Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A törököt én is kezdőbe tenném, Rakiticet pihentetném. A jobbhátvéd nálam SR lenne, de a második félidőben hoznám Vidalt is.TripleH írta:Ha azt tudná hozni Arda mint múltkor a becserélése után az ATMA ellen, én akkor szívesen nézném a kezdőbe ma.
JH-ben pedig vagy Vidal-t, vagy SR-t.
Ezt én is remélem. + szívesen megnézném, hogy SR hogyan teljesit a posztján az utolsó néhány bajnokin. Ha jól, akkor meglehet jövőre a kezdő jobbhátvédünk.Remélem Alves csak kispados lesz az instás akciója után.
Remélem így lesz, kéne egy megnyugtató győzelem. De ha sima esetleg nem is lesz, a 3 pont mindenképp kell.MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Na jó annyi után Ney is fizetne.Alcantara írta: Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
látod ez a bajAlcantara írta:Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
Kovbal88 írta:Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.
Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.
Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.
Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.
A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.
Ez nem Luis Enrique dolga.
A visszaesés túl hirtelen volt, nagyobb előzmény nélkül.
A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Félnek, hogy megütik a bokájukat és a félelem leblokkolta őket.
Ez ragadt rá a csapatra.![]()
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.
De az jó, hogy végre valaki rájött, hogy mi a probléma.
De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
Remélem ebben a szezonban letudják már végre ezeket a rohadt ügyeket, és a következő szezonra már hagyják a játékosokat végre a játékra koncentrálni...Normandia írta:
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.Kovbal88 írta: Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.![]()
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.
De az jó, hogy végre valaki rájött, hogy mi a probléma.
De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki.barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.
Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.
Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.
Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.
A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.
Ez nem Luis Enrique dolga.
A visszaesés túl hirtelen volt, nagyobb előzmény nélkül.
A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Félnek, hogy megütik a bokájukat és a félelem leblokkolta őket.
Ez ragadt rá a csapatra.
Ez tényleg korrekt összefoglaló, a csapat minden hibáját kifejti és az okokat teljesen reálisan írja, ami miatt bekövetkezett a kiesés.Res írta:Egy cikk a formahanyatlásunkról:
http://index.hu/sport/futball/2016/04/14/barcako2016/
Én nagyjából egyet tudok vele érteni...
LE-nek hivatalból látnia kell, hogy mi a baj. Ha megérdemli a kispadját, meg kell oldania a vasárnapi győzelmet.MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Nem a térdére sérült rá, a bal combjában húzott meg valamit, amiatt dőlt ki 2 meccsre. Jövő héten már játszhat elvileg.Feast4 írta:Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában...
Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában...