Bob_Marley írta:
És hozzáteszem, engem nem zavar hogy megyünk tovább.

Csak ha már elemezzük a szitut, akkor úgy gondolom ez egy szigorú és a meccset abból a szempontból is befolyásoló volt, hogy a spori elvesztette a kontrollt.
Szerintem abszolút jogos volt a sárga, egy ilyen belépőért ki szokták osztani. Az ás kérdés, hogy második sárga volt és így elnézőbb a bíró, de előtte nem sokkal is volt egy hasonló szitu amit megúszott és figyelmeztették is. Ezek után szerintem nem olyan kérdéses, ha jól emlékszem Torres sem reklamált olyan nagyon, Godin meg talán Gabi ment oda megenni a bírót.
Az érdekes volt, hogy a Sport-on is kielemzték és egyöntetűen az volt a vélemény, hogy jogos. Puhl annyit mondott, hogy nincs kérdés, egyértelmű lap. Általában kicsit elfogiult a bírókkal szemben, de ilyen esetekben én ilyen esetekben adni szoktam a véleményére, ha a focihoz annyira nem is, de a biráskodáshoz nem kétséges, hogy ért. Egyedül a stúdióbeli két okos magyarázott, dehát real-szimpatizánstól mit vár az ember.
Viszont a második félidőben nagyon partnere volt a madridiaknak. Minden alkalmat megragadott, hogy álljon a játék. Persze nyilvánvaló, hogy olyan helyzetben húzzák az időt, húlyék lennének nem ezt tenni, de itt az ATMA szerintem túlzásba vitte és a német asszisztált is ehhez, a tizenegyes-szitu pedig, ha fordítva történik biztos befújja kompenzálásként. Egyáltalán nem érzem, hogy minket segített volna, nem véletlenül nem ment senki oda hozzá a lefújás után.
Mindenestre kár azért az első félidőért és a sok kihagyott helyzetért, olyan szituációban voltunk, hogy kétgólos előnnyel könnyedén mehettünk volna a visszavágóra, de így még mindig teljesen nyílt a párharc és nagyon oda kell tenni magunkat, ha tovább akarunk jutni, ez nagyon sok erőt felemészt mind fizikailag, mind mentálisan. Ezzel szemben a többi csapat nyugodtan készülhet az elődöntőre, talán a PSG-City meccs hordozhat izgalmakat. A Real szinte biztos, hogy lezárja a párharcot. Ha a Wolfsburg lejátssza a szezon meccsét a Real pedig rossz napot fog ki is egy x-nél, talán-talán egy nagyon szűkös győzelemnél sem hiszem, hogy mást elérhet. A Bernabeuban viszont csodának kellene történnie, hogy kiharcolják a továbbjutást a németek. Mondjuk a Roma-nál is ezt mondtam és benne volt a meglepetés, de most nem igazán tudm elképzelni. És nem a Clásicó mondatja ezt velem.