2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem ez hatalmas nagy hülyeség (nem a teóriádra értve, hanem az ilyen "taktikára"), de ha valóban így lenne és behúznánk a bl-t meg a bajnokságot is, LE-t kijelenthetnénk az edzők királyánakgeridoss írta:Az a forgatókönyv jutott eszembe, hogy mi van ha Lucho szándékosan tervezett mindent így? Ha nem is pontosan úgy alakul minden, ahogy elképzelte, akkor is valami hasonló lehetett a fejében.
Ugye Real ellen kezdődött a vészharangok kongatása... Nézzük meg, számított egyáltalán a presztízsen kívül az a meccs nekünk? Abszolút nem.
Jött az Atletico, nem is volt gond, szerintem nem akartunk nekik esni az első félidőben, puhatolózó, óvatos játékkal akartuk indítani, csak a védelem egyetlen egyet hibázott, és abból gólt is kaptunk... Azon kívül talán 1 lehetőségük volt még, a második félidőben azért amit leműveltek a srácok, az igazán megsüvegelendő, még ha 10 ember ellen is..![]()
![]()
Jött a Sociedad elleni idegenbeli, ahol 2007 óta nem sikerült nyerni, fáradt is volt a csapat, átok is ül rajtuk, nyilván nem érdemes széthajtani a fiúkat egy olyan meccsen, ahol ha 8-0-ra kapunk is ki, még mindig vezetjük a bajnokságot.
Szerintem Lucho stratégiája ez, hogy ezt a két bajnokit leadtuk a pihentetés végett. (lesz ami lesz alapon, alapjáraton pörögve)
100%-ig biztos vagyok benne, hogy szerdán megint a csapat jobb arcát fogjuk látni.
Ugyan, az is nagy szó volt hogy fordítottunk 2-1re. A második félidei játéka a csapatnak szerintem mindenkit meglepett, legalábbis engem mindenképp.kfranky írta:Ezért haragszom a csapatra, be kellett volna ütni még egyet itthon...
Elég nekik egy is, sajnos, azt simán megszerezhetik, főleg, ha az elején nekünk jönnek, ahogy szoktak. Ezért haragszom a csapatra, be kellett volna ütni még egyet itthon...MQuCsabi írta:Vagy, hogy az Atleti simán rúg nekünk kettőt.Attól, hogy most nem vagyunk a legjobb formában, ne írjunk már ilyet, hogy a Bayern vagy a Real ellen nem lenne esélyünk...![]()
Nem akarok a Barca ellen beszélni, de nem létezik, hogy ez az Atletico ne rúgna legalább 2-t.MQuCsabi írta:Vagy, hogy az Atleti simán rúg nekünk kettőt.Attól, hogy most nem vagyunk a legjobb formában, ne írjunk már ilyet, hogy a Bayern vagy a Real ellen nem lenne esélyünk...![]()
Attól, hogy most nem vagyunk a legjobb formában, ne írjunk már ilyet, hogy a Bayern vagy a Real ellen nem lenne esélyünk...bottlikakos írta:Gyerekek! Nem kell izgulni, megálmodtam a végeredményt: 3-2-re kikapunk, de továbbjutunk.![]()
![]()
Komolyra fordítva a szót, benne van a vereség a holnapi meccsben, mert ha olyan gyalázatosan játszunk, mint szombaton, akkor esélyünk se lesz.Ha tovább is jutunk, amire kb. 60 % esélyt látok, akkor az elődöntőben nagyon ki kéne szurkolnunk egy PSG/Cityt, hogy legyen esélyünk a döntőbe jutásra. Holnap minimum 2 gólt rúgnunk kell, mert nem tudom elképzelni, hogy az Atletico ne rúgna minimum 2-őt.
nem, mert a két kiállítás előtt meglőttük amit kellettKovbal88 írta:Azért az Atleticonak nem olyan könnyű gólt rúgni. A bajnokságban 9 ember ellen se ment...
