Élő közvetítések
- Szuszimester
- Jugador del Barça
Én megmondtam a Real elleni vereség mentálisan megtört bennünket. EZ most KO. Nagyon valószínű, hogy a Bajnokságot sem sikerül megnyerni, teljesen kész a csapat.
Viszont Dani Alves kezdetését nem értem végkép... Ideje lejárt, köszönünk mindent, de számára ez volt az utolsó idény itt.
Viszont Dani Alves kezdetését nem értem végkép... Ideje lejárt, köszönünk mindent, de számára ez volt az utolsó idény itt.
Szuszimester
fc barcelona? én szégyenlem magamat helyettük.... vicc a hozzáállásuk az utóbbi hetekben.

pedig el fog.Subinho írta:Nehogy hétvégén is ez legyen és a liga is elússzon...
Ez a csapat teljesen megzuhant mind mentálisan, mind fizikálisan.
Talán ezért volt az, hogy bekkeltük a meccset.
Első 20 percet megtoltuk volna, és rúgnak egy gólt, akkor lehetett volna pihenni.
Mert akkor az ATMA inkább henteskedett volna.
Egyszerűen Messi teljesen kikészült.
A Wolfsburg ellen ment volna..

Tehetetlen "sztárok", tehetetlen edző, tehetetlen csapat. Óriási szégyen ez!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát nem Messi sorozata szakadt meg hanem az hogy Simeone győz.....

ez a csapat elszállt, kész, ennyi volt.
Helyzet nélkül, bravó.
Vannak ezek olyan nagyképűek, h a bajnokságot is elszúrják.
Vannak ezek olyan nagyképűek, h a bajnokságot is elszúrják.
Jó pihit, drukkertásaim.
Remélem LE elgondolkodik azon, hogy mit kummantott most el.
A játékosokat valahogy nem tudom hibáztatni igazán.
Látszik rajtuk, hogy egyre jobban roppannak össze
Annyiban talán hibásak, hogy nem merik azt mondani, hogy ők most fáradtak, nem bírják, kell a pihi
Remélem LE elgondolkodik azon, hogy mit kummantott most el.
A játékosokat valahogy nem tudom hibáztatni igazán.
Látszik rajtuk, hogy egyre jobban roppannak össze
Annyiban talán hibásak, hogy nem merik azt mondani, hogy ők most fáradtak, nem bírják, kell a pihi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2016.04.13. 22:38:21-kor.
a bayern 2 idegenben rúgott gól. Meg múltkor is 1-0ra nyertek.
-
- Jugador del Barça
A pihentetésekkel egyet kell értenem. Túl sokat voltak hajtva a "gála csapat" emberei.defender3 írta:Akkor a vezetőség remélem nagyon mélyen magába néz, hogy hogy lehetnek ennyire bénák igazolások termén. LE meg azért, mert soha nem pihentet elöről.
Barcelona Unity is Strenght!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nero. írta:Benne volt a pakliban. Főleg az előzmények tükrében. Nem szégyen, persze nem is jó. Most már csak az érdekel hogy ne a Real nyerje.csababarca írta:Szégyen.
Előnyről szegyen.
Az meg bőven belül volt amúgy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
a másik meccs 2-2
ott így ki jut tovább?
ott így ki jut tovább?
Ha 11est is adnak, úgyis kihagytuk volna, szóval tökmind1
Még rúgj is belénk Rizzoli.
Hááát
Most mar ne lojunk golt, mert a hosszabbitast nem birna k, de a Valenciat sem fogjuk legyurni
Mondjuk ezt eléggé elnézte.

Benne volt a pakliban. Főleg az előzmények tükrében. Nem szégyen, persze nem is jó. Most már csak az érdekel hogy ne a Real nyerje.csababarca írta:Szégyen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Akkor a vezetőség remélem nagyon mélyen magába néz, hogy hogy lehetnek ennyire bénák igazolások termén. LE meg azért, mert soha nem pihentet elöről.
Idén sem lesz BL címvédés.
Vége.