Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
Samper
Director del Fútbol

2016.04.15. 16:26:08

LG írta:
Azért ez vicces. Idén csak duplázunk (legalábbis nagy esély van rá) és küldjük el az edzőt.
Szó sem volt Enrique elküldéséről. Én inkább azt mondanám, a fórum nagy része helyén kezeli a kisebb hullámvölgyet, amibe van a csapat. Legalábbis a mostaninál sokkal cifrább dolgokat szoktam olvasni egy BL kiesés után.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen. Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.15. 08:45:49

Luchonak talán ez lesz a legnehezebb feladat, hogy a fejekben rendet tegyen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.04.14. 21:47:22

hedora írta:
LE, pedig hétvégén pihentethetné, Neymart, Rakiticet, Busquetset, Maschero-t, Albát, Piquét. Ha a két középső védőt nem is de a többiekre nagyon rá férne egy hét szünet.
Valencia ellen, akkor a bajnokságnak is annyi...

Amit én az "egyszerű" agyammal látok...

Ha akkor behúzzuk a Classicot , a Real összeomlik, sosem jutnak tovább a Bl-ben, elvesztették volna minden maradék hitüket
Az AtMa nem kap vérszemet "hát persze hogy megverhetjük Őket, továbbjuthatunk"

Most jő A Valencia, megint az az ábra: Ezeket bizony most lehet megverni, ha még cserecsapattal játszunk.... jesusom
Az "egyszerű" agyadnak nem tűnik fel, hogy nem azért kaptunk ki, mert elment a classico, hanem mert gyengén játszunk. El vannak fáradva azok akik játszanak, ezért kapunk ki sorozatban. És nem azért mert kikaptunk a realtól. Amúgy ott az első félidőben még kimondottan jó volt a csapat. Azóta nem játszunk igazán jól. 3 vereség két héten belül.

A Valencia ellen is a szokásos kezdő meg fel, mivel vagyunk előrébb, mintha felmenne egy vegyes A B csapat néhány friss játékossal. Ez a Valencia meg különben sem a régi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 20:24:17

Azért ez vicces. Idén csak duplázunk (legalábbis nagy esély van rá) és küldjük el az edzőt.
Szó sem volt Enrique elküldéséről. Én inkább azt mondanám, a fórum nagy része helyén kezeli a kisebb hullámvölgyet, amibe van a csapat. Legalábbis a mostaninál sokkal cifrább dolgokat szoktam olvasni egy BL kiesés után.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.14. 19:52:56

A rotálás sem olyan vészes, mint ahogy sokan beállítják. Rakiticet is sokat cseréli le, hétvégén nem is kezdett, hogy friss legyen szerdára. Ahogy Ini is. Csak hát a meccs úgy alakult, ahogy illetve Rafinha esete is sajnálatos. Nem valószínű, hogy Albat és az előbbi kettőt erőltette volna, de égett a ház és muszáj volt. Alves az kezdő ez egyértelmű, d evolt ott már azért Robi és Vidal is. Balbekk cserénk gyakorlatilag nincs, ezért van jobban erőltetve Alba. Korábban amíg Adriano nem úgy játszott, ahogy most és nem volt sérült, lehetett rotálni, de most nincs normális alternatívája. Azért a kh-k is voltak tehermentesítve. Matyinak is van azért játékperce rendesen. Igaz, hogy volt mikor balbekket játszott, de többnyire középen.
Amellett a kh-duót nem nagyon bontják meg sehol. Nem rotálják annyira őket. Egyedül az első hármast lehet felróni nekik, de tegnap vagy a Real vagy a Villarreal ellen pl. miért kellett volna lecserélni bármelyiket. Nekik sincs igazi alternatívájuk. Munir tényleg egyre jobb, de azok elől pont azért olyan kiváló játékosok mert ha nem is csinálnak sok mindent bármikor benne van, hogy villannak. El tudom képzelni néhány szorosabb meccsünkön mit kapott volna Lucho a fórumtól, ha lehoz valakit az MSN-ből és beteszi Munirt.