... 10 ember ellen már ment a játék, igen. De egy meccs 90 percig tart és nem 45ig. Félidőben feltüzelte őket Enrique, de az első félidőben aludtakvisca el barca írta:legközelebb majd nézd meg a meccsek második félidejét is, talán úgy korrektebb képet kapsz
Én már nem egy Atma - Barcán láttam tőlük a letámadást. Nem csinálták sokáig, de amikor igen, akkor nagyon megszenvedtünk. Egyértelmű, hogy húzni fogják az időt ha 1-0 lesz, és lehet le is megy úgy a meccs, de jelenleg nem lehet őket hibáztatni ezért. Amíg félidőnkként 15 perc időhúzás mellett 3-4 perc hosszabbítás van, addig nem lehet mit csinálni. IFAB részéről kéne egy állásfoglalás, hogy az időhúzást jobban szankcionálják. Persze ez sem biztos hogy jelentene hosszú távon valamit, mert a színészkedésért is volt 10 éve hogy sárgát adtak, akkor nagyon rámentek miközben mostanában már megint nem nagyon jár érte semmivisca el barca írta:semmiféle nyomás nem lesz, azt a játékot az atleti nem tudja játszai. az ő taktikájuk a buszozás lesz, aztán ha átjutnak térfelünkre majd dobálják magukat, hogy megkapják a szabikat és ha találnak egy gólt, akkor az égadta világon semmi mást nem fognak csinálni a fetrengésen kívül. mindegy egyes szituációban amikor test test elleni küzdelem lesz, behívják az orvosi stábot, hirtelen görcsöt kapnak stb. most megmondom h ha vezetnek, akkor 5 percből 4ben semmiféle játék nem lesz. csak ezt tudják, semmi mást
Azért az Atleticonak nem olyan könnyű gólt rúgni. A bajnokságban 9 ember ellen se ment...Nero. írta:Félidőnként rugni kell egyet es kész. 4et biztos nem kapunk.
Szerintem a Klasszikus vagy az előző bajnokin sem volt rúl nagy ránk a kurz, nem gondolom, hogy erre alapozni lehetne.Barcafan19 írta:1/ODDSvisca el barca írta:nem tudom az 1.20-ra h jön ki a 83%, de nem is az a lényeg, hanem az, hogy ez azért jelent vmit1/1.20= 0.83
De igazad van nagy valoszinuseggel tovabbjutunk.
Én sem szeretem a meccs előtti üzengetés, fogadkozásokat, de ez a trendi. Attól félek, hogy a labdarúgásban is jönni fognak a jövőben a twitter (vagy instagram? nem igazán értek ezekhez) háborúk, ami pl. az USA-ban MMA-ban már abszolút jelen van.Mondjuk ez (is) valahol a közösségi média csapdája, hogy ilyeneket minek kell üzengetni. Ezzel egyébként az ellenfelet is fellehet hergelni.
legközelebb majd nézd meg a meccsek második félidejét is, talán úgy korrektebb képet kapszTobias88 írta:- Aztán az Atma elleni meccsel is valami ilyesmi volt a helyzet, legalábbis nem éreztem hogy meg akarnának szakadni.
semmiféle nyomás nem lesz, azt a játékot az atleti nem tudja játszai. az ő taktikájuk a buszozás lesz, aztán ha átjutnak térfelünkre majd dobálják magukat, hogy megkapják a szabikat és ha találnak egy gólt, akkor az égadta világon semmi mást nem fognak csinálni a fetrengésen kívül. mindegy egyes szituációban amikor test test elleni küzdelem lesz, behívják az orvosi stábot, hirtelen görcsöt kapnak stb. most megmondom h ha vezetnek, akkor 5 percből 4ben semmiféle játék nem lesz. csak ezt tudják, semmi mástTobias88 írta:- Első 10-15 perc nyomást kibírni, mert az biztos hogy kemény lesz.
Jah, öregszik. Pique is említette interjúban h régebben ehetett akármit, jó formában volt, de már vigyáznia kell.mess2009 írta: Farkas N. a legutóbbi meccs közben tett egy megjegyzést, hogy Messi felkereste a táplálkozási terapeutáját...lehet, hogy valami baj áll a gyenge teljesítmény mögött?
1/ODDSvisca el barca írta:nem tudom az 1.20-ra h jön ki a 83%, de nem is az a lényeg, hanem az, hogy ez azért jelent vmit
Bob_Marley írta:kapunk egy tizit aztán....a kipattanót beteszi valaki.![]()