Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szöveg környezetből kétesen tudom ezt értelmezni, mert mi nem mentünk oda reklamálni a tizit vagy egyéb dolgot, vagy a Tico? Mert pl Filipe Luís ha nem is reklamált a meccs után eléggé kifakadt az interjúnál.nem véletlenül nem ment senki oda hozzá a lefújás után.
Szerintem abszolút jogos volt a sárga, egy ilyen belépőért ki szokták osztani. Az ás kérdés, hogy második sárga volt és így elnézőbb a bíró, de előtte nem sokkal is volt egy hasonló szitu amit megúszott és figyelmeztették is. Ezek után szerintem nem olyan kérdéses, ha jól emlékszem Torres sem reklamált olyan nagyon, Godin meg talán Gabi ment oda megenni a bírót.Bob_Marley írta: És hozzáteszem, engem nem zavar hogy megyünk tovább.Csak ha már elemezzük a szitut, akkor úgy gondolom ez egy szigorú és a meccset abból a szempontból is befolyásoló volt, hogy a spori elvesztette a kontrollt.
3 után van eltiltás és az elődöntők előtt törlik , hogy 3 sárga miatt ne kelljen senkinek kihagynia a döntőt.visca el barca írta:tudja valaki pontosan, hogy van most a BL-ben a sárga lap? mennyi után jár eltiltás, és itt van e olyan hogy elődöntök előtt/után eltörlik?
Lökésért nem ütésért.LG írta:Valóban lefújta, a lap elmaradt, Suarez pedig nem a rúgásért kapta a lapot, hanem az ütésért.Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát
Valóban lefújta, a lap elmaradt, Suarez pedig nem a rúgásért kapta a lapot, hanem az ütésért.Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát
Csak két tévedésed van,Busquets valóban sárgát érő belepőjét lefújta és Suarez kapot sárgát.Feast4 írta:2x figyelmeztette korábban.Ráadásul volt egy lapja is ennek ellenére folyamatosan pofázott, mondjuk igaz hogy Busquets is nyomot 3 percre rá egy ugyanolyan férges belépőt és még csak le se fújt.És Suarez is minimum egy sárgát kirugdosott magának amit nem kapott meg.Akárhogy nézzük nekünk fújt függetlenül attól hogy a kiállítás teljesen jogos volt.Kovbal88 írta: Torrest ki lehetet állítani, talán kicsit erős volt az itélet, de azért faragtak rendesen az Atleticosok. Szóval, elfogultan mondhatjuk, hogy megfogta a meccset. Ígyis lett pár sárga.
Neymar ellen is több olyan szabálytalanság volt, amit be se fújtak.
2x figyelmeztette korábban.Ráadásul volt egy lapja is ennek ellenére folyamatosan pofázott, mondjuk igaz hogy Busquets is nyomot 3 percre rá egy ugyanolyan férges belépőt és még csak le se fújt.És Suarez is minimum egy sárgát kirugdosott magának amit nem kapott meg.Akárhogy nézzük nekünk fújt függetlenül attól hogy a kiállítás teljesen jogos volt.Kovbal88 írta:Torrest ki lehetet állítani, talán kicsit erős volt az itélet, de azért faragtak rendesen az Atleticosok. Szóval, elfogultan mondhatjuk, hogy megfogta a meccset. Ígyis lett pár sárga.szerintem most igenis segített minket a bíró.
Neymar ellen is több olyan szabálytalanság volt, amit be se fújtak.
Pedig az utóbbi időben sokszor ez a felállás, én már figyeltem, hogy Luis többet van szélen mint tavaly. Nem egész meccseken hál istennek, de rengeteget mozog ki a jobbszél irányába, szerintem ennyire sokat nem tartózkodott ott az előző szezonban. De aztán lehet rosszul láttam.Chino írta:Valószínűleg most ezért volt ilyen szerepkörben. Meglepne, ha hétvégén is ezt játszaná.
Mindkét csapat, de főleg az Atletico elég bunker taktikát választott, Messinek nem jött volna ki úgy az erőssége, 16-17 méterről elkezd húzni befelé vagy beindul egy gyors kényszerítőbe, mert egyből hárman vannak rajta és a sok védő miatt ez létszámfőlényt sem eredményezett volna. Gondolom emiatt szedte ki LE a darálóból, hogy több területe legyen. Így több labdát is tud osztani és a védőkről kipattanó labdákat össze tudja szedni és több esélye van lőni is.TripleH írta:Azért mert nem csatárt játszik, hanem 4. KP-st, hogy emberelőnyt tudjunk ott kialakítani, a gond az, hogy így Suarez akarva akaratlanul, de túl sokat van kiszorulva szélre. De nem hiszem, hogy saját döntés lenne a TKP poszt, LE szerintem próbál úgy variálni, hogy ne lehessen kiismerni a taktikát.ntibi67 írta:Én egy dolgot nem értettem,amit már a real elleni meccsen is észrevettem.Messi most miért játszott folyamatosan középen az eddig megszokotthoz képest,amikor is eddig jobb szélről indult befelé?Vajon ez edzői utasítás vagy magától döntött így?De hogy nem jött be az biztos!
Azért mert nem csatárt játszik, hanem 4. KP-st, hogy emberelőnyt tudjunk ott kialakítani, a gond az, hogy így Suarez akarva akaratlanul, de túl sokat van kiszorulva szélre. De nem hiszem, hogy saját döntés lenne a TKP poszt, LE szerintem próbál úgy variálni, hogy ne lehessen kiismerni a taktikát.ntibi67 írta:Én egy dolgot nem értettem,amit már a real elleni meccsen is észrevettem.Messi most miért játszott folyamatosan középen az eddig megszokotthoz képest,amikor is eddig jobb szélről indult befelé?Vajon ez edzői utasítás vagy magától döntött így?De hogy nem jött be az biztos!
Torres az első sárgája után folyamatosan pofázott a bírónak, és a második sárgája is teljesen jogos volt, vezetésnél egy ártalmatlan szituációnál így belemenni az emberbe ne csodálkozzon ha besárgul mégegyszer.LG írta:Keserű szájízem van tagnap után, Torres kiállítása miatt, amit egyáltalán nem tartok jogosnak. Vagy ennyi erővel akkor nálunk Neymart v. Busquetset is ki lehetett volna állitani, nem volt következetes a bíró. Amúgy is néha kicsit kicsúszott a kezéből az irányitás, nem volt méltó egy ilyen fontos meccs vezetéséhez.
A csapatnak viszont a második félidőjért jár a gratuláció. Volt olyan időszak, mikor teljesen beszorítottuk őket, egymás után jöttek a helyzetek.
A 2-1-es előny papíron nem a legjobb a visszavágóra, de az Atletico ellen kifejezetten jó szerintem. Hisz elsősorban a védekezésük jó, és kontrákkal támadnak. Ezekre most nem lesz lehetőségük, nekik kell támadni, is mi kontrázhatunk. Torres elvesztésével pedig, (ahogy alattam már írta vki) a legveszélyesebb emberüket veszítettek el. (hagyjuk a túlsztárolt francia gyereket, ellenünk kb. egy egyeneset nem tudott még belerúgni a labdába, a spanyol viszont rendre be talál nekünk, még akkor is, ha nincs formában, pl. 2012 Chelsea elleni elődöntő)
Torrest ki lehetet állítani, talán kicsit erős volt az itélet, de azért faragtak rendesen az Atleticosok. Szóval, elfogultan mondhatjuk, hogy megfogta a meccset. Ígyis lett pár sárga.szerintem most igenis segített minket a bíró.
igen, tegnap sebők olajoshaj willi megmondta, hogy atletinak otthon könnyebb lesz mert kisebb a pályája és nem lesz akkora területe a barcánakTobias88 írta:Olyan hulladékok az m1-es kommentátorok. Hogy lenne már kisebb az Atletico pályája? Még pont hogy nagyobb (bár bl-re lehet leveszik azt a +2 métert szélességben)
Ez konkrétan úgy jön ki, hogy a második félidőben az összes kétesélyes szituban ellenünk fújt a spori. Egy idő után már számolni is untam ezeket az eseteket.kfranky írta:Nem tudja valaki, hogy nem sárgázódott-e ki valami az Atmából? 8-an kaptak sárgát... A furcsa, hogy statisztika szerint 3-mal többször szabálytalankodtunk...