Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon durva átalakuláson ment át szezon elejéhez képest. 5-8 kiló izmot szedett magára és egyáltalán nem lett lassabb tőle. Így remekül tudja fedezni a labdát a gyorsasága mellett.palesz77 írta:Ez az Origi igen jó csatár lehet pár év múlva..
Keresi még a csapatát, majd ha jövő ilyenkor sem lesz javulás, akkor talán elmondható szerintem, hogy nem jött össze. De én speciel jobbnak látom a Poolt, nem egy játékos teljesítményére jó hatással volt. Most is 10 percig aludtak, utána 30 percet nyomtak, csak nem megy be semmi.. De egyáltalán nem játszanak alárendelt szerepet, pedig a Dortmund az egyik legjobb csapat jelenleg Európában.Nero. írta:Klopp mennyivel jobb edző mint Rodgers? Csak mert a bajnokságban sincsenek sehol.
Ez meg így igaz.Rewolution5 írta:srácok jövőre nézve, ne kezdjetek el vitatkozni ilyen betyárokkal,egyertelmu provokacio,
Tényleg ne csináld ezt, lehet itt társalogni normális módon, nem kell a feszkó!Raul Madrid írta:nem tudtam hogy a szurkolok nem provokaljak egymást, ez új. Haver ez foci, ne vedd ilyen komolyan, sokkal jobb lesz.
el.Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság
Lásd Chelsea!LG írta:Nézd, én a bajnokságot mindig is többre tartottam, mint a BL-t, és ennek többször hangot is adtam már itt a fórumon is az elmúlt évek során. 38 meccs jobban megmutatja az erőviszonyokat, míg a BL-t egy gyenge szezonnal, néhány jó meccsel is meg lehet nyerni.Amúgy ha a BL 8 között ilyen "nagy-nagy szerencséről" kell beszélni, akkor el kell gondolkozni a BL jövőjén
Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság
Nem csak, de egy erősebb ellenfél ellen kiestetek volna a negyed/nyolcaddöntőben.Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság
Ha a szivedre teszed a kezed, szerinted nem szerencse volt,hogy nem a City,Tico,PSG,Arsenal csapatok közül kaptatok valakit? Az egy dolog, hogy nem csak ezen múlt, viszont nagyban hozzájárult ehhez.Raul Madrid írta:ti tényleg elhiszitek, hogy a Real csak szerencsével és hatszellel jutott el idáig? ertem en hogy utaljatok, de ez baromság
Igen, azt gondolom ebben teljesen igazad van, viszont ami a mai "pénz fociban" számít valamit: az a BL és akkor itt egy másik történet.... ki, honnan, mennyit "OLAJ LAJOS " megvette a PL és a fél Francia bajnokságotNézd, én a bajnokságot mindig is többre tartottam, mint a BL-t, és ennek többször hangot is adtam már itt a fórumon is az elmúlt évek során. 38 meccs jobban megmutatja az erőviszonyokat, míg a BL-t egy gyenge szezonnal, néhány jó meccsel is meg lehet nyerni.
Nézd, én a bajnokságot mindig is többre tartottam, mint a BL-t, és ennek többször hangot is adtam már itt a fórumon is az elmúlt évek során. 38 meccs jobban megmutatja az erőviszonyokat, míg a BL-t egy gyenge szezonnal, néhány jó meccsel is meg lehet nyerni.Amúgy ha a BL 8 között ilyen "nagy-nagy szerencséről" kell beszélni, akkor el kell gondolkozni a BL jövőjén