Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem így lesz, kéne egy megnyugtató győzelem. De ha sima esetleg nem is lesz, a 3 pont mindenképp kell.MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Na jó annyi után Ney is fizetne.Alcantara írta: Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
látod ez a bajAlcantara írta:Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
Kovbal88 írta:Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.
Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.
Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.
Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.
A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.
Ez nem Luis Enrique dolga.
A visszaesés túl hirtelen volt, nagyobb előzmény nélkül.
A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Félnek, hogy megütik a bokájukat és a félelem leblokkolta őket.
Ez ragadt rá a csapatra.![]()
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.
De az jó, hogy végre valaki rájött, hogy mi a probléma.
De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
Remélem ebben a szezonban letudják már végre ezeket a rohadt ügyeket, és a következő szezonra már hagyják a játékosokat végre a játékra koncentrálni...Normandia írta:
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.Kovbal88 írta: Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.![]()
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.
De az jó, hogy végre valaki rájött, hogy mi a probléma.
De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.
Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.
Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.
Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.
A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.
Ez nem Luis Enrique dolga.
A visszaesés túl hirtelen volt, nagyobb előzmény nélkül.
A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Félnek, hogy megütik a bokájukat és a félelem leblokkolta őket.
Ez ragadt rá a csapatra.
Ez tényleg korrekt összefoglaló, a csapat minden hibáját kifejti és az okokat teljesen reálisan írja, ami miatt bekövetkezett a kiesés.Res írta:Egy cikk a formahanyatlásunkról:
http://index.hu/sport/futball/2016/04/14/barcako2016/
Én nagyjából egyet tudok vele érteni...
LE-nek hivatalból látnia kell, hogy mi a baj. Ha megérdemli a kispadját, meg kell oldania a vasárnapi győzelmet.MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Nem a térdére sérült rá, a bal combjában húzott meg valamit, amiatt dőlt ki 2 meccsre. Jövő héten már játszhat elvileg.Feast4 írta:Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában...
Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában...
iniestát mostanában csomót pihentettük. sztem az elmúlt 2 hónapban nem volt 3 olyan meccse zsinórban amit végigjátszott volna...Bob_Marley írta:Rafinhaért nagy kár, mert ő kulcs lenne hogy Iniestat tudjuk formában tartani és pihentetni. Sajnos Arda nem tudja átvenni egyelőre ezt a szerepkört és így Iniesta pótlására nincs emberünk, ez meg rohadt nagy baj. Nagyobb gondnak érzem mint hogy Messiék sem pihennek és gyenge formában vannak.
Ne értsd félre, nem ekézni akartam. Általában én vagyok azon kevesek egyike, aki megvédi Alvest, mert nekem nagy kedvencem. Csak tény hogy fáradt és nem mai csirke... De írták, hogy a három alternatívája is sérült sajnos, nem tudtam h Vidal is az...Kovbal88 írta:Alves nagyott játszik idén, jobb mint az utóbbi két-három szezonban. Nagyon összekapta magát, tény nem a régi már, de a csapat egyik legjobbja minden meccsen. Hatalmasakat dolgozik a pályán. Aki ért a focihoz látja ezt.splinter írta:Nem láttam a mérkőzést (hála istennek!) sejtettem valami ilyesmi eredményt.
ENgem most egy kérdés foglalkoztat? Alvest miért nem pihenteti LE? Lássuk be Vidal szélsőjátéka sokkal pontosabb mint az Övé...Pláne egy fáradt D.A.-nál...
Amúgy döntetlen simán érdemeltünk és úgy nézet ki, hogy meg is lesz. Voltak helyzeteink szóval kár temetni a csapatot. A fáradtság látszik, viszont hozzáállásbeli probléma nincs. Arda viselkedett nagyon furcsán. De a többiek rendben voltak.
Aki itt mást ír, az hozzá van szokva a gálamérkőzésekhez, azért nem tetszik neki a mostani játék, pedig ez az igazi foci. Mikor vért izzadsz minden pontért.