Ráadásul tavaly is hasonlóan nyomták végig. Neymar 5 meccsen nem játszott a bajnokságban. Amikor cserélték is többnyire a "lábadozása miatt. Messi ha jól emlékszem csak a kupa első két felvonásában nem játszott.
Mindezt úgy, hogy volt egy Pedronk!!
Ha ezeket figyelembe vesszük már nem olyan egyértelmű a dolog. Szerintem a rotálással nincs komolyabb baj. A válogatott szünetet már jobban okolnám. Azóta esett vissza igazán az MSN és kezdődött a vesszőfutás.

Nem mondom, hogy nem hibás Lucho ebben a helyzetben, de korántsem annyira, mint ahogy itt be van állítva. Leginkább azt nem értem, hogy miért változtatta meg Messi pozícióját, talán a tömörülő Atma és Real ellen kijjebb akarta hozni, ne menjen a darálóba. Fogalmam sincs, de ez láthatóan nem fekszik neki.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.14. 16:33:56

Samper írta:Ha megnyerjük a bajnokságot, LE-nek van még egy év szerződése, csinál némi fazonigazítást nyáron - és majd meglátjuk. De ha nagy előnyből elveszítjük a bajnokságot is?
Akkor lesz meg egy eve, csinal nemi fazonigazitast nyaron, es majd meglatjuk.
Samper
Director del Fútbol

2016.04.14. 15:38:50

Ha megnyerjük a bajnokságot, LE-nek van még egy év szerződése, csinál némi fazonigazítást nyáron - és majd meglátjuk. De ha nagy előnyből elveszítjük a bajnokságot is?
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.04.14. 12:36:53

LG írta: De abban igazat adok neki, hogy a poszt, ahol az utóbbi meccseken játszik, nagyon rossz húzásnak tűnik eddig Enrique-től.
Én maximálisan Lucho mellett vagyok, de azt meg kell jegyezni, a fáradtság és gyenge forma mellett ő sem nagyon áll a helyzet magaslatán mostanság.
Aki Messi ellenes, az Barcelona ellenes is. Én nem vagyok az. Az, hogy minden tőle függ a klubnál amíg itt tart a pályafutása, az nem vitatható szerintem. Ha összevesznek Luchoval, annak is az edző és a csapat issza meg a levét. Talán Rejkardra hallgatna még.
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 12:36:21

LE, pedig hétvégén pihentethetné, Neymart, Rakiticet, Busquetset, Maschero-t, Albát, Piquét. Ha a két középső védőt nem is de a többiekre nagyon rá férne egy hét szünet.
Valencia ellen, akkor a bajnokságnak is annyi...

Amit én az "egyszerű" agyammal látok...

Ha akkor behúzzuk a Classicot , a Real összeomlik, sosem jutnak tovább a Bl-ben, elvesztették volna minden maradék hitüket
Az AtMa nem kap vérszemet "hát persze hogy megverhetjük Őket, továbbjuthatunk"

Most jő A Valencia, megint az az ábra: Ezeket bizony most lehet megverni, ha még cserecsapattal játszunk.... jesusom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.14. 12:41:40-kor.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.04.14. 12:20:23

hedora írta:
Ha már Xavit fölhoztam, neki bizony nagyon érződik a hiánya, és nemcsak a pályáról. Nagyon kedvelem Iniestát, de számomra nem tűnik olyan karizmatikusnak, mint Xavi, vagy Puyol voltak.
Pontosan ez jutott eszembe nekem is, rettenetesen hiányoznak a "nagy öregek" !
Rossz volt nézni tegnap a csapatot, és nem azért mert kikaptunk.
Az arcokat, a lehajtott fejeket, beletörődött emberkék sétálgattak a pályán, elképzelés és akart nélkül.
Eleinte még ideges voltam aztán egyszerűen sajnáltam Őket és velük együtt én is azt vártam, vége legyen az egésznek.

Nem tudom mi lehet a baj, talán most jön ki az igazi fáradság és nem véletlen hogy nem tudja egy csapat sem megnyerni a BL kétszer egymás után.

LE is mi a frászt tehetne ebben a helyzetben? NEM IRIGYLEM...
Puyollal és Xavival is volt ilyen időszak mikor nem ment, de nyilván hiányoznak. Nekem főleg Puyol.

Úgy hogy jelenle Sergi Roberto az egyetlen normális olyan cserénk, akik új színt képes vinni a játékba az nagyon kevés. Legalább öt-hat ilyen ember kellene még ide.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 11:59:02

nzxtpo írta:
Yokozuna írta:Megint Messivel lehet valami baj, amit LE nem tud megoldani. Mitől változott meg ennyire a játéka? Szerintem megint összevesztek.
Igen, és hogy megbosszulja ezért direkt eladja a meccseket, nem nyer címeket. #-o
Yokozuna hírhedten Messi ellenes, szóval nem kell nagyon komolyan venni.
De abban igazat adok neki, hogy a poszt, ahol az utóbbi meccseken játszik, nagyon rossz húzásnak tűnik eddig Enrique-től.
Én maximálisan Lucho mellett vagyok, de azt meg kell jegyezni, a fáradtság és gyenge forma mellett ő sem nagyon áll a helyzet magaslatán mostanság.
kfranky
Jugador del Barça

2016.04.14. 11:40:31

roby122 írta:Tavaly nagyon sokat ért az, hogy Lucho Januárban még a csapatát kereste, és egy állndó kezdőnk nem volt még akkor. Suárez is pihent elegen, Rakitic helyett Xavi sokat játszott.
És amikor kellett Februártól végig ment a gálakezdő, és simán bírták a szezon hátralévő részét.

Ez az a dolog ami sajnos idén nem volt meg. Tudta Lucho mit kell játszanunk, szokásos gálakezdő, és hajrá. Csak ezt egy szezon alatt nem lehet végig tolni. Plusz azt még tegyük hozzá, hogy a sokat várt Arda és Vidal kettős, semmi pluszt nem dobott a játékhoz. Nem voltak a legjobb igazolások.

Jövőre Luchonak el kell engednie ezt a kapustörténetet és szerintem kitalálhatna valamit velük kapcsolatban, mert ez a bohóckodás semmire nem jó.
Mascheranot is agyonjátszatta egész szezonban. Albat szintúgy. Középpályát szintúgy, viszont Sr beépülése az tetszett. MSN szintén végigtolta a szezont, na ez tett be nekünk a legjobban.
Messi új posztja pedig vagy valami új dolog próbálgatása,(amit nem hiszek) vagy valamilyen egészségügyi gondjai lehetnek Messinek, és ezért játszik takarékon, csak így meg támadásoknál semmit sem érünk el, mert hiányoznak a váratlanok amiket Messitől megszokhattunk.

Lesz dolga jövőre bőven Luchonak, de egyenlőre remélem a bajnokságot meg a kupát nem engedjük ki, arra nincs mentség.
Egyetértek. Ugyanabba a hibába estünk, mint tavaly Ancelottival a real. Ősszel agyonnyerték mindegyik meccsüket, mindenki azt hangoztatta, hogy címet védenek, senki nem állítja meg őket, aztán tavaszra kipukkadtak.
Sajnos nálunk is ugyanez a helyzet. Tavaly legalább Lajos pihent egy kicsit, de idén érdemes lenne megnézni, hogy az MSN hány meccset játszott. Ráadásul nekik még jött a válogatott szünet alatti meccsek-utazás-bajnoki kombó.
Valahol láttam, hogy Rakit foglalkoztatta a legtöbbet, de az is igaz, hogy a Piqué-Masche párosnak nem volt (vagy legalábbis LE fejében) helyettese. Busin is látszik, hogy kifingott, kiégett.
Ami sajnos megint bebizonyosodott és Pepnél is korszakosan előjött, hogy rövid a kispadunk. Nézzétek meg, hogy kik ültek tegnap ott. Douglas, Bartra, Roberto, Adriano papíron védők, volt még Turan és Munir. Nyilván az MSN-t nem hozod le egy ilyen meccsen, főleg nem Munirért.
De a középre nem tudott senki olyat behozni, aki váratlant tudna húzni. Hozzátenném, hogy szerintem Arda végre jól szállt be a meccsbe és Alvest is előbb le kellett volna cserélni Robertora.
A másik, amitől agymenést kapok, hogy minden csapat megcsinálja azt, amit mi pl. tegnap és az Arsenal ellen sem tettünk meg: labdavesztés után lefaultolják az ellent! Simán meg kellett volna lépni a 2. gól előtt...
hedora
Jugador del Barça

