Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is örülök, hogy SR kezd ott.palesz77 írta:SR elozo meccsen jo volt, remelem ma is az lesz, es szezon vegeig ot nyomatja leginkabb Lucho azon a poszton. Jo lenne, ha ott tudna ragadni. Amugy jo kezdo, nyerni kene nagyon. Ini behuzza nekunk!
Eddig elég jó meccseket hozott jobbhátvédként, meg kéne nézni hosszabb távon is, mit tud. Ha cserélnünk kell a kp.-n, akkor gondolom feljebb fog lépni, és bejön Alves v. Vidal.Szerintem Roberto Rakitic cseréjeként hasznosabb, mint Alves cseréjeként.
Mind a két madridi csapat nyert, úgyhogy nem fér bele a pontvesztés.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - SergiRoberto Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
túl sok pihentetés nincs
Csak jelzem, hogy amit most tingli - tanglinak nevezel, az Tito és Martino idején még tiki - takának volt szokás nevezni. Arról van szó, hogy a labdatartós, rövidpasszos játék nem önérték, csak akkor hasznos, ha ki van hegyezve és minden résre lecsap. Ezt figyelembe kell venni a jövő tervezésében. Már ez a mostani csapat se csak ezt játszotta, amikor ment a szekér.Yokozuna írta:Nem kell ma parádé, akárhogyan de egy góllal nyerni kell. Az elején le kell rohanni őket, nem fér bele már több szokásos tingli-tangli első félidő.
Valahogy fel kéne tüzelni őket, sajnos LE nem igazán ennek a mestere.
neked nem úgy tűnt...nekem meg úgy tűnt. a fél világ azt zengi a "Klasszikus" előtt, hogy az milyen különleges, semmihez sem hasonlítható esemény, az ottani eredmény tehát nem egy a sok közül...LG írta:Ezt hülyeségnek tartom, már bocsánat. Szerintem nem a Klasszikusnak vannak következményei, hanem már az is következmény volt. Meg nem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy összezuhantunk a vereségtől. Fizikai és mentális fáradtság az van, de az már az Atletico ellen is volt. Ha mentálisan padlón lettünk volna, akkor az AM elleni odavágót sem tudjuk megfordítani.ami pedig a történéseket illeti szerintem a Clássico-zakó ütötte a padlóra őket, mentálisan a többi ennek a következménye.
Ezen nincs mit kiakadni. Az edzők 90%-a ezt teszi. Ezek akötelező sajtótájékoztatók is csak púp a hátukra. Olyan mint, hogy muszájból mondják, hogy mennyire jó az ellenfél tisztelik őket stb. aztán ebből nem látszik semmi.mahitoo írta: Múltkor én az Ardás nyilatkozatán akadtam ki így.Persze, hogy nem lehet se egy játékost, se a csapatot földbedöngölni egy sajtótájékoztatón, de az ilyen szintű parasztvakítás már idegesítő.
Múltkor én az Ardás nyilatkozatán akadtam ki így.gg86 írta:Ezeket a sajtótájékoztatókat nem kell ám komolyan venni. Azt mégse mondhatja a mester, hogy ki vannak facsarva a játékosok, már a bemelegítésben elfáradnak stb. A játékosait sem fogja bírálni, bárki is legyen rossz formában, ezek nem a sajtóra/szurkolókra tartozó dolgok.Castiel írta:Már megint a mellébeszélés Enriquetől! Friss a csapat, bla-bla-bla... meg a hasonlók... azok vagyunk... frissek.. kíváncsi leszek este mennyire jön át majd ez... maert nagy szavak az atma- reál, sociedad meccsek előtt is voltak, utána meg a habogás... olyan érzése van mintha hülyének nézné a klub szurkolóit!
Ezeket a sajtótájékoztatókat nem kell ám komolyan venni. Azt mégse mondhatja a mester, hogy ki vannak facsarva a játékosok, már a bemelegítésben elfáradnak stb. A játékosait sem fogja bírálni, bárki is legyen rossz formában, ezek nem a sajtóra/szurkolókra tartozó dolgok.Castiel írta:Már megint a mellébeszélés Enriquetől! Friss a csapat, bla-bla-bla... meg a hasonlók... azok vagyunk... frissek.. kíváncsi leszek este mennyire jön át majd ez... maert nagy szavak az atma- reál, sociedad meccsek előtt is voltak, utána meg a habogás... olyan érzése van mintha hülyének nézné a klub szurkolóit!
Előtte is voltak már jelek, valami nagyon nincsen rendben, de a classico is sokat "elvett tőlünk", és még többet "adott" a Reálnak.ami pedig a történéseket illeti szerintem a Clássico-zakó ütötte a padlóra őket, mentálisan a többi ennek a következménye.
Kár érte. Rafinha meg sérült. Valószínű, hogy így SR-re is a kp-n fog LE számitani, hisz csak 4-en vannak 3 posztra. Akkor viszont kezdjen Vidal.Messias2 írta:Eltiltott, tehát semmiképpen sem lehet a kezdőben.LG írta: A törököt én is kezdőbe tenném, Rakiticet pihentetném.
Itt a keret:
Bravo, Ter Stegen, Douglas, Alves, Vidal, Pique, Bartra, Mascherano, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez, Neymar
Eltiltott, tehát semmiképpen sem lehet a kezdőben.LG írta: A törököt én is kezdőbe tenném, Rakiticet pihentetném.
Ezzel egyetértek, már a Classico előtt is voltak jelei a fáradtságnak, ugye előtte 2-2 a Villarreal ellen, előtte pedig még jöttek az eredmények elég magabiztosan, de a játékunk és a csapat már koránt sem volt olyan friss, mint a szezon elején/közepén. Azt éreztem, ahogy nyúlt a veretlenségi sorozatunk, minden meccs egyre fárasztóbb volt, és egyre megterhelőbb a csapatnak.LG írta:Ezt hülyeségnek tartom, már bocsánat. Szerintem nem a Klasszikusnak vannak következményei, hanem már az is következmény volt. Meg nem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy összezuhantunk a vereségtől. Fizikai és mentális fáradtság az van, de az már az Atletico ellen is volt. Ha mentálisan padlón lettünk volna, akkor az AM elleni odavágót sem tudjuk megfordítani.ami pedig a történéseket illeti szerintem a Clássico-zakó ütötte a padlóra őket, mentálisan a többi ennek a következménye.
Ezt hülyeségnek tartom, már bocsánat. Szerintem nem a Klasszikusnak vannak következményei, hanem már az is következmény volt. Meg nem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy összezuhantunk a vereségtől. Fizikai és mentális fáradtság az van, de az már az Atletico ellen is volt. Ha mentálisan padlón lettünk volna, akkor az AM elleni odavágót sem tudjuk megfordítani.ami pedig a történéseket illeti szerintem a Clássico-zakó ütötte a padlóra őket, mentálisan a többi ennek a következménye.
A törököt én is kezdőbe tenném, Rakiticet pihentetném. A jobbhátvéd nálam SR lenne, de a második félidőben hoznám Vidalt is.TripleH írta:Ha azt tudná hozni Arda mint múltkor a becserélése után az ATMA ellen, én akkor szívesen nézném a kezdőbe ma.
JH-ben pedig vagy Vidal-t, vagy SR-t.
Ezt én is remélem. + szívesen megnézném, hogy SR hogyan teljesit a posztján az utolsó néhány bajnokin. Ha jól, akkor meglehet jövőre a kezdő jobbhátvédünk.Remélem Alves csak kispados lesz az instás akciója után.