Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ahogy elnézem, hiábaPavel írta: De bízom valamelyik sztár villanásában.
Pl 6-7 perc után átadták a terepet kijöttünk jött két olyan kontra hogy ha Carrasco nem csetlik botlik akkor lehet már ott 1:0......Menjünk ki verjünk kettőt, rohadt könnyű ezt így leírni.visca el barca írta:amúgy 3 napja ezt pofázom. mi ezt a lepörgetjük az órát nem tudjuk csinálni, soha nem is tudtuk.csababarca írta:Mi nem ezek vagyunk, sose ment, nem értem miért kell szembeköpni magunkat.
az elején kellett volna menni mint a hülye és verni gyorsan kettőt
Persze egyértelmű.visca el barca írta:amúgy 3 napja ezt pofázom. mi ezt a lepörgetjük az órát nem tudjuk csinálni, soha nem is tudtuk.csababarca írta:Mi nem ezek vagyunk, sose ment, nem értem miért kell szembeköpni magunkat.
az elején kellett volna menni mint a hülye és verni gyorsan kettőt
amúgy 3 napja ezt pofázom. mi ezt a lepörgetjük az órát nem tudjuk csinálni, soha nem is tudtuk.csababarca írta:Mi nem ezek vagyunk, sose ment, nem értem miért kell szembeköpni magunkat.
Biztonsági labdatartás, feljebb csalogatni az ellenfelet, kicsit lazítani a nagyon komoly a kapujuk előtt a 16-os és 30 m között tömörülő alakzatukat azzal, hogy feljebb húzzák őket a középpályán való passzolgatással,ill. játszogatással és ha feljebb jönnek gyors játékkal átjátszani őket. De vajon LE miből gondolta h a 60 perc előtt ki lehet őket csalogatni????Cseri írta:Egy hozzáértő elmagyarázná,hogy vajon mi volt a taktika a mai meccsre, mert azt ugye nem gondolták komolyan,hogy 90 percig hátul fogják egymásnak passzolgatni,ívelgetni a labdát.... Alba hetek óta kritikán aluli, megint az Ő oldaláról jött a gól...A jelenlegi játékunkban nincs benne a gól,anélkül pedig esélyünk sincs. Jelen pillanatban nem sokat tennék a továbbjutásra.