2016.04.14. 11:24:54

Ha már Xavit fölhoztam, neki bizony nagyon érződik a hiánya, és nemcsak a pályáról. Nagyon kedvelem Iniestát, de számomra nem tűnik olyan karizmatikusnak, mint Xavi, vagy Puyol voltak.
Pontosan ez jutott eszembe nekem is, rettenetesen hiányoznak a "nagy öregek" !
Rossz volt nézni tegnap a csapatot, és nem azért mert kikaptunk.
Az arcokat, a lehajtott fejeket, beletörődött emberkék sétálgattak a pályán, elképzelés és akart nélkül.
Eleinte még ideges voltam aztán egyszerűen sajnáltam Őket és velük együtt én is azt vártam, vége legyen az egésznek.

Nem tudom mi lehet a baj, talán most jön ki az igazi fáradság és nem véletlen hogy nem tudja egy csapat sem megnyerni a BL kétszer egymás után.

LE is mi a frászt tehetne ebben a helyzetben? NEM IRIGYLEM...
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.14. 11:16:54

Tavaly nagyon sokat ért az, hogy Lucho Januárban még a csapatát kereste, és egy állndó kezdőnk nem volt még akkor. Suárez is pihent elegen, Rakitic helyett Xavi sokat játszott.
És amikor kellett Februártól végig ment a gálakezdő, és simán bírták a szezon hátralévő részét.

Ez az a dolog ami sajnos idén nem volt meg. Tudta Lucho mit kell játszanunk, szokásos gálakezdő, és hajrá. Csak ezt egy szezon alatt nem lehet végig tolni. Plusz azt még tegyük hozzá, hogy a sokat várt Arda és Vidal kettős, semmi pluszt nem dobott a játékhoz. Nem voltak a legjobb igazolások.

Jövőre Luchonak el kell engednie ezt a kapustörténetet és szerintem kitalálhatna valamit velük kapcsolatban, mert ez a bohóckodás semmire nem jó.
Mascheranot is agyonjátszatta egész szezonban. Albat szintúgy. Középpályát szintúgy, viszont Sr beépülése az tetszett. MSN szintén végigtolta a szezont, na ez tett be nekünk a legjobban.
Messi új posztja pedig vagy valami új dolog próbálgatása,(amit nem hiszek) vagy valamilyen egészségügyi gondjai lehetnek Messinek, és ezért játszik takarékon, csak így meg támadásoknál semmit sem érünk el, mert hiányoznak a váratlanok amiket Messitől megszokhattunk.

Lesz dolga jövőre bőven Luchonak, de egyenlőre remélem a bajnokságot meg a kupát nem engedjük ki, arra nincs mentség.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.04.14. 10:37:29

Yokozuna írta:Megint Messivel lehet valami baj, amit LE nem tud megoldani. Mitől változott meg ennyire a játéka? Szerintem megint összevesztek.
Igen, és hogy megbosszulja ezért direkt eladja a meccseket, nem nyer címeket. #-o
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.04.14. 10:27:36

Megint Messivel lehet valami baj, amit LE nem tud megoldani. Mitől változott meg ennyire a játéka? Szerintem megint összevesztek. Saját térfélen kóborol, alig van jó megoldása, még szabadrúgásból sem találja el a kaput. Ettől aztán szétesik az egész csapat, mindenki elbizonytalanodik, egymást múlják alul.
Tata Martino sem tudott vele mit kezdeni. Akkor is ugyanígy kiestünk, és a bajnokság is elment. Kihagyni nem merik, pedig az lenne a legjobb az egész csapatnak. De hát mindenki fél, hogy itt hagyja a Barcelonát.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.14. 10:05:44

