
szánalmasak vagytok