2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most kéne egy olyan szellemiségü játékos mint pumukli volt annak idején ő feltudná ingerelni ezeket .. puyolt vissza barcelonába .. !Yokozuna írta:Annyit elértünk, hogy most már a védelem is egy csőd, ezzel a Robertóval az élen. Innen még egy csúcson lévő Barca sem tudna visszajönni, nem hogy ez.
Miért nem így van? Szerintem még így is meglehet. Ma pl. semmi nyoma a fáradtságnak,egyszerűen nincs szerencsénk.visca el barca írta:majd LE lenyilatkozza a meccs után, hogy még mindig vezetjük a tabellátcsak figyeljétek meg
miben?hady írta:Nyerünk
Én ezt már nem hiszem el :@ Már egy valencia is?? 2 messis barca mez eladó xs-es méretbe ugyanitt vennék valenciás dísztárgyakat.Nero. írta:Pfff....AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet
Még mindig vezetjük a bajnokságot amúgy.
1.gól előtt szerelhetett volna vagy faultolhatott volna 6ember...Rakiticról is pont bepattant...eimenis1212 írta:és te mit nézel amikor véded? Ez az SR a legnagyobb alibi emberünkké vált. Úgy lehozza a meccseit h igazán semmit nem csinál, de okos annyira ne lehessen semmit a nyakába varrni. Mint ma, 2 gólt kapunk az oldaláról, mégsem tudsz semmit a nyakába varrni egyértelműenpep71 írta:Akik, Robit szidják, azok mit néztek?? Ha az elején az MSN nem szórakozza el a helyzeteket ez egy sima meccs lett volna...ezek meg 2helyzetből kettőt bevertek..ennyi
Messi meg úgy sétálgat vissza, mintha 5-0lenne ide.
Fordítás? Vicc.... Nem lesz itt fordítás.palesz77 írta:Robiek nagyon nem tudtak leosztani ezt most. Legalabbis nekem ez volt az erzesem. Pedig amugy jol jatszunk ma, meg siman forditas is lehet, csak ne essunk ossze fejben..
Az elsőt miért is róla kaptuk? Másodiknál rutin hiányában nem helyezkedett jól, simán az ő hibája, de az első miért is? Amúgy az a gól is tipikus olyan, hogy csak most megy be, 100-ból 99-szer Rakitic csak blokkolt volna, most becsorgott.mess2009 írta:azt néztük, hogy mindkettőt róla kaptuk....
Mást nem is nagyon nyilatkozhatna, mert kívülre ez "tartozik".visca el barca írta:majd LE lenyilatkozza a meccs után, hogy még mindig vezetjük a tabellátcsak figyeljétek meg
+1.Csabidas írta:A csapat játékánál csak egy rosszabb van a szurkolók hozzálássa, ha nem megy a csapatnak kell a kritika ez tény de sokakat úgy elkényeztetett az elmúlt évek Barcája hogy elfelejtettek hinni a csapatban és bátorítani azt ... Visca el barca így rohadt nehéz lesz azt szent !
azt néztük, hogy mindkettőt róla kaptuk....pep71 írta:Akik, Robit szidják, azok mit néztek?? Ha az elején az MSN nem szórakozza el a helyzeteket ez egy sima meccs lett volna...ezek meg 2helyzetből kettőt bevertek..ennyi
és te mit nézel amikor véded? Ez az SR a legnagyobb alibi emberünkké vált. Úgy lehozza a meccseit h igazán semmit nem csinál, de okos annyira ne lehessen semmit a nyakába varrni. Mint ma, 2 gólt kapunk az oldaláról, mégsem tudsz semmit a nyakába varrni egyértelműenpep71 írta:Akik, Robit szidják, azok mit néztek?? Ha az elején az MSN nem szórakozza el a helyzeteket ez egy sima meccs lett volna...ezek meg 2helyzetből kettőt bevertek..ennyi