Emellett még az a baj, hogy helyettük nem léptek elő hasonló tekintélyek. Piqué próbálta/próbálja összefogni a csapatot, de azért valljuk be, ő is egy nagy gyerek. Ami nem baj, csak, hát nem Xavi szerep.
Inire inkább felnéznek, de nem ő lesz ,aki magától összerántaná a csapatot és nem látom, hogy ki lehetne az.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 09:47:34

Az a baj, hogy nincs kire. Ezt már burkoltan elmondta párszor. Nyilván nem mondhatja ki, hogy Munir, meg Sandro nem ez a szint, de ez mostanra már szerintem nyilvánvaló.
Ez azért nem teljesen igaz. A ligában, gyengébb ellenfelek ellen igenis lehetett volna őket többet játszatni, vagy olyan meccseken ahol viszonylag korán vezettünk több góllal becserélni őket. Abban sem vagyok biztos, hogy ha Pedro, ő lényegesen többet játszott volna.
Én elégedett vagyok Luis Enrique-vel, de sajnos úgy látom, az MSN eléggé a fejére nőtt. Ha visszaemlékszünk, tavaly is volt féltávnál Messivel konfliktusa, az akkor rendeződött (többek között Xavi közbenjárásával), és abból nagyot profitált a csapat.

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.14. 09:37:59

Nero. írta: Csak a három sztárt tanulja meg kezelni könyörgöm. Van valakinek valami statja arról, hogy idén egyáltalán bármikor is lecserélte volna valamelyiküket?
Neymart forgatja rendesen, már kétszer is lejött a 42 meccséből, egyszer a 86. és egyszer a 88. percben. Suárez egyszer sem hagyta el a pályát idő előtt, ahogy Messi sem, csak amikor lesérült. Amúgy ha ez is érdekelne, Suárez tavaly, legalább 10 perccel a vége előtt 14-szer ment le - vagy kezdett padon -, Neymar szintén - úgy, hogy a sérülés utáni 2 meccsét amíg visszaszokott nem is számoltam.
Res írta:Az a baj, hogy nincs kire. Ezt már burkoltan elmondta párszor. Nyilván nem mondhatja ki, hogy Munir, meg Sandro nem ez a szint, de ez mostanra már szerintem nyilvánvaló.
Ez meg már ne haragudj, de hülyeség. Egy az, hogy 2016-ban Munir téttel bíró meccseken is villant már, és döntött is el, és gáláztunk az év során többször is, amikor ő játszott - plusz Lucho is dicsérte. Szóval simán játszathatta volna többet, tavaly is sikerült. Másrészt meg 14 meccsünk volt idén, amikor legalább 3 góllal nyertünk. Nyilván benne van, hogy volt olyan, ahol az utolsó percekben lett az eredmény ilyen, de volt olyan 2 gólos győzelem is, ami sima volt, szóval lehetett volna nyugodtan pihentetni. Lucho viszont a tavalyi hisztik után idén láthatóan nem mert.. Ez egy hibája, hál istennek nincs sok, és azokat is javítani szokta idővel, de a sikeresség érdekében ezen mindenképp változtatni kéne a jövőben.

Ez amúgy most nagy feladat lesz neki szerintem, hogy jövőre megújuljon kicsit. Messit most próbálgatja középen, láthatóan nem jön be, úgyhogy remélhetőleg máshoz fog nyúlni, de valamit újulnunk kell majd, különben lecsúszunk a trónról. Bár abba se lenne igazából semmi, úgyse lehet ott maradni örökre, de gondolom az a célja neki is, hogy megint visszakerüljünk oda. Ez az év jó tanulópénz lesz neki - még úgy is, ha megnyerjük a bajnokságot és a kupát is, és igazából totál sikeres lesz a szezon -, remélhetőleg tanul majd a hibáiból, és akkor jövőre egy év végén is éles MSN-t láthatunk majd ismét.
Res
Jugador d'estrella

2016.04.14. 08:28:47

Nero. írta: Csak a három sztárt tanulja meg kezelni könyörgöm. Van valakinek valami statja arról, hogy idén egyáltalán bármikor is lecserélte volna valamelyiküket?
Az a baj, hogy nincs kire. Ezt már burkoltan elmondta párszor. Nyilván nem mondhatja ki, hogy Munir, meg Sandro nem ez a szint, de ez mostanra már szerintem nyilvánvaló.

