Az a forgatókönyv jutott eszembe, hogy mi van ha Lucho szándékosan tervezett mindent így? Ha nem is pontosan úgy alakul minden, ahogy elképzelte, akkor is valami hasonló lehetett a fejében.
Ugye Real ellen kezdődött a vészharangok kongatása... Nézzük meg, számított egyáltalán a presztízsen kívül az a meccs nekünk? Abszolút nem.
Jött az Atletico, nem is volt gond, szerintem nem akartunk nekik esni az első félidőben, puhatolózó, óvatos játékkal akartuk indítani, csak a védelem egyetlen egyet hibázott, és abból gólt is kaptunk... Azon kívül talán 1 lehetőségük volt még, a második félidőben azért amit leműveltek a srácok, az igazán megsüvegelendő, még ha 10 ember ellen is..
Jött a Sociedad elleni idegenbeli, ahol 2007 óta nem sikerült nyerni, fáradt is volt a csapat, átok is ül rajtuk, nyilván nem érdemes széthajtani a fiúkat egy olyan meccsen, ahol ha 8-0-ra kapunk is ki, még mindig vezetjük a bajnokságot.
Szerintem Lucho stratégiája ez, hogy ezt a két bajnokit leadtuk a pihentetés végett. (lesz ami lesz alapon, alapjáraton pörögve)
100%-ig biztos vagyok benne, hogy szerdán megint a csapat jobb arcát fogjuk látni.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!