Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miihii hazajön Barcelona-ból, elmegy egy elvonóra, utána remélhetőleg a tippjátékkal is foglalkozik majdkardos írta:sziasztok! a hétvégi bajnoki tippjáték eredményeivel mi a helyzet?
szerintem az offolás,pláne hogy nem jelzi, az sérti a szabályzatot.visca el barca írta:mondjuk forumszabályzatot nem sértcsababarca írta:Nem lehetne kezdeni valamit Samper nevű felhasználóval?
Baromi zavaró,hogy források,előzmények nélkül beír mindenhova napi 1 értelmetlen,összefüggéstelen, semmihez sem kapcsolódó hsz-t.max ráteszed tiltóra.
mondjuk forumszabályzatot nem sértcsababarca írta:Nem lehetne kezdeni valamit Samper nevű felhasználóval?
Baromi zavaró,hogy források,előzmények nélkül beír mindenhova napi 1 értelmetlen,összefüggéstelen, semmihez sem kapcsolódó hsz-t.
Velorina eltavozott sorainkbol..Deus írta:velorina:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=746" target="_blank
wtf?? nehogy rákattintsatok a linkekre, mert akár rosszindulatúak lehetnek.
Nem tudom mi a gondod vele, legalább tökéletesen az előírásoknak van méretezve.hajnesz írta:Csak akkor legyen, ha lehet majd lájkolni a profilképeket. Meg legyen egy olyan csoport, hogy "lájkolj,komcsizz és visszamegy"Kash írta:Ha már lesz +1 gomb akkor legyen már -1 vagy valami hasonló, nagyon tolnám a mínuszokat hajnesz kommentjeire
Csak akkor legyen, ha lehet majd lájkolni a profilképeket. Meg legyen egy olyan csoport, hogy "lájkolj,komcsizz és visszamegy"Kash írta:Ha már lesz +1 gomb akkor legyen már -1 vagy valami hasonló, nagyon tolnám a mínuszokat hajnesz kommentjeire
Ezen ne múljon, valamelyik hétvégén igyekszem leírni a megoldást privátban, remélem lesz rá időmSlither írta:+1 gomb majd akkor lesz ha vki megcsinálja.![]()
Most max agombot tudnám berakni amit még régen megcsináltam a fórumhoz.
Akkor írjunk ki szavazást, hogy ki csinálja meg!Slither írta:+1 gomb majd akkor lesz ha vki megcsinálja.![]()
Most max agombot tudnám berakni amit még régen megcsináltam a fórumhoz.
én sem látom. bár engem nem is nagyon izgatNormandia írta:Most már műkszik a +1 gomb, vagy csak én nem látom?
Itt kerestem én is, de nem itt kell, a kezdőlapon van egy feliratkozások kezelése fül, ott kell, most találtam meg.visca el barca írta:felhasználói vezérlőpultrecrea írta:Ezt az e-mailben érkező témamegfigyelés értesítést hogyan lehet kikapcsolni?fórum beállítások