Nekem eleinte nem volt szimpatikus a manusz, de azóta fokozatosan belopta magát a szívembe, főleg a tavalyi négy serleggel. :mrgreen:

Minden nyilatkozata helyén van, nagyon jól kezeli a legkényesebb helyzeteket is és reálisan ítéli meg a legtöbb olyan kényes helyzetet, ahol kb. a szurkolók és a szakma 90 %-a hülyeségeket beszél. Akárhányszor kikapunk, mindig megkapja, hogy miben "hibázott", kit kellett volna lecserélni, kit kell eladni meg ilyenek. Az igazság az, hogy a tegnapi nap nem rólunk szólt, ha fejre áll, akkor sem győzött volna a csapat.

Igen el vagyunk kényeztetve a jó eredményeket illetően (az elmúlt 10 évben 4 x mi nyertük meg a BL-t!!!) és ilyenkor az ember hajlamos irreális elvárásokat megfogalmazni: Úristen nem nyertünk BL-t, most mi lesz???!!! Adjuk el Messit a Fradinak, Alves helyett vegyük meg Fiolát és szerződtessük az idei év legjobb fórumozóját edzőnek??? :shock:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.14. 02:13:15

Bob_Marley írta:2 hibát látok ebben.
Először is nem hiába mondják, hogy csúcson maradni a nehéz. Sajnos mint lejjebb írták két iszonyat kulcsemberünk távozott Pedro és Xavi személyében. Lett egy Robertonk, de Arda nem vált be eddig, Rafinha lesérült.

1; Tavaly váratlan dolgokat előtudtunk húzni a kalapból, mostanában ez teljesen eltűnt. Fix kezdő, fix elképzelés. Utoljára talán az Arsenal ellen volt olyan, hogy tudtunk váratlan dolgokat tenni. Ezt feltudom LE hibájának róni, mert amiben eddig erős volt, hogy széles repertoár ez egyre leszűkült
2; Sajnos most tényleg olyan volt, hogy ránéztem a padra és hát kit küldünk be? Az MSN érinthetetlenségét többször ecseteltük, remek focisták és nagyon jól kiegészítik egymást, de mivel Ardara se ott számított és Munirt nem tudtuk kellően beépíteni vagy legalább annyira játszatni, hogy lehessen később is használni így meglőttük magunkat. Csereberélés, rotálás, pihentetés nagyjából ment egész évben, de egész egyszerűen elől ez nem működött. És nyilván egy Munir vagy Sandro vagy más nem egy Messi vagy Neymar, de az esélyünket is ellőttük ezzel. És hát ők a gólfelelősök, nélkülük meghalunk. Az öregecske Iniestaban lehetett mostanában bízni, hogy valami lesz.

Összességében nem tudom hibáztatni, mert innen rohadt könny megmondani, meg hogy jövök én ahhoz hogy bármit is mondjak, de egész egyszerűen a legnagyobb félelmem, hogy a sűrű szezon és hosszú szezon még nehezebbé teszi a dolgunkat idén, bekövetkezett. És LE erre szerintem nem készült fel teljesen, talán a nagy győzelmi sorozat is elaltatta, s érezzék jól magukat fent a pályán a srácok mentalitás volt. Csak hát mostanra meg nem lett erő.
+1

Egyébként 100%ban magára vállalta a kiesést. Nagyon tetszik a hozzáállása.
Biztos vagyok benne hogy, a másik két címet elhozzuk, és akkor még mindig 9/7el állna ami gyönyörű. Csak a három sztárt tanulja meg kezelni könyörgöm. Van valakinek valami statja arról, hogy idén egyáltalán bármikor is lecserélte volna valamelyiküket?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.13. 23:35:13

2 hibát látok ebben.
Először is nem hiába mondják, hogy csúcson maradni a nehéz. Sajnos mint lejjebb írták két iszonyat kulcsemberünk távozott Pedro és Xavi személyében. Lett egy Robertonk, de Arda nem vált be eddig, Rafinha lesérült.

