Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
így van, szerintem is sokkal többre mennének azzal, ha beleállnak egy rohanós adok-kapokba, úgy akár lőhetnek kettőt is. bár kétlem, hogy az edzőjük ezt bevállalná. az első real gólig (sőt lehet a másodikig is) tuti h bunker leszNero. írta:Ha a Wolfburgnak van esze akkor nem állnak be buszozni. Egyet simán lehet lőni nekik és négyet nemhiszen hogy elraknak.

Nero. írta:MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy kíváncsi vagyok a Realra. Biztos, hogy óriási meccs lesz és az elejétől menni fog a tüzijáték. Ha a Wolfburgnak van esze akkor nem állnak be buszozni. Egyet simán lehet lőni nekik és négyet nemhiszen hogy elraknak.

MessiNeymarSuarez írta:Az a hír járja, sőt nem csak hír, hogy keddi Real BL meccsre 10 év után először vissza térhet az Ultras Sur a stadionba. Az ultras hivatalos oldalán jelentették be. Jo lenne egy ilyen inditványozás, hogy nálunk is a normálisabbak visszatérhessenek
Fújja be a Realnak is,akkor még mindig hazai a továbbjutóvisca el barca írta:kassai vezeti kedden a bl meccsüketremélem élete legrosszabbját fogja nyújtani és minden műesést befúj a wolfsburgnak

Pont annyira nem elhanyagolható, hogy attól lesz les. Tökéletesen látszik is ezen a képen, CR fejénél van egy sötétebb fűcsík - így jobban látszik -, ott meg le lehet követni, hogy valamivel előrébb volt a feje. Nem méteres les, de attól még les. És igen, ez a passz pillanata..Maestroll írta:Rácsozással paintben így néz ki, a tizenhatos vonalának van ugyan egy minimális dőlése, nem teljesen függőleges, de szinte elhanyagolható.
Amúgy ezt miért nézik sokan lesnek?csababarca írta:Ugye nem Ronaldo gólja volt "vitatott" lesgól? Méteres les volt.
+a Realnál fel lehet hozni a 2013-as, meg a 2014-es Dortmund elleni párharcokat is. Mindkét esetben teljesen más volt a játék képe az oda- és a visszavágón. A fordítás ugyan nem sikerült sem a Realnak, sem 1 évvel később a Dortmundnak, de mindkét esetben kevésen múlott, főleg utóbbinál, ahol a 2 gól mellett kb. fél tucat ziccer maradt ki a Dortmundtól.Alfa írta:Mi is megfordítottuk a Milan ellen viszont ahhoz lássuk be , hogy kellett némi szerencse is. Az elején azt se tudták , hogy hol vannak főleg miután Messi gyorsan rúgott kettőt. Viszont utána volt pár veszélyes kontrájuk és például ha Niang nem a kapufára lövi a ziccerét akkor szépen ki is estünk volna. Aztán jött ugye Villa és a végén Alba így sima lett. Azért írtam le részletesen a meccset mert ebből is látszik , hogy a Realnak csak akkor lesz esélye , hogy ha nem kap gólt ami, nem lesz egy könnyű feladat. Az első meccs alapján szerintem nem fogják verni ezt a Wolfsburgot 3-nál több góllal úgyhogy Navasnak nagyon észnél kell lennie.
Az a méter az 10 centinek is elég lesz, de akkor maradjunk csak a 11esnél, a második gólja szép volt a németeknek, de ha a 11es oda vissza megadják, kétségem nincs, hogy nem ez a meccs kimenetele.csababarca írta:Ugye nem Ronaldo gólja volt "vitatott" lesgól? Méteres les volt.
ott pedig volt egy vitatott lesgól és egy olyan 11es ami Bale felé is járt volna.Alfa írta: A Roma elég nagy mázlival ikszelt velünk (pl félpályás gól), míg a Wolfsburg egy jól felépített játékkal nagyon szépen megfogta a Realt és a végén akár még többet is rúghattak volna nekik. Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek , hogy innen a Wolfsburg továbbjut. Aztán persze lehet , hogy sokkal kikapnak , de én ezt nem tartom valószínűnek.
A Roma elég nagy mázlival ikszelt velünk (pl félpályás gól), míg a Wolfsburg egy jól felépített játékkal nagyon szépen megfogta a Realt és a végén akár még többet is rúghattak volna nekik. Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek , hogy innen a Wolfsburg továbbjut. Aztán persze lehet , hogy sokkal kikapnak , de én ezt nem tartom valószínűnek.TripleH írta:Szerintem otthon rúgnak 5-6ot nekik, esélytelen, hogy a németek megismételjék a teljesítményüket, Rómában mi is szenvedtünk otthon kaptak egy 6ost erről ennyit.

Ebben semmi arcoskodás nem volt, csak konstatáltam, hogy ezt még mindig tudják, de leolvadtak a hét közben pl.csababarca írta:Enyém meg csak annyi,hogy most pont nem kéne arcoskodni,hogy kiscsapatokat vernek meg...pont egy hete minket vertek le, hidd el az megalázóbb volt,mint az Eibarnak kikapni 10-0ra tőlük.

fontos és sima győzelmeik kulcshelyzetben/topcsapat ellen vagy rossz formában lévő kiscsapat elleni hazai gyalázás...melyik a jellemzőbb? ennyi lett volna a hozzászólásom lényegecsababarca írta:Azért minket is sikerült, otthon,1-0ról emberhátrányban.startland írta:na, megint kicsiket aláznak a srácok, ha már más nem nagyon sikerül
Azért minket is sikerült, otthon,1-0ról emberhátrányban.startland írta:na, megint kicsiket aláznak a srácok, ha már más nem nagyon sikerül
Sőt, Beten pl 1.95 a Real odssa, míg a Wolfsburgé 1.83visca el barca írta:
amúgy meglepő, de a ki jut tovább cimu történetnél wolf 1.90, balett 1.80 oddsokat adnak. simán azt hittem mielőtt megnéztem, hogy a realra max 1.30 van
amúgy meglepő, de a ki jut tovább cimu történetnél wolf 1.90, balett 1.80 oddsokat adnak. simán azt hittem mielőtt megnéztem, hogy a realra max 1.30 vancsababarca írta:Ha élesen mennek ki simán megfordíthatják.MessiNeymarSuarez írta:
Kíváncsi leszek, vissza hozzák-e amúgy.
Mi is megtettük pár éve a Milan ellen pl, helyzeteik meglesznek hozzá az biztos.
Kérdés,hogy kapnak e gólt, bennük van hogy beszednek egyet, itt is az a kérdés,hogy a Wolfsburg mennyire remeg meg ha odakerülnek.