Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én lelkiismeretem teljesen nyugodt lesz, ha bajnokságot nyerünk, akár ilyen gólokkal is. Bár szerintem nem vagyok ezzel egyedül.LG írta:Azért kicsit gáz ez a meccs 2 véleményes góllal.Kéne még lőni néhányat, hogy nyugodtabb legyen az ember lelkiismerete.
Piqué nagyon nem nézett ki jól, azért cserélte be gondolom.mahitoo írta:Aki olvassa a Bartra topikot, tudja, hogy egyik legnagyobb rajongója vagyok, de ennek a cserének most mi értelme volt???
Komolyan nem értek sok embert... Én is bátorítanám ha ott lennék, most fütyüljük ki és rögtön adjuk el mikor ősszel ő vitte a csapatot, és tavaly is God Mode-ban tolta a szezon nagy részében?!Nero. írta:Azért mert tett már értünk ezt azt. Szerinted ha elkezdenék fütyülni mennyire tenné jót az önbizalmának ami kb. amúgy is a nullán van már?LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
Lesen volt, fél méterre legalább.Vakmacska írta:erősen lesgyanús volt. De nagyon remélem, hogy csak nekem
Azért mert tett már értünk ezt azt. Szerinted ha elkezdenék fütyülni mennyire tenné jót az önbizalmának ami kb. amúgy is a nullán van már?LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
Bátorítás, itt azért nem gyakran fütyülik ki ilyenért az embert.LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
Akkora gólt rúgott Cech ellen 2009-ben hogy kiakadt a célzókája...MG írta:Ini hogy tud ilyeneket lőni???