1; Tavaly váratlan dolgokat előtudtunk húzni a kalapból, mostanában ez teljesen eltűnt. Fix kezdő, fix elképzelés. Utoljára talán az Arsenal ellen volt olyan, hogy tudtunk váratlan dolgokat tenni. Ezt feltudom LE hibájának róni, mert amiben eddig erős volt, hogy széles repertoár ez egyre leszűkült
2; Sajnos most tényleg olyan volt, hogy ránéztem a padra és hát kit küldünk be? Az MSN érinthetetlenségét többször ecseteltük, remek focisták és nagyon jól kiegészítik egymást, de mivel Ardara se ott számított és Munirt nem tudtuk kellően beépíteni vagy legalább annyira játszatni, hogy lehessen később is használni így meglőttük magunkat. Csereberélés, rotálás, pihentetés nagyjából ment egész évben, de egész egyszerűen elől ez nem működött. És nyilván egy Munir vagy Sandro vagy más nem egy Messi vagy Neymar, de az esélyünket is ellőttük ezzel. És hát ők a gólfelelősök, nélkülük meghalunk. Az öregecske Iniestaban lehetett mostanában bízni, hogy valami lesz.

Összességében nem tudom hibáztatni, mert innen rohadt könny megmondani, meg hogy jövök én ahhoz hogy bármit is mondjak, de egész egyszerűen a legnagyobb félelmem, hogy a sűrű szezon és hosszú szezon még nehezebbé teszi a dolgunkat idén, bekövetkezett. És LE erre szerintem nem készült fel teljesen, talán a nagy győzelmi sorozat is elaltatta, s érezzék jól magukat fent a pályán a srácok mentalitás volt. Csak hát mostanra meg nem lett erő.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.13. 23:30:39

én leginkább abban reménykedem, hogy most kiadja a csüt-pénteket szabiba és megtiltja mindenkinek hogy haknizgasson, meg utazgasson a nagyvilágba. jelenleg a pihentetés az egyetlen esélyünk. szerencsére a meccs csak vasárnap van, van 3 napjuk regenerálódni, meg átmosni a fejeket
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.04.13. 23:29:03

MessiCesc írta:Az egyetlen hibája ennek az idei Barcának h nincsenek normális cseréi Sergin es talan Matyion kivul. A tavalyi Barcában ott volt Xavi, Pedro, Matyi de pl. Rafi is jobban lehetőség volt mint iden.
De a Pep fele Barcaban is voltak normalis cserek ugye Masche, Cesc, Adriano, Sanchez akik lazan betudtak ugorni barki helyere. Most viszont az az ember erzese h a Doug-Bartra-Verma-Adriano-Vidal-Arda-Rafi-Munir sor csak azert van h vki melegitse a padot. Ezt a pakkot amugy lazan el is lehet passzolni nyaron, Rafi kivetelevel, Munir meg mehet kolcsonbe.
Sztem ez nem így van. Vannak normális cserék, csak nem használta őket a szezonban LE. Sokkal több lehetőséget kellett volna adnia jatékosoknak, ma is jött a betanult csere a 60. percben (Raki), teljesen felüdültem, amikor meglepőt húzott és behozta Alves helyére SR-t, jó csere volt.
Érdekesség, h akkor játszottuk a legjobb focit, amikor Messi sérült volt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.13. 23:26:51

Normandia írta:
roby122 írta: "Gólokat kell rúgnunk" akkor?? Nem is ertem mi volt ez a szutyok játék.
Úgy hívják fáradság.
Pontosan! De abban, hogy ennyire elfáradt csapat benne van LE keze is. Tavaly dicsértük érte, hogy milyen jó, hogy a szezon/közepén sokat rotált, és ezzel a végére mi voltunk a legfrissebbek. Idén sajnos beleesett abba a hibába, mibe tavaly Ancelotti.

De reméljük tanul a hibájából, és jövőre megint okosabban osztja be a csapat erejét. Kezdetnek ki is nézheti nyárra az embereket, akik minőségi cserék lehetnek.
es talan Matyion kivul
Sérült játékost nem illene sértegetni, de ebben a szezonban sok köszönet nem volt a játékában. :oops:
Lezárt