Castiel írta(Barca vs Real topicban):
Filipe Luis ellen az Uefa eljárást indít sajtóértesülések szerint, mert a Brazil a Barcelonai bajnokok-ligája mérkőzés után nyilatkozatában azzal vádolta meg az európai futballszövetséget, hogy a Barcelona csapatát védik, és kiemelten kedvezményeznek nekik pénzügyi megfontolásból!
A bajnoki mérkőzésen is ugyanezt mondta csak akkor a spanyol szövetséget vádolta ugyanezzel!
nem értem én ezt, miért csodálkoznak a lapokon ha úgy játszanak ahogy, abban a stílusban?
ne ránk kenjék a saját sz@rukat! már bocs!
Ez amúgy annyira tipikus, ez olyan mint amikor egy csaj mindenét kirakja, mellét a nyakáig felnyomja, és prostinak öltözik, aztán meg sír a szája hogy" jajj engem miért mindenki csak meghúzni akar?!"
Szándékosan rúgják az ellenfelet, aztán megy a hiszti ha kiállítás van...Pont Filipe Luis sír, aki a az egyik legnagyobb hentes a csapatban, és képes többek között ilyeneket megtenni 5 mp-en belül:
https://www.youtube.com/watch?v=pf0-aQ35PRM" target="_blank
Messi elleni rúgása is jó nagy gáz kategória...Félpályán, semmi veszélyes helyzetben úgy beleszállni, hogy akár szezont, vagy akár karriert tönkretevő sérülés lehet belőle simán, elég Maradona esetére emlékezni, jól lerúgták aztán azzal vége is lett hamarosan a barcelonai karrierjének, nyilván nem a legjobb példa, de bármi benne lehet...
Útálom a színészkedést, de mégjobban a favágóskodást, főleg a szándékos veszélyes favágóskodást, na azt kéne ám igazán bűntetni.
Oké hogy ez nem hercegnők sportja, de nem is WWE, itt a labdával való technika számít/számítana, nem pedig hogy ki tud nagyobbat rúgni a másikba, és kemény belépő és a favágás között is van különbség...
Sokszor felhozzák a sok fejben lassú tohonya védőket, főleg a PL-ben, de számomra az nem erény hanem inkább a fociba nemvaló kategória.
Azok a védő legendák, akik technikásak, és még a legnagyobb dribliseket is képesek voltak szerelni mindenféle durva sérülés nélkül, na azok a királyok-...