Ha a Wolfsburg tovább akar jutni akkor azt a taktikát kell választania, mint amit a Juventus választott tavaly ellenük:
Fegyelmezett védelem, de emellett legtöbbször a csapatból pár ember kijön, és igyekszik elrontani a Real Madrid játékát. Ha már a támadások felét lekaszabolják, már akkor sokat tettek, elvégre fele annyi lehetőségük lesz gólt lőni mint akkor ha full beállnak a kapuba.
Minden esetre 1.98-as beten a Real továbbjutásra a szorzó, lehet megér nekem 20ezret felrakni, és nem bánnám ha elmenne, így viszont win-win helyzet...
Amúgy a szurkolással kapcsolatban:
Csalóka a közvetítés, főleg a magyar, sokszor sikerül elrontani a hangkeverést.
Kiváló példa:
Múltkor letöltöttem az Arsenal-Barca meccset magyarul Full HD-ben kiváló hanggal magyar közvetítésest, illetve utána angol közvetítésest ugyanolyan minőségben, és megnéztem a magyart.
Ott lényegében csak akkor hallható a közönségből amikor nagyobb megindulások vannak, míg az angol közvetítésnél tényleg olyan érzésem volt mintha tényleg ott lennék, és folyamatosan nagy zaj volt a nézőtérről, akkor is amikor állt a játék, utána belenézve a magyarba lényegében olyan érzésem volt mintha zárt kapus meccs lenne, fejhallgatón meg végképp kijött a különbség.