2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Feast4 írta:Na ez érdekes lesz.Ő kétféle vezetést tud.Vagy hibátlan vagy borzasztó.Ritka a köztes.MessiNeymarSuarez írta: Rizzoli vezeti az Atleti-Barca meccset!
Na ez érdekes lesz.Ő kétféle vezetést tud.Vagy hibátlan vagy borzasztó.Ritka a köztes.MessiNeymarSuarez írta: Rizzoli vezeti az Atleti-Barca meccset!
visca el barca írta:mint aktív sportfogadó, csak annyit tudok hozzátenni, hogy az oddsok sosem hazudnak. ha valami 1.20, akkor az 90%, hogy jön (a maradék 10%, az az, mikor én játszom)
Nem tudom én speciel nagyon nem vagyok olyan nyugodt mint a fogadóiridák.visca el barca írta:nézem a fogadóportálokat, eléggé meglepődtem, hogy a legtöbb helyen ilyen 1.20-1.25 körüli oddsal adják a barca továbbjutást. úgy látszik ők jobban bíznak a csapatban mint mi
a végsőnél is mi vagyunk az esélyesek: barca 2.60 bayern 3.45 real 9.00 psg 11.00 city 13.00
Egyedül még Busi jöhetne szóba mint régen, de akkor meg a kp-s egyensúly lesz oda .palesz77 írta: Hat mas mar nincs, szoval..Max Adriano mehet be kozepre, de az se megoldas. Ez meg vicces lesz, szerencsetlen gyerek nem jatszott 30 percnel tobbet azt se tudom miota.. Remeljuk jo napot fog ki a csapat, es nem helyezik akkora nyomas ala, egyaltalan nincs jatekban, boven benne lehet a hiba sajnos.
Amugy Rafinha is leserult, jo kis hetvege volt..
Hat mas mar nincs, szoval..MessiNeymarSuarez írta:Király, Piqué ma nem edzett a csapattal és kérdéses, mellesleg Vermaelen is lesérült...
Bartra time?
Én a védelmet is sebezhetőnek érzem, de azt amúgy is annak éreztem, akkor is, mikor ment a csapatnak. Igaz, hogy kevés gólt kapunk, de mikor kicsit nagyobb nyomás van a védelmen, rögtön jönnek hátul a hibák. A hátsó négyesből egyik sem a megbízhatóság mintapéldánya.Ha az első hármas elkapná nagyon a fonalat nem lenne itt gond. Jelenleg elől nem vagyunk okék. A többi poszton nincs olyan óriási hátrány.
Ha az első hármas elkapná nagyon a fonalat nem lenne itt gond. Jelenleg elől nem vagyunk okék. A többi poszton nincs olyan óriási hátrány.Feast4 írta:Megmondom nagyon nem jó hogy ez a meccs most van.Nekik legalább olyan fontos mint nekünk.Lőtavon belülre értek a bajnokságban láthatóan nagyon haraptak a múltkor.Ha ki tudnak ejteni minket amire nagyon jó esélyünk van (akárhogy nézzük ez a párharc 50-50) akkor az nagyon negnyomhatja őket lelkileg.Minket pedig nagyon visszavethet.Még akár a bajnokságba is kerülhet.Nagyon jó lenne ha LE valahogy rendet tenne a fejekben és túl tudnánk lendülni ezen a mélyponton Megmondom úgy érzem szerdán az egész szezon további sorsa eldől.
Naés még ő van / ők vannak kiakadva a bírókra meg mindenkire amiért jönnek a sárgák és pirosakNero. írta:https://cdn.streamable.com/video/mp4/k70h.mp4
Micsoda dögevő... Anno Costa a fikáját dobálta állandóan szóval szerintem simán tudatos volt. Elkepeszto amúgy mit meg nem engednek ezek maguknak.
Tényleg nincs ha, de Torres amig a pályán volt, a védekezésből is abszolút kivette a részét, nagyon motivált volt, kicsit ugye túlságosan is... az is lehet, hogy még az első félidőben lőtt volna még egyet. Az is lehet, hogy ha azt a szabálytalanságot megússza lap nélkül, 5 percre rá csinál egy másikat amit már nem.Az, hogy mi lett volna emberelőny nélkül sose tudjuk meg, nem biztos, hogy nem egy hasonló végeredmény született volna. Legalábbis a második félidő intenzitását tekintve. Talán nem is használtak volna ilyen bunkertechnikát 11 vs 11-ben. (ezzel nem azt mondom, hogy jobban jártak ezzel, mielőtt valaki nekem ugrik, csak nem vagyok biztos, hogy nem sikerült volna ezt lehozni)
Biztos nagyon bölcs edződ volt, mert sokszor hivatkozol rá, de piros és piros is van különbség. Ha elkövetsz három sárga lapos szabálytalanságot, és a második után már figyelmeztet a bíró, nem hiszem hogy csodálkozni kell, ha kiszórnak. Ráadásul Torres se vágott ki akkora balhét, szerintem ő is belátta, mi a helyzet.Bob_Marley írta:Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja.
Gondolom a piros miatt.visca el barca írta:akkor csak igazolódik amit régóta sejtek, hogy pl zanetti tkp egész életében egy megye 2-es spíler volt. sosem értettem mit ajnározta mindenkiBob_Marley írta